Fordítóiroda Ajka, Pápa, Szombathely területén

Fordítóiroda Ajka, Pápa, Szombathely területén

A Tabula Fordítóiroda Ajka, Pápa és Szombathely területén egyaránt rendelkezésére áll, ha hivatalos angol, szlovák vagy német fordításra van szüksége. Ha sürgős, a szükség esetén pecsétünkkel ellátott, hiteles német fordítás akár még aznap elkészülhet. Hitelesített német és angol fordítás elérhető áron, a hét bármely napján!

Angol és német fordító munkatársaink Ajka és Pápa területén egyaránt várják rendelését.
De természetesen Szombathely, Kőszeg, Sárvár, Körmend és Celldömölk környékéről is kérhet fordítást.

A Tabula Fordítóiroda honlapján közvetlenül rendelhet angol, német és szlovák fordítást. Ennek köszönhetően nem is kell többé a fordítóiroda személyes megkeresésére vesztegetnie a drága idejét. Elegendő, ha egy fotót készít az iratról, és elküldi nekünk a glajtos@yahoo.com e-mail címre.

Általában e-mailen vagy postán a legrövidebb időn belül küldeni fogjuk Önnek az elkészült fordítást. A gyakoribb irattípusok esetében a fordítás másnapra készül el. Így a fordítási leadási határidejeként 1-2 nappal lehet számolni. Ha esetleg több dokumentumot szeretne fordíttatni, úgy elképzelhető, hogy ennél hosszabb lesz az elkészülési idő, de ezt előzetesen mindig megbeszéljük, nem lesznek meglepetések.

Mit fordítunk a leggyakrabban?

Ajkai, pápai és szombathelyi ügyfeleink általában az alábbi iratok fordítását kérik tőlünk:

  • cégkivonat, alapító okirat, társasági szerződés
  • hatósági erkölcsi bizonyítvány
  • illetőségigazolás, nullás igazolás, jövedelemigazolás
  • születési és házassági anyakönyvi kivonat
  • érettségi bizonyítvány (technikusi bizonyítvány, oklevél)
  • leckekönyv, diploma melléklet
  • szerződés, bírósági papírok, válási iratok
  • biztonsági adatlap, termékleírás
  • táppénzes papír, kórházi jelentés, lelet

Ezeket a felsorolt, hiteles fordításokat minden esetben pecséttel látjuk el, és záradékoljuk, hacsak az ügyfelünk nem igényli másként.

Az általános fordítás kategóriában a leggyakoribb rendelések: weblapfordítás, használati utasítás, kézikönyv, biztonsági adatlap, termékkatalógus. Ezeket a német és angol fordításokat minden esetben anyanyelvi német vagy angol fordító készíti, aki előzőleg sikeresen eleget tett a Tabula Fordítóiroda szigorú és nagyon alapos előválogatási eljárása során alkalmazott összes követelménynek.

Mivel a minőség ennyire fontos számunkra, a megfelelő fordító megtalálása több időt vehet igénybe, mint más fordítóirodák esetében, mivel többlépcsős előválogatás alapján történik. A türelemért cserébe azonban a mi ügyfeleink jobb minőségű fordítást kapnak, mint amilyen máshol várná őket.

Milyen nyelvekre rendelhet fordítást?

A Tabula Fordítóiroda a legtöbb európai nyelvre vállal fordítást, illetve mindezekről magyarra is fordítunk szöveget. A leggyakrabban igényelt nyelvek a következők: német, angol, szlovák, román, orosz, ukrán, szlovén, horvát, szerb, bolgár, cseh, francia, spanyol, olasz, norvég, dán, svéd, finn, portugál, lengyel, lett, litván, macedón, héber, hindi, kínai, török, maláj.

Más nyelvek esetében, amennyiben azt nem találta oldalunkon, kérjük, hívjon minket a következő számon: 0630 251 3850! Munkatársaink örömmel tájékoztatni fogják a várható munkadíjról és határidőről.

Hogyan rendelhet?

Elég, ha egyszerűen elküldi az iratot a glajtos@yahoo.com e-mail címre, és megírja nekünk, hogy milyen nyelvre kéri a fordítást. Csapatunk mindössze 1 órán belül értesíteni fogja Önt az összes részletről.

Ha úgy gondolja, hogy valamilyen különleges igénye van, és szeretné telefonon megbeszélni velünk, akkor reggel 8 és este 20 óra között hívjon bizalommal bármikor a következő telefonszámon: 06 30 251 3850.

Ha Ajka, Pápa, Szombathely térségéből rendel, akkor a Tabula Fordítóiroda a legrövidebb időn belül biztosítani fogja Önnek a hiteles fordítást. De ugyanolyan gyorsan Önnél lesz a hiteles fordítás akkor is, ha Kőszeg vagy Sárvár környékén él. Német és angol fordítóink természetesen hétvégeken is dolgoznak, hogy Ön a lehető legrövidebb idő alatt elintézhesse ügyeit.

Fordításainkat a hatóságok és a hivatalos szervek külföldön mindenhol elfogadják. Ennek köszönhetően nem lesz fennakadás az Ön számára az ügyintézésben, és más fordítóirodákhoz képest tetemes összeget takarít meg velünk.

Miként fizethet a fordításért?

Ajka, Pápa, Szombathely területéről banki átutalással, befizetéssel vagy postai utalással lehet fizetni, és természetesen PayPal-en is elküldheti a munkadíjat.

Általában előbb elkészítjük Önnek a fordítást, és csak utána kell érte fizetni. Nagyobb terjedelmű munka esetében előfordulhat, hogy kisebb előleget kérünk, ezt átutalhatja a számlánkra, de befizetheti személyesen is bármely CIB bankban.

Ha fontos Önnek a minőség, a megengedhető ár és a fordítás gyorsasága, akkor nálunk a legjobb helyen jár!

Rendeljen fordítást a hét bármely napján online a Tabula Fordítóirodánál Ajka, Pápa, Szombathely területéről!

Ha további tájékoztatást kér, várjuk hívását: 06 30 – 251 3850!