Bizonyítvány fordítás angolra, németre

Bizonyítvány fordítás angolra, németre

Érettségi és szakmunkás bizonyítvány fordítása angolra, németre és más nyelvekre, erkölcsi bizonyítvány fordítása 1 órán belül a legtöbb európai nyelvre.

A külföldi munkavállaláshoz szükség lehet a végzettségünk igazolására, az iskolában kapott dokumentumot le kell fordítani az adott ország nyelvére.

Mi általában angol vagy német fordításokat készítünk ezekről, de más nyelveken is dolgozunk.

Amiket fordítunk:

 • érettségi bizonyítvány
 • szakmunkás bizonyítvány
 • OKJ-s bizonyítvány
 • technikusi bizonyítvány
 • tanúsítvány
 • erkölcsi bizonyítvány
 • jó hírnév igazolás
 • oklevél, diploma
 • szakcikkek fordítása
 • index, leckekönyv
 • oklevél melléklet (diploma supplement)

Bizonyítvány fordítása németre

A hivatalos német fordítást a legtöbb bizonyítványról 24 órán belül elkészítjük. Ilyenkor a fordítást ellátjuk a pecsétünkkel, tanúsítványunkkal, s a PDF dokumentumot visszaküldjük e-mailben, szükség esetén pedig papíron, postai úton is eljuttatjuk Önhöz.

A hazai bizonyítványok németre való fordítása terén meglehetősen nagy tapasztalattal rendelkezünk, így Ön rövid idő alatt egy precíz fordítást kaphat kézhez. Ha tudja, hogy minek szeretné elnevezni a végzettségét németül, s ennek főleg az ápolók vagy építőipari dolgozók körében van nagy jelentősége, akkor azt nyugodtan leírhatja nekünk e-mailben. Hiszen lehetséges, hogy odakint a cég már jelezte Önnek, hogy csak akkor tudják önt felvenni, ha hoz mondjuk egy szárazépítő (Trockenbauer) bizonyítványt, vagy bizonyítja, hogy Ön valóban szakápolóként végzett idehaza.

Bizonyítványok német fordítása kapcsán keressen minket e-mailben vagy telefonon.

Hívjon most: 06 30 219 9300!

 

Bizonyítvány fordítás angolra

Az érettségi vagy szakmunkás bizonyítvány angol fordítása ugyanolyan gyorsan zajlik nálunk, mint a német fordítás esetén. Elég egy fotót küldeni a biziről, s már csináljuk is. Sokan azt gondolják, hogy most, hogy az Egyesült Királyság (UK) kilépett az Unióból, már kevesebb angol fordításra lesz szükség.

Ugyanakkor mi azt látjuk, hogy rengeteg magyar él Máltán vagy Írországban is, illetve számos európai országban az angol fordítást is elfogadják. Így ha mondjuk, valamely skandináv országban szeretne továbbtanulni, a költségesebb dán vagy svéd fordítás helyett jó ötlet lehet a bizonyítványait inkább angolra fordíttatni.

A hivatalos angol fordítás hasonló a többi nyelvhez, itt is ellátjuk azt pecsétünkkel, tanúsítványunkkal, s az ilyen fordításokat a biziről vagy oklevélről eddig mindig elfogadták külföldön.

Ha angol fordítást szeretne a bizonyítványairól, keressen minket e-mailben vagy telefonon.

Hívjon most: 06 30 219 9300!

 

A bizonyítvány fordítás ára

A bizonyítvány fordításának ára függ a kért nyelvtől, és a bizonyítvány típusától is. Az érettségi, szakmunkás és OKJ-s biziket, valamint az egyetemi okleveleket bruttó 14.500 Ft áron tudjuk angolra vagy németre fordítani.

A fordítás általában 24 órán belül kész van.

Más nyelvek esetén (ukrán, román, szlovák, francia) ez tovább tarthat.

Gyakoribb fordítások árai

További részletekért hívjon minket most: 06 30 219 9300

 

Erkölcsi bizonyítvány fordítása angolra, németre

Sok egyetem, de munkahely is megköveteli a 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány felmutatását. Az ilyen erkölcsiket általában az adott ország nyelvére kell lefordítani. A Tabula fordítóiroda minden héten készít angol vagy német fordítást ezekről a hatósági erkölcsi bizonyítványokról.

Az erkölcsi bizonyítvány fordításának ára 14.500 Ft, időben pedig 1 órán belül kész van.

Ez természetesen munkaidőben érvényes, hétvégén és ünnepnapokon, ha felvesszük a rendelést, azt a következő munkanap reggelén tudjuk visszaküldeni pecséttel, tanúsítvánnyal az irodánkból.

Az erkölcsi bizonyítvány tanúsítja, hogy Önnek a hazai rendszerben a büntetések nyilvántartásában nincs bejegyzése, tehát feddhetetlen előéletű. Kevesen tudják, hogy mihelyt az erkölcsi bizonyítvány kiadásra került, az azt jelenti, hogy az adott személlyel kapcsolatban minden rendben van.

Ha ugyanis valakire nézve a nyilvántartás adatot tartalmaz, vagyis korábban büntetve volt, úgy a hatóság az erkölcsi bizonyítvány kibocsátását megtagadja.

Egy másik érdekesség, hogy ezek az erkölcsi bizonyítványok csak 90 napig érvényesek, tehát célszerű gyorsan lefordíttatni őket és benyújtani külföldön, nehogy kifusson az időből.

Erkölcsi bizonyítvány angol vagy német fordítását telefonon is kérheti.

Hívjon minket most: 06 30 219 9300