Horvát fordítás

Budapest fordítás

Hivatalos horvát fordítás

Horvát szakfordítások kedvező áron, pecséttel ellátva. A Tabula fordítóiroda egyik erőssége a horvát nyelv, tegyen minket próbára és győződjön meg a hatékonyságunkról, barátságos árainkról!

Kitűnő árak, minőség, gyorsaság. Általános és hivatalos dokumentumok fordítása horvátról magyarra vagy magyarról horvátra a Tabula fordítóirodánál!

Keressen fel minket, ha bármilyen dokumentum, például nyilatkozat, megállapodás, használati útmutató, tanúsítvány, éves mérleg vagy akár klinikai zárójelentés minőségi horvát fordítására van szüksége rövid időn belül; mi garantáltan elkészítjük Önnek a megfelelő fordítást gyorsan, megfizethető áron.

Amit gyakran fordítunk horvátra

 • szerződések fordítása
 • jövedelem igazolások, bírósági iratok, ítélet, végzés
 • céges iratok, cégkivonat, társasági szerződés
 • adásvételi szerződés, ingatlan bérleti szerződés
 • cikkek, marketing anyagok, briefek, hirdetések
 • Facebook és AdWords kampányok
 • katalógusok, használati utasítások, gépkönyvek
 • weboldalak, honlapok, blogok fordítása

Hivatalos fordítások horvát nyelvre, bélyegzővel

 • születési anyakönyvi kivonatHivatalos horvát fordítás
 • erkölcsi bizonyítvány
 • érettségi bizonyítvány
 • OKJ-s bizonyítvány
 • oklevél, diploma, leckekönyv
 • igazolások, orvosi papírok
 • autó forgalmi, megfelelőségi iratok
 • tulajdoni lap, ingatlan papírok
 • ingatlan adásvételi szerződés

Az ilyen hivatalos horvát fordítást eddig mindig elfogadták a horvát hatóságok. Kár lenne az OFFi-ba menni, velünk most még többet spórolhat. Hitelesített horvát fordítások pecséttel, tanúsítvánnyal, magyar szalaggal, PDF és papír verzióban is. 

A postaköltséget természetesen mi álljuk!

Irodánk nagy tapasztalattal rendelkezik az angol-horvát és a német-horvát fordítások terén is. Mivel Horvátország valóban egy nyitott, a turisták által kedvelt úticél, ezért nyáron sokkal többen kérnek tőlünk magyar-horvát dokumentum fordítást. 

budapest fordítóiroda

Weboldal fordítás horvátra

Horvátország közelebb van hozzánk, mint sokan gondolnák. Talán ez lehet az oka annak, hogy egyre több magyar vállalkozó szeretne Splitben vagy Dubrovnikban szerencsét próbálni. A Tabulával gyorsan legyőzheti a horvát nyelv jelentette akadályokat. Ha minket választ, prémium minőségű horvát szöveget fog kapni, amivel gyorsabban célba érhet. 

A honlap fordítása során a szöveget két hasábban adjuk vissza, egymás mellett van a magyar és a horvát szöveg, így a webmesternek könnyű dolga lesz visszatölteni az oldal tartalmát. 

De segítünk webshop lokalizációban, vagy applikáció fordításban is. Nyugodtan keressen meg minket bármilyen ötlete, elképzelése is van a horvát nyelvet illetően. 

A Tabula Fordítóiroda Budapesten a szláv nyelvek specialistája, nem csupán a délszláv nyelvek, de a cseh, szlovák vagy lengyelt is hatékonyan és gazdaságosan tudjuk intézni. 

Tegyen egy próbát még ma és spóroljon velünk még többet!

budapest fordítóiroda

Röviden a horvát nyelvről

A horvát nyelv, vagy ahogy Horvátországban hívják, a hrvatski jezik a délszláv nyelvek közé tartozik. Legtöbb hasonlóságot a szerb, a bosnyák és a montenegrói nyelvekkel mutatja. Az Európai Unión belül nem csupán Horvátországban hivatalos nyelv, de ugyanilyen státusnak örvend Szerbiában, Bosznia-Hercegovinában és Montenegróban is. 

A horvátok vendégszeretete mára szinte minden magyar előtt közismert. A magyar turisták minden nyáron elözönlik a horvát tengerpartokat, Isztriától Dalmáciáig, s ez már évek óta így van. Azt viszont már kevesebben tudják, hogy a horvátok meglehetősen mobilis nemzet, s nagy számban élnek Ausztriában, Németországban, Svájcban, de Magyarországon és Romániában is.

Hazánkban az egyik nemzetiséget éppen ők alkotják. Idehaza a horvátok saját iskolákkal rendelkeznek, ahol a horvát nyelv (hrvatski jezik) mellett a burgenlandi horvát nyelvet (gradiščei nyelvet) is oktatják.

A horvát nyelv jelentette akadályok többé nem jelentenek problémát, mert a Tabula fordítóiroda a lehető leghamarabb elküldi Önnek a magyarról horvátra vagy horvátról magyarra lefordított dokumentumot, legyen az jogi, gazdasági, műszaki vagy orvosi szöveg, az Ön által kívánt formátumban!

Tolmácsolás itthon vagy Horvátországban

Irodánk segít Önnek szót érteni horvát üzleti partnereivel. Legyen szó gyárlátogatásról vagy üzleti tárgyalásról, horvát tolmács kollégáink állnak rendelkezésére, úgy itthon, mint Splitben, Zágrábban vagy Dubrovnikban. 

Ha hosszabb megbeszéléseket tervez, vagy ki szeretné vinni a horvát tolmácsot, úgy is érdemes minket felhívni, mert korábban számos cégnek segítettünk már leküzdeni a horvát nyelv jelentette akadályokat.

Minőségi horvát fordítás a Tabula Fordítóirodánál!

Fordítás árak