Fordítóirodai gyakornok program Budapesten

fordító gyakornok program budapestenÉrdekelnek a nyelvek és szívesen fordítanál, de nem tudod, hogy kezdd el? Budapesti fordítóirodánk fordító gyakornokokat keres rugalmas időbeosztásban, különböző nyelveket beszélő diákok vagy pályakezdők személyében. 

Légy tagja Te is fiatalos csapatunknak, ahol saját magad alakíthatod az időbeosztásodat, megismerheted a fordításról tudni érdemes dolgokat, kipróbálhatod magad élesben, különböző szövegekkel, s megtanulhatod, hogyan lehet hatékonyan és helyesen fordítani, mire ügyelj az egyes szövegtípusoknál.

A fordításon túl tapasztalatod szerezhetsz az ügyfelekkel való kapcsolattartás terén és beleláthatsz egy igazi fordítóiroda életébe, láthatod, hogy milyen amikor sok ember összehangoltan és hatékonyan dolgozik.

Amennyiben egyetemista vagy és van némi szabadidőd, vagy szeretnél még a tanulmányaid befejezése előtt értékes tapasztalatokat szerezni, úgy küldd el nekünk rövid önéletrajzodat az glajtos@yahoo.com email címre, ne felejtsd el megjelölni az általad ismert vagy tanult nyelveket, nyelvpárokat.

Mivel irodánkban csak korlátozott számú gyakornok részére tudunk fejlődési lehetőséget biztosítani, ezért nem mindenkit tudunk fogadni, bár lehet, hogy egy-két hónapon belül változik a helyzet, így mindenképpen érdemes elküldened az önéletrajzodat számunkra.

Ezt követően kollégáink felveszik veled a kapcsolatot és tájékoztatnak a részletekről, további lépésekről.

Reméljük, hamarosan lesz szerencsénk együtt dolgozni budapesti fordítóirodánkban!

Telefonálj most: 06 30 251 3850!