Olasz magyar fordítás, magyar olasz fordító iroda

Olasz fordítás, szakfordítás

Hitelesített olasz fordítás

Olasz fordítás és szakfordítás a hét minden napján, akár hivatalosan, pecséttel, összefűzve is, elérhető árakon!

Irodánk természetesen a latin nyelvcsaládba tartozó nyelveken is készít fordításokat, bár ezek száma valamivel alacsonyabb az angol és német fordításokénál. A latin nyelvek közül az egyik legnépszerűbb az olasz fordítás.

Hivatalos olasz fordítások

    • Szerződések, megállapodások
    • használati útmutató, kezelési utasítás, gépkönyv
    • számla, pályázati anyag,
  • más dokumentum fordítását.

Ha esetleg olasz szöveget szeretne érteni magyarul, vagy hivatalos formában szeretné benyújtani idehaza, abban is tudunk segíteni. Munkatársaink a hétvégén is dolgoznak, hogy ön még gyorsabban intézhesse ügyeit!

Olaszul szakfordítóink a lehető legrövidebb időn belül elkészítik a fordítást, legyen szó a fent említett iratokról, jogi vagy műszaki, gazdasági vagy általános fordításról.

A lefordított dokumentumot pedig az Ön által kívánt formátumban küldjük el Önnek.

Katalógusok fordítása, műszaki szakfordítás

Az elmúlt években számos mezőgazdasági gép használati utasítását, kezelési útmutatóját fordítottuk magyarra. Ilyenkor a képeket, ábrákat meg tudjuk tartani, s a szöveg szinte pont úgy néz ki, mint az eredeti olasz katalógus vagy használati útmutató. Az ilyen fordítás valamivel többe kerül, hiszen szaktudást igényel, de garantáljuk, hogy a Tabula árai a földön járnak, a fordítás-piac egyik legversenyképesebb szereplői vagyunk.

Fordítás árak


Adwords kampányok, weboldalak lokalizációja

Az Adwords kampány gyors eredményt hozhat, az olasz szöveg elkészítésével keresse a Tabula fordítóirodát! A weboldal fordítása, lokalizációja általában 4-5 napnál nem tart tovább, s utána máris anyanyelven szólhat az olasz vásárlókhoz, ami az internetes kutatások szerint nagy előny, hiszen sokkal könyebb őket átkonvertálni.

Lektorálás, nyelvi ellenőrzés

Olasz anyanyelvű kollégáink szaktudása és tapasztalata a garancia rá, hogy az ön szövegében nem lesz elírás, helyesírási hiba. Vállaljuk bármilyen olasz szöveg nyelvi ellenőrzését a lehető leggyorsabban, s mindezt 2.40 Ft / karakter (szóközt beleértve) áron.

Hivatalos olasz fordításért forduljon a Tabulához! Részletekért hívjon az alábbi számon, vagy kérjen árajánlatot e-mailben: glajtos”kukac”yahoo.com!

budapest fordítóiroda