Fordítóiroda Pécs, Kaposvár, Dombóvár, Szekszárd környékén

Fordítóiroda Pécs, Kaposvár, Dombóvár, Szekszárd környékén

A Tabula fordítóiroda Pécs, Kaposvár, Dombóvár vagy Szekszárd területén is segít Önnek hivatalos angol vagy német fordítás kapcsán. Hiteles angol fordítás pecséttel, tanúsítvánnyal, anyanyelvű angol fordító készíti.

Amennyiben Ön Pécs, Kaposvár, Dombóvár, Szekszárd közelében él, rendeljen fordítást e-mailben a glajtos@yahoo.com e-mail címen. Küldje át nekünk, amit le kell fordítani, válassza ki a nyelvet, mi pedig egy órán belül megküldjük Önnek árajánlatunkat a részletekkel.

A Tabula fordító iroda a legtöbb európai nyelven vállal fordítást, legyen szó hivatalos vagy hiteles fordításról, vagy sima fordításról (ezekre nem kerül pecsét, mivel ezeket nem kell benyújtani sehova).

Ilyen lehet mondjuk egy önéletrajz, motivációs levél, szakdolgozat, weboldal vagy szerződés is. Az ilyen iratok nem közokiratok, s ezekről hiteles fordítást sem készítünk, csak sima formában átültetjük a kért nyelvre.

Német fordító kollégáink a hét minden napján dolgoznak, így Ön gyorsabban intézheti ügyeit. A Tabula fordítóirodánál fontosnak tartjuk a minőséget és a rövid határidőket, a fordítást igyekszünk mindig a leggyorsabban elkészíteni.

Fordítás rendelés

Rendeljen fordítást Pécs, Kaposvár, Dombóvár, Szekszárd térségéből. Küldje át a szöveget vagy iratot e-mailben a glajtos@yahoo.com e-mail címre, mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A leggyakoribb dokumentumoknak tudjuk az árát, tehát egy erkölcsi bizonyítvány, érettségi bizonyítvány vagy anyakönyvi kivonat 5.000 Ft-ba kerül, ha hiteles angol vagy német fordítást szeretne róla. Más nyelvek esetén elképzelhető, hogy egy minimális felárra kell számítani a nyelv ritkasága miatt, de árainkat igyekszünk a földön tartani, így Ön még többet spórolhat.

Nem szükséges tíz napot várnia az OFFI által készített hiteles fordításra, hiszen irodánkban ugyanezt egy-két napon belül megkapja.

Ha bármilyen különleges kívánsága van, hívjon minket telefonon, s mondja el, mire van szüksége, amiben tudunk, szívesen segítünk.

Átadás

Ha Pécs, Kaposvár, Dombóvár, Szekszárd térségéből rendelt fordítást, az elkészült anyagot visszaküldjük e-mailben, mihelyt elkészült, ez egy elektronikus verzió, egy pdf fájl, amit akár tovább is küldhet e-mailben, így gyorsabban intézheti ügyeit. Ha szeretné, természetesen papír alapon is megküldjük Önnek a hivatalos angol vagy német fordítást a kért címére. Mivel ez elsőbbségi levél formájában történik, legtöbbször egy, maximum 2 munkanapon belül Önnél lesz. A borítékot nem kell átvenni, tehát nem szükséges otthon tartózkodnia, a postás csak bedobja a ládájába.

Fizetés az elkészült fordításért

A hiteles német, angol fordítás díja rendezhető banki befizetéssel, átutalással, de átküldheti postáról is. Ha külföldről utal, lehetőség van PayPal-on vagy Western Union utalásