Indonéz magyar fordítás, indonéz fordító iroda, tolmács

Indonéz fordítások Budapesten

Hitelesített indonéz fordítás

Indonéz fordítás Budapesten, gyors fordítás, elérhető árakon, lektorálás és szövegek ellenőrzése Amennyiben indonézről magyarra vagy magyarról indonézre szeretne fordíttatni bármilyen típusú, hosszúságú szöveget, a Tabula fordítóiroda a legjobb választás.

Cégünk tapasztalt, szakképzett fordítókkal dolgozik, akik magas szinten beszélik a magyar és az indonéz nyelvet egyaránt. Mind a fordítást, mind a lektorálást kiemelkedő szakértelemmel végzik, garantálva a grammatikai és terminológiai tökéletességet.

Munkavállalói iratok fordítása indonéz nyelvről

Indonézia hatalmas ország és lakosainak száma gyorsan növekszik. Ez nem csak a fővárosra, Jakartára igaz, de a vidéki városok is nagy fejlődésnek indultak. Mostanra az EU számos országában alkalmaznak indonéz munkavállalókat, de jelentős számban tanulnak is külföldön indonéz diákok.

Vállaljuk az indonéz dolgozók elhelyezésével kapcsolatos összes dokumentum precíz és gyors fordítását, legyen szó munkaszerződésről, a dolgozók tájékoztatását célzó belső vállalati szabályzatok fordításáról vagy akár a gyáron belül elhelyezett figyelmeztető szövegekről. Természetesen nem csak indonéz-magyar, de akár indonéz-angol vagy indonéz-német fordítást is kérhet tőlünk, vagy akár fordítva. 

Tisztában vagyunk vele, hogy a határidő minden üzleti szektorban meghatározó, ezért a fordításokat igyekszünk a lehető leggyorsabban elkészíteni, hogy egyetlen napot se kelljen fölöslegesen várniuk az ügyintézésre. 

Hivatalos fordítás indonéz nyelvre

Amennyiben hivatalos célra szánt szakmai szövegek, mint például jogi dokumentumok,  szerződések fordítása szükséges, a lektorálásba ajánlott anyanyelvi szakembereket is bevonni, akik 100%-os nyelvi és szakmai hitelességet biztosítanak. Fordítóirodánk a gyorsaságot ugyanolyan fontosnak tartja, mint a precízséget.

Így akár aznapi határidővel is vállalunk rövidebb szövegek, dokumentumok fordítását. Több oldalas szövegek esetén 2-3 nap az általános átfutási idő. A már elvállalt fordításokat azonban minden esetben teljesítjük a kért időpontra, így nem kell aggódnia, hogy esetleg kicsúszik a határidőkből.

Fordítás árak

Anyanyelvű indonéz fordítók

Velünk biztos lehet benne, hogy Ázsiában is értik majd, amit mondani szeretne. Szintén fontos megemlíteni, hogy cégünk mindig az ügyfél érdekeit tartja szem előtt. Rendkívül kedvező áron végzünk indonéz szakfordításokat. Az árajánlatot mindig előre közöljük ügyfeleinkkel, attól függően, hogy milyen hosszúságú és milyen típusú szöveg fordítására van szüksége.

Indonéz-magyar nyelvpárban cégünket leggyakrabban gazdasági, pénzügyi, műszaki, orvosi, informatikai és jogi szakfordítások kapcsán keresik meg. Viszont minden más szakterületben vállalunk megbízásokat. Ha inkább indonéz tolmácsra lenne szüksége, azzal kapcsolatban is keressen minket bátran!

Amit Indonéziáról tudni kell

Indonézia ma a világ negyedik legnépesebb országa. Közel 250 millióan anyanyelvi szinten beszélnek indonézül, amely ezáltal a világ legtöbbek által beszélt nyelvei közé tartozik. Magyarországon az indonéz azonban nem sorolható a legnépszerűbb nyelvek közé, kevesen tanulják, így nem sok olyan fordítóiroda található országunkban, amely vállal szakszerű indonéz-magyar, magyar-indonéz fordítást.

A Tabula fordítóiroda hatékony segítséget tud nyújtani akár külföldi kirándulás vagy üzleti út, tárgyalás kapcsán is. Az indonéz nyelv ritkasága miatt itthon nem minden városban lesz indonéz fordító, ha segítségre van szüksége, keressen minket bátran!

budapest fordítóiroda