Perzsa fordítás

Perzsa fordítás magyarra vagy magyarról fordítás perzsára? A Tabula Fordítóirodánál ez nem jelent gondot. Magyarországon és Európa többi országában viszonylag ritkán használt nyelv a perzsa, azonban az egyre nagyobb mértéket öltő globalizáció sokszorozza a perzsa fordítás igényléseinek számát. Nálunk már régóta alapszolgáltatás a perzsa-magyar és magyar-perzsa fordítás, melyben anyanyelvű szakfordítóink profi szakembernek számítanak.

Jutányos áron, gyorsan, akár egynapos határidővel is vállaljuk a perzsa szövegek, iratok fordítását. Ne habozzon, kérje ajánlatunkat még ma és intézze ügyeit a lehető leghamarabb, a rövid határidős fordításunknak köszönhetően!

budapest fordítóiroda

Hogyan rendelheti meg a perzsa fordítást?

A perzsa fordítás nálunk mindössze pár kattintással megrendelhető. Az ajánlatkéréstől egészen a fizetésig mindent intézhet online, akár itthonról, akár külföldről, akár karosszéke nyugalmából, akár vonatról vagy egy kávézóból. Csupán internetkapcsolatra van szüksége és arra, hogy elektronikus formában eljuttassa hozzánk a lefordítandót.

A rendelés menete:

  1. Kérjen ajánlatot e-mailben vagy telefonon.
  2. Juttassa el hozzánk a lefordítandó dokumentumot emailben.
  3. A gyakrabban előforduló dokumentumok esetén (bizonyítvány, diploma, anyakönyvi kivonat) azonnal meg tudjuk határozni a perzsa fordítás árát, máskor a perzsa szöveg megtekintését követően e-mailben árajánlatot küldünk.
  4. Amennyiben kéri szolgáltatásunkat, szakfordítóink egyike elkészíti Önnek a kifogástalan minőségű fordítást (perzsáról magyarra vagy magyarról perzsára)
  5. Az elkészült fordítás elektronikus formában, valamint hivatalos fordítás esetén papír alapon is kiküldésre kerül az Ön által megadott elérhetőségekre.
  6. Ön kiegyenlíti a kiküldött számlát.

Fontos részletek a perzsa fordítás igényléséről, fizetéséről:

Hogyan juttathatja el hozzánk a lefordítandót?

A perzsa fordítás elkészítéséhez a forrásszöveget behozhatja budapesti irodánkba, de bárhonnan elküldheti nekünk e-mailben is. Szerencsére a mai telefonok kamerája kiváló minőségű fotókat készít, ezért a szkennelt digitalizálás mellett nekünk megfelel az okostelefonnal vagy fényképezőgéppel készített fotó is, amennyiben a fordítandó szöveg teljes egészében jól olvasható.

Hogyan kapja meg az elkészült perzsa fordítást?

Amennyiben Önnek úgy kényelmesebb, bejöhet a perzsa fordításért irodánkba, de ügyfeleink többsége az online megoldásokat részesíti előnyben. Az elkészült perzsa fordítás Önhöz e-mailben érkezik, nyomtatható formában, tökéletesen szerkesztve, a forrásszövegnek megfelelően.

Abban az esetben, ha Ön hivatalos perzsa fordítást kért, az elektronikus mellett papír alapon, postai úton is eljuttatjuk önhöz a dokumentumot, melyet pecséttel, tanúsítvánnyal, a forrásszöveg másolatával együtt, nemzetiszín szalaggal átkötve borítékolunk.

Mi a perzsa fordítás menete?

Amennyiben elfogadta árajánlatunkat, perzsa fordító vagy szakfordító kollégánk, aki sok esetben anyanyelvű perzsa fordító, megkezdi a munkát. Rövid határidővel dolgozunk, ami a profi, évtizedes tapasztalattal rendelkező kollégáknak és perzsa fordítóink nagyobb létszámának köszönhető. Ha SOS perzsa fordítás igény érkezik hozzánk, mi hétvégén és éjjel is dolgozunk.

Hogyan egyenlítheti ki számláját?

A perzsa fordítás árát irodánkban készpénzben fizetheti ki, azonban a ma oly népszerű netbanki átutalást is választhatja eurós vagy forintos számlánkra, belföldről vagy külföldről, esetleg Paypal számlára. Ha Önnek mégis kényelmesebb a hagyományos átutalás, akkor válassza azt, esetleg a banki vagy postai befizetést.

