Fordítóiroda Győr, Kapuvár, Mosonmagyaróvár, Sopron területén

Fordítóiroda Győr, Kapuvár, Mosonmagyaróvár, Sopron területén

^pA Tabula fordítóiroda Győr, Kapuvár, Mosonmagyaróvár, Sopron területén is segít önnek az angol, német, szlovák fordításban. Hivatalos fordítás készítése pecséttel, akár aznap készen lehet. Hiteles német és angol fordítás elfogadható árakon, a hét minden napján.

Angol és német fordító munkatársaink állnak rendelkezésére Győr, Kapuvár, Mosonmagyaróvár, Sopron térségében, de természetesen rendelhet fordítást Mosonmagyaróvár és Kapuvár területéről is.

A Tabula fordító iroda weboldalán keresztül online rendelheti meg az angol, német vagy szlovák fordítást, így nem kell az értékes idejét utazással töltenie. Elég, ha lefényképezi az adott iratot, s azt átküldi részünkre a glajtos@yahoo.com e-mail címre.

Az elkészült fordítást mi általában e-mailben és postán is visszajuttatjuk Önhöz a legrövidebb időn belül. A gyakoribb dokumentumok fordítása általában másnapra elkészül, így az átfutási idő 1-2 nap szokott lenni.

Miket fordítunk?

Győr, Kapuvár, Mosonmagyaróvár, Sopron területéről a leginkább a következő iratokat szokták kérni:

  • anyakönyvi kivonat
  • érettségi bizonyítvány
  • hatósági erkölcsi bizonyítvány
  • oklevél, diploma, leckekönyv
  • cégkivonat, alapító okirat
  • adásvételi szerződés, munkaszerződés
  • adóigazolás, jövedelemigazolás
  • ambuláns lap, kórházi zárójelentés, lelet

Az itt felsorolt hitelesített fordítás mindig el van látva bélyegzővel és tanúsítvánnyal, kivéve, ha ön másként kéri.

A sima fordítások közül a leggyakoribbak a weboldal fordítás, használati utasítás, gépkönyv, biztonsági adatlap, katalógusok fordítása. Az ilyen angol vagy német fordítást minden esetben anyanyelvű fordító készíti, aki előtte átesett a Tabula rendkívül szigorú és alapos kiválasztási folyamatán.

Mivel számunkra a minőség rendkívül fontos, ezért például egy megfelelő szlovák fordító kiválasztása időben sokkal tovább tarthat, mint más irodák esetén, s az valószínűleg több fordulóból is áll. Cserébe viszont Ön olyan minőséget kap, amit máshol hiába is keresne.

Milyen nyelveken rendelhet fordítást?

A Tabula fordító iroda a legtöbb európai nyelvre készít fordítást, illetve azokról magyarra is. A leggyakoribb nyelvek a következők: angol, német, szlovák, román, cseh, szerb, horvát, szlovén, orosz, ukrán, lengyel, holland, olasz, spanyol, francia, portugál.

Más nyelvek esetén (kínai, japán, arab, héber, mongol, maláj, stb.) érdeklődjön telefonon: 06 30 251 3850! Munkatársaink szívesen nyújtanak felvilágosítást a várható költségekről, határidőkről.

A rendelés menete

Küldje át az iratokat a glajtos@yahoo.com címre és írja meg, hogy milyen nyelvre szeretné a fordítást. Munkatársaink napközben egy órán belül tájékoztatják a részletekről.

Ha úgy érzi, hogy speciális kérése van, s azt inkább telefonon szeretné elmondani, reggel 8 és este 8 között a következő számon hívhat: 06 30 251 3850.

Amennyiben Győr, Kapuvár, Mosonmagyaróvár, Sopron területén lakik, a Tabula fordító irodánál gyorsan elkészítjük Önnek a hivatalos német vagy angol fordítást. A hiteles fordítás Győr vagy Sopron esetén is ugyanolyan gyorsan elkészül, mintha Csornáról vagy Mosonmagyaróvárról rendelné. Angol fordító kollégáink természetesen a hétvégén is dolgoznak, hogy Ön mielőbb intézhesse ügyeit.

Az általunk készült fordításokat külföldön a hatóságok, hivatalos szervek elfogadják, tehát intézheti ügyeit, s közben jelentős összegeket takaríthat meg a kinti fordítóirodák árait tekintve.

Fizetés a fordításért

Az elkészült fordítás Győr, Csorna, Kapuvár, Sopron területén banki átutalással, befizetéssel, vagy postán keresztül is rendezhető, de természetesen utalhat PayPal-on keresztül is.

A fordítást általában először elkészítjük, s fizetni csak a végén kell. Nagyobb terjedelem esetén elképzelhető, hogy egy 25%-os előleget kérünk, s a munkát csak utána tudjuk megkezdeni.

Ha fontos a minőség, az elérhető árak, s hogy gyorsan elkészüljön a fordítás, akkor Ön jó helyen jár!

Tabula fordítóiroda, rendeljen fordítást Győr, Sopron vagy Mosonmagyaróvár területéről a hét bármely napján!

További részletekért hívjon minket most:

06 30 – 251 3850