Tabula online fordítóiroda Miskolc, Debrecen, Eger, Nyíregyháza

Tabula online fordítóiroda Miskolc, Debrecen, Eger, Nyíregyháza

A Tabula fordítóiroda hivatalos fordítást készít Önnek Miskolc, Debrecen, Eger, Nyíregyháza térségében is. Hitelesített angol, német, román és szlovák fordítások elérhető árakon, akár aznap kész lehet.

Rendeljen fordítást online, otthona kényelméből! Ki sem kell mozdulnia, elég, ha odahaza lefotózza a kért dokumentumot, vagy átküldi a szöveget e-mailben, s mi már fordítjuk is.

Az ilyen online rendelt fordításokat a végén e-mailben és postai úton küldjük vissza, személyes átadásra jelenleg nincs lehetőség, fizetni pedig a végén tud majd banki átutalással, vagy postáról.

A hivatalos fordítás készítésekor nagy hangsúlyt fektetünk a pontosságra, hogy az adott szöveget hűen adjuk vissza az Ön által választott idegen nyelven. Legyen szó angol vagy német fordításról, a Tabula fordítóiroda igyekszik Önnek minél előbb elkészíteni a hiteles fordítást.

Természetesen nem csupán Miskolcról, de Ózd, Kazincbarcika, Mezőkövesd és Tiszaújváros területéről is rendelhet fordítást.

A legtöbb esetben ezeket anyanyelvű szakfordítók készítik, akik egy szigorú kiválasztási folyamaton esnek át, mielőtt irodánk munkatársai lehetnek.

Amennyiben Ön Debrecen, Hajdúböszörmény, Hajdúszoboszló vagy Balmazújváros térségében lakik, szintén kérhet tőlünk ilyen hiteles fordítást, amit ellátunk az irodánk pecsétjével, teszünk mellé egy rövid kétnyelvű tanúsítványt, amely igazolja, hogy a fordítást mi készítettük, s hogy az valóban mindenben megegyezik az eredeti irat szövegével, majd a végén az egészet átfűzzük egy háromszínű szalaggal.

Az ilyen hivatalos fordítás külföldön elfogadott, mind a hatóságok, mind a magáncégek, egyetemek, iskolák által. Ne fizessen odakint többszörös árat euróban, ha itthon hatékonyabban, kedvezőbb áron el tudjuk készíteni a fordítást!

Ha Ön Nyíregyháza, Mátészalka, Kisvárda vagy Kazincbarcika térségében lakik, s nem találja az oldalunkon, amit keres, hívjon nyugodtan munkaidőben a 06 30 251 3850 számon. Kollégáink igyekeznek a segítségére lenni, s részletes felvilágosítással tudnak szolgálni bármilyen fordítás kapcsán.

Az angol és német nyelvek mellett természetesen gyakran készítünk magyar román fordítást is, s természetesen a fordítás románról magyarra is megy nekünk, ebben ugyanilyen hatékonyak tudunk lenni.

Hogyan rendelhet fordítást Miskolc, Debrecen, Eger, Nyíregyháza térségében?

Elég, ha átküldi nekünk e-mailben a fordítandó szöveget a glajtos@yahoo.com e-mail címre. Kérjük, írja meg, hogy milyen nyelvű fordítást szeretne. Kollégáink munkaidőben egy órán belül megküldik a konkrét árajánlatot s a fizetéssel, átadással kapcsolatos részleteket egy válasz e-mailben.

Mikorra készül el a fordításom?

Amennyiben megrendeli a fordítást, rövidebb szövegek esetén, mint amilyen az anyakönyvi kivonat, az erkölcsi bizonyítvány, érettségi bizonyítvány vagy cégkivonat, akár aznap kész lehet a hivatalos fordítás angol vagy német nyelven.

Hogyan fizethetek a fordításért?

A fordítás díját általában átutalással szokták rendezni a CIB banknál vezetett számlánkra, de természetesen fizethet postai rózsaszínű csekken is, vagy utalhat pénzt más módokon is. Ezekről szívesen tájékoztatjuk a fordítás megrendelésekor.

Ha Ön Miskolc, Debrecen, Eger, Nyíregyháza vagy Kazincbarcika területéről szeretne fordítást kérni, s az adott nyelvet nem látta a weboldalunkon, úgy sem csüggedjen, hiszen a Tabula fordítóiroda a legtöbb európai nyelven készít fordítást, szakfordítást, s ugyanígy nyelvi lektorálást is vállalni szoktunk.

Részletekért hívjon minket most a 06 30 251 3850 számon!