Litván fordítás

Hivatalos litván fordítások

Litván – magyar vagy magyar – litván fordítás barátságos áron, gyorsan és magas minőséggel teljesen online intézve is. Válassza a Tabula Fordítóirodát és felejtse el a drága, körülményes fordításokat, felejtse el a hosszadalmas, személyes ügyintézést. Kényelem, megbízhatóság és profi munka várja nálunk.

Litván fordítás anyanyelvű fordítóktól

Nálunk a minőség, ezáltal az Ön elégedettsége a legfontosabb, így válogatott fordítóink magasan képzett, évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek köréből kerülnek ki. Ön biztos lehet abban, hogy az általunk készített litván fordítás minden környezetben, minden ügyintézés során megállja a helyét, hiszen anyanyelvű fordítóink nem csupán pontosan, de stílust és hangvételt is átültetve készítik fordításaikat.

Az anyanyelvűség nem minden esetben fontos, azonban egy folyószövegnél, komolyabb minőségű szövegnél, marketing anyagnál vagy orvosi, jogi, esetleg irodalmi jellegű fordításnál elengedhetetlen a minőségi munkához.

budapest fordítóiroda

Szakfordítás, litván lektorálás profiktól

Ahogy az anyanyelvi fordító, úgy a szakfordító segítségére is sok esetben van szükség. A különböző szakszövegek fordításához nem elegendő a nyelvtudás. A szaknyelvű tartalom biztosan hibátlan és minőségi átültetéséhez mindenképpen szükséges az adott szakterületen való jártasság és tapasztalat.

Litván szakfordító kollégáink között szinte minden terület képviseli magát. Természetesen anyanyelvi litván szakfordítókkal is büszkélkedhetünk, hiszen a speciális terminológiákhoz speciális és magas szintű tudás kell.

Munkánkra minőségi garanciát vállalunk, bízunk szakembereink évtizedes tapasztalatában és mivel csapatunk szereti a munkáját, az élvezeti faktor méginkább erősíti az Ön litván fordításának minőségét.

Kérjen ajánlatot ma, és kollégáink akár SOS gyorsasággal már holnapra elkészítik Önnek a litván fordítást.

Kiemelkedően baráti árszabás – versenyképes fordítás árak

Remek munkaszervezésünknek és ügyfélorientált hozzáállásunknak köszönhetően kidolgoztuk azt a működést, melynek egyik fontos végeredménye a piacon rendkívül jutányosnak számító fordítás ár. Nekünk fontos, hogy Ön elégedett legyen szolgáltatásunk minden részletével és legközelebb is hozzánk forduljon, ha litván fordításra vagy bármely más fordításra, esetleg lektorálásra van szüksége.

A litván fordítás ára több tényezőtől függ. A szöveg típusa, terjedelme, az Ön által igényelt határidő (kérhető SOS fordítás) mind befolyásolja. Győződjön meg áraink kedvező mértékéről és döntsön a legjobb ár/érték arányú, minőségi és gyors litván fordítás mellett:

Fordítás árak

Litván fordítás pár kattintással – Igényléstől a fizetésig online

Ne fáradjon, igényelje a litván fordítást otthona kényelméből vagy akár utazás közben is teljes online ügyintézéssel! Miért pazarolná értékes idejét, miért fáradna el egy fordítóirodába, ha e-mailen kommunikálva is megrendelheti a litván fordítás bármelyik típusát?

Legyen szó egyszerű szövegről, hivatalos litván fordításról, gazdasági, orvosi vagy jogi szakfordításról, esetleg műszaki leírásokról, Önnek csupán a fordítandó szöveg beszkennelt vagy akár okostelefonnal lefotózott formáját kell elküldenie nekünk és mi legkésőbb 24 órán belül válaszlevélben megküldjük ajánlatunkat. Fontos, hogy a szöveg teljes terjedelmében tökéletesen olvasható legyen, mert ez előfeltétele az ajánlatkészítésnek és a litván fordítás elkészítésének is.

A litván fordítást e-mail fogja megkapni, azonban, ha hivatalos fordítást igényelt, postai úton is kiküldjük Önnek a kész munkát.

A számla kiegyenlítését is az ön kényelmére szabtuk. Fizethet online átutalással, PayPal-on akár, eurós és forintos számlára, itthonról vagy külföldről. Amennyiben Önnek úgy kényelmes, a litván fordítás árát banki befizetéssel vagy akár postai befizetéssel is rendezheti.

Ha kérdése van, keresse barátságos ügyfélszolgálatunkat e-mailben vagy telefonon!

budapest fordítóiroda

Tudta-e a litván nyelvről, hogy

  • Rendkívül ritka
  • Kulcsfontosságú az indoeurópai alapnyelv rekonstrukciójában
  • Archaikus nyelvként tartják számon
  • Balti nyelv, rokonságban áll a lettel és a mára kihalt porosszal
  • Az Orosz Birodalom fennállása alatt Lettországban, a XIX. század végétől tilos volt litván nyelvet használni nyomtatott sajtóhoz, kiadványokhoz.
  • A litván irodalmi nyelv fejlesztése, a litván anyanyelvű oktatás csak 1918-tól vált lehetségessé Litvániában
  • Egyedüli hivatalos nyelv státuszát 1991-ben a függetlenség visszanyerésekor kapta vissza

Litván fordításért hívjon minket bizalommal. Évtizedes tapasztalat, szakképzett fordítók, rövid határidők – Tabula fordítóiroda.

Fordítás árak