Indonéz magyar fordítás, indonéz fordító iroda, tolmács

Indonéz fordítások Budapesten

Hitelesített indonéz fordítás

Indonéz fordítás Budapesten, gyors fordítás, elérhető árakon, lektorálás és szövegek ellenőrzése Amennyiben indonézről magyarra vagy magyarról indonézre szeretne fordíttatni bármilyen típusú, hosszúságú szöveget, a Tabula fordítóiroda a legjobb választás.

Cégünk ugyanis tapasztalt, szakképzett fordítókkal dolgozik, akik magas szinten beszélik a magyar és az indonéz nyelvet egyaránt. Mind a fordítást, mind a lektorálást kiemelkedő szakértelemmel végzik, garantálva a grammatikai és terminológiai tökéletességet.

Hivatalos fordítás indonéz nyelvre

Amennyiben hivatalos célra szánt szakmai szövegek, mint például jogi dokumentumok,  szerződések fordítása szükséges, a lektorálásba ajánlott anyanyelvi szakembereket is bevonni, akik 100%-os nyelvi és szakmai hitelességet biztosítanak. Fordítóirodánk a gyorsaságot ugyanolyan fontosnak tartja, mint a precízséget.

Így akár aznapi határidővel is vállalunk rövidebb szövegek, dokumentumok fordítását. Több oldalas szövegek esetén 2-3 nap az általános átfutási idő. A már elvállalt fordításokat azonban minden esetben teljesítjük a kért időpontra, így nem kell aggódnia, hogy esetleg kicsúszik a határidőkből.

Fordítás árak

Anyanyelvű indonéz fordítók

Velünk biztos lehet benne, hogy Ázsiában is értik majd, amit mondani szeretne. Szintén fontos megemlíteni, hogy cégünk mindig az ügyfél érdekeit tartja szem előtt. Rendkívül kedvező áron végzünk indonéz fordításokat. Az árajánlatot mindig előre közöljük ügyfeleinkkel, attól függően, hogy milyen hosszúságú és milyen típusú szöveg fordítására van szüksége.

Indonéz-magyar nyelvpárban cégünket leggyakrabban gazdasági, pénzügyi, műszaki, orvosi, informatikai és jogi szakfordítások kapcsán keresik meg. Viszont minden más szakterületben vállalunk megbízásokat.

Amit Indonéziáról tudni kell

Indonézia ma a világ negyedik legnépesebb országa. Közel 250 millióan anyanyelvi szinten beszélnek indonézül, amely ezáltal a világ legtöbbek által beszélt nyelvei közé tartozik. Magyarországon az indonéz azonban nem sorolható a legnépszerűbb nyelvek közé, kevesen tanulják, így nem sok olyan fordítóiroda található országunkban, amely vállal szakszerű indonéz-magyar, magyar-indonéz fordítást.

A Tabula fordítóiroda hatékony segítséget tud nyújtani akár külföldi kirándulás vagy üzleti út, tárgyalás kapcsán is. Az indonéz nyelv ritkasága miatt itthon nem minden városban lesz indonéz fordító, ha segítségre van szüksége, keressen minket bátran!

budapest fordítóiroda