Nekünk az Ön kényelme és elégedettsége a legfontosabb, így lehetőségeinket az Ön igényére szabva igyekszünk minél szélesebb palettát kínálni mind a megrendelés menetét, mind pedig a fizetési megoldásokat illetően. Rugalmasság, ügyfélorientáltság és folyamatos fejlődés jellemez minket, fordító munkatársainkat pedig a gyorsaság, szakértelem és megbízhatóság.

Amennyiben részletesebb információkra van szüksége, főoldalunkon a leggyakrabban feltett kérdésekre is választ adtunk, de kérdezhet minket e-mailben, ha hívja barátságos ügyfélszolgálatunkat:

budapest fordítóiroda

Perzsa fordítás bármilyen témában – Nálunk nem kuriózum, hanem alapszolgáltatás

A perzsa fordítás viszonylag ritka, ezért ára is borsos. Nálunk azonban alapszolgáltatásnak számít, mivel több mint tízéves pályafutásunk alatt nagy létszámú fordítócsapatot szerveztünk össze, akik között a világ minden élő nyelvén fordít valaki vagy valakik.

Több perzsa fordítóval büszkélkedhetünk, akik között nem egy perzsa szakfordító és anyanyelvű perzsa fordító, szakfordító található. Ha Önnek perzsa fordítás kell, nálunk jutányos áron jut hozzá, minőségi garanciával és rövid határidővel.

Milyen fordítást kérhet?

A teljesség igénye nélkül:

Hivatalos fordítások:
Anyakönyvi kivonatok, erkölcsi bizonyítvány, érettségi bizonyítvány, oklevél, diploma

Céges, gazdasági fordítások:
Szerződés, bírósági végzés, határozat, hivatalos iratok, cégkivonat, céges papírok, jóhírnév igazolás, zárójelentés, cégkivonat, céges iratok, mérleg, beszámoló, árajánlatok, bemutatkozó anyagok, marketing anyagok, PR cikkek, E-mailek, üzleti levelezések fordítása akár aznap

Műszaki fordítások:
Használati utasítás, gépkönyv, katalógus, prospektus, biztonsági adatlap, megfelelőségi tanúsítvány, műszaki szövegek, leírások, szerződések, megállapodások

Jogi fordítások:
Bírósági iratok, végzés, határozat, ítélet, vádirat, nemzetközi jogsegély, nyomozati anyagok, jegyzőkönyvek fordítása

Orvosi szövegek fordítása:
Kórházi zárójelentés, műtéti leírás, ambuláns lap, műszerek leírása, betegtájékoztató, orvosi szövegek, cikkek fordítása

Egyéb fordítások:
Reklámszövegek, online marketing anyagok, hirdetések, szlogenek, iskolai szemléltetőanyagok, beszédek stb.

budapest fordítóiroda

Néhány szóban a perzsa nyelvről:

A perzsa nyelv, más néven fárszi nyelv, az indoeurópai nyelvcsalád indoiráni ágának iráni csoportjához tartozik, írásrendszere a perzsa ábécé. Iránban, Afganisztánban és Tádzsikisztánban hivatalos nyelv.

Három változatot különböztetünk meg: óperzsa, középperzsa, azaz pehlevi és újperzsa, mely a középperzsából alakult ki, melyet Iránban (a régi Perzsia) beszélik, hozzávetőlegesen 70 millióan. Az újperzsa nyelv az arab hódítás következtében rengeteg arab szóval gyarapodott.

Területileg is elkülöníthetünk több változatot. A tádzsik nyelvet, melyet cirill betűkkel vetnek papírra, és az Afganisztánban használatos darit. Ezek jelentősen különböznek az Iránban beszélt újperzsától, de mégis egy nyelvnek számítanak, ahogyan például a sokszor érthetetlenségig különböző német nyelvjárások sem külön nyelvnek számítanak a németen belül.

Jól látható, hogy a perzsa fordítás nem is olyan egyszerű munka, mint egy angol, egy olasz vagy akár belga fordítás. Komoly, tapasztalt szakemberek, anyanyelvű fordítók munkáját igényli, melyet nálunk megtalál. Kérje ajánlatunkat ma és minőségi garanciával, akár már holnapra elkészülhet az Ön perzsa fordítása.

budapest fordítóiroda