Tabula Fordítóiroda Dunakeszi, Szentendre, Vác, Salgótarján térségében

Tabula Fordítóiroda Dunakeszi, Szentendre, Vác, Salgótarján térségében

Amennyiben Önnek angol vagy német fordításra van szüksége, a Tabula Fordítóiroda Dunakeszi, Szentendre, Vác, Salgótarján térségében is örömmel áll rendelkezésére. Akár már aznap hiteles, pecséttel ellátott fordításokat biztosítunk. Hivatalos német és angol fordítások a hét minden napján, megfizethető áron!

Rendeljen fordítást online az otthona kényelméből, elég, ha egy fényképet készít és átküldi e-mailben a glajtos@yahoo.com e-mail címünkre, mi hétköznapokon 1 órán belül válaszolunk rá egy konkrét árajánlattal, részletekkel a határidőt illetően, leírjuk az átadás és a fizetés mikéntjét, illetve egyéb részleteket is.

Német és angol fordítóink készek segíteni Önnek Dunakeszi, Szentendre, Vác, Salgótarján területén is, de természetesen Gyál, Vecsés és Dunaharaszti környékéről is küldhet nekünk fordítandót.

A kész fordítást általában amilyen hamar csak lehet e-mailben és postai úton keresztül is megküldjük megrendelőinknek.  A leggyakoribb dokumentumok fordítását általában másnapra vállaljuk, így a törzsidő az esetek többségében nem haladja meg az 1-2 napot.

Miket szoktunk többnyire fordítani?

Megrendelőink Dunakeszi, Szentendre, Vác, Salgótarján területéről általában az alábbi típusú dokumentumok fordítását kérik:

  • Születési anyakönyvi kivonatok
  • Érettségi bizonyítványok, diplomák
  • Erkölcsi bizonyítvány
  • Cégkivonat, aláírásminta, társasági szerződés
  • Adásvételi szerződések, bérleti szerződés
  • Jogviszony igazolás, index, leckekönyv melléklet,
  • Járóbeteg dokumentumok, kórlapok, leletek
  • Laboreredmények, táppénzes papírok

A hiteles fordításokat minden esetben pecséttel és tanúsítvánnyal látjuk el, kivéve, ha a megrendelő másként nem rendelkezik.

A mindennapi dokumentumtípusok között szerepelnek a marketing szövegek és műszaki dokumentumok is (kezelési utasítások, használati kézikönyvek, biztonsági adatlapok, gépkönyvek és katalógusok).

Ezeket a dokumentumokat minden esetben a nyelvet anyanyelvi szinten ismerő angol vagy német fordító fordítja.

Fordítóinkat a Tabula átfogó és szigorú kiválasztási folyamatain keresztül válogatjuk ki.

Mivel a minőség rendkívül fontos számunkra, ezért például a megfelelő szlovák fordító kiválasztása más fordítóirodákhoz képest több időt igényel számunkra. Cserébe olyan minőséget biztosítunk, amelyet más helyeken nem biztos, hogy megkaphatna. Természetesen Balassagyarmat, Hatvan és Gyöngyös területéről is küldhet nekünk fordítandó anyagokat.

Milyen nyelvekre rendelhet fordítást?

A Tabula Fordítóiroda vállal fordítást a legtöbb európai nyelvre, valamint e nyelvekről magyar nyelvre. A leggyakoribb nyelvek az alábbiak: angol, német, spanyol, francia, olasz, portugál, cseh, szlovák, szerb, horvát, román, szlovén, orosz, ukrán, lengyel, svéd, dán, norvég.

Egyéb nyelvek esetén (például kínai, arab, hindi, pastu, japán, héber, indonéz stb.) kérjük, vegye fel a kapcsolatot velünk az alábbi telefonszámon: 06 30 251 3850!

Munkatársaink Örömmel tájékoztatják Önt a várható költségekről és határidőkről.

A megrendelés folyamata

Kérjük, küldje meg dokumentumát a glajtos@yahoo.com e-mail címre és adja meg, milyen nyelvre szeretné azt lefordíttatni. Munkatársaink egy órán belül tájékoztatják Önt a részletekről.

Ha különleges kérése van, és inkább szóban kívánja megbeszélni velünk, úgy hívjon minket 8:00 és 20:00 között az alábbi telefonszámon: 06 30 251 3850.

Ha Ön Dunakeszi, Szentendre, Vác, Salgótarján térségében lakik, akkor gyorsan el tudjuk készíteni Önnek a hitelesített német vagy angol fordítást valamely Tabula irodánkban. Természetesen angol és német fordító munkatársaink hétvégenként is dolgoznak, így Ön egy hasznos munkanapról sem csúszhat le.

Fordításainkat a külföldi hatóságok és hivatalos szervezetek is elfogadják, ezáltal Ön rengeteg pénzt takaríthat meg a külföldi fordítóirodákhoz képest.

A fordítások kifizetése                                     

A lefordított anyagokért Dunakeszi, Szentendre, Vác térségében banki átutalással, postai csekken vagy PayPalon keresztül fizethet.

Az esetek többségében a fordítás kifizetése a munka befejeztével történik, ám nagyobb megbízások esetén előfordulhat, hogy egy kisebb előleget kérünk az első megrendeléskor.

Ha Ön számára is fontos a minőség, a megfizethető ár, valamint a rövid határidő, akkor a legjobb helyen jár!

Tabula Fordítóiroda, rendeljen hivatalos fordítást Dunakeszi, Szentendre, Vác, Salgótarján területén, rendelését péntek délután 17 óráig leadhatja, s azt a hétvégén szívesen lefordítjuk!

Szombaton és vasárnap irodánkban nem tartózkodunk, csak e-mailben tudunk segíteni, ajánlatot küldeni.

További részletekért hívjon minket: 06 30 – 251 3850!