Műfordítás, könyvfordítás

Könyvfordítás angolrólMűfordítás, könyvfordítás angolra, németre, vagy angolról, németről, románról, franciáról magyarra, de akár más nyelvekről is. Minőségi fordítások határidőre, tegyen egy próbát a Tabulával!

Hívjon most: 0630 251 3850!

Könyvet írt, és úgy érzi, alkotása akár külföldön is sikeres lehetne? Novellát, verset fordíttatna? Ön egy könyvkiadó munkatársaként műfordítókat keres? Ne keressen tovább! Bízza a munkát a Tabula Fordítóiroda műfordítóira!

Műfordító – több mint egy fordító

Az irodalmi fordítási munkát végző műfordítónak az anyanyelvi szintű nyelvtudás mellett kitűnő nyelvérzékkel és nyelvtani tudással, illetve kiváló stilisztikai és esztétikai érzékkel kell rendelkeznie, valamint jártasnak kell lennie az irodalmi műfajokban ahhoz, hogy a végeredmény olvasása során az olvasó ugyanazt az élményt kapja, mint amit az eredeti szöveg, vagyis a forrásanyag nyújt neki. Irodánk kizárólag olyan műfordítókkal dolgozik, akik anyanyelvi szinten beszélik a forrásnyelvet és a célnyelvet is, illetve rendelkeznek a fent felsorolt készségekkel és képességekkel.

Ha műfordításra van szüksége, ne habozzon, keresse fel a Tabula Fordítóirodát, Budapesten.

Irodánk az alábbi fordításokat vállalja az irodalom területéről, a teljesség igénye nélkül:

  • könyv
  • regény
  • novella
  • vers
  • dalszöveg

A műfordítás mellett vállalunk lektorálást, szöveggondozást és szerkesztést is, melyek díja alacsonyabb a fordítás díjánál.

Teljes körű titoktartás mellett gyors, pontos és igényes munkavégzés kedvező áron – ezt nyújtja meglévő és leendő ügyfeleinek a Tabula Fordítóiroda. Az angol és a német nyelv mellett szinte a világ összes nyelvéről és nyelvére vállalunk műfordítást, könyvfordítást.

Műfordítás angolról, németről, franciáról

Személyesen: Budapest, XIII. kerület, Madarász Viktor u. 13/4. (hétfőtől péntekig 8-16 óráig)

Telefonon: +36 30/251-3850 (hétfőtől péntekig 8-16 óráig)

Emailen: glajtos@yahoo.com (0-24 óráig)

A Tabula Fordítóiroda székhelye Budapesten található, de szeretettel várjuk megrendelését akkor is, ha Ön az ország vagy netán a világ másik végén él. Ebben az esetben az árajánlatkéréstől a munka elvégzésén át a kifizetésig minden munkafolyamat intézhető elektronikus, illetve postai úton.

Rendelje meg műfordítását, könyvfordítását a Tabula Fordítóirodától!

Tabula Fordítóiroda, Budapest – hogy a műfordítás ne műferdítés legyen.

Tartozzon Ön is a Tabula Fordítóiroda elégedett ügyfeleinek táborába! Várjuk megrendelését.

Hívjon most: 06 30 251 3850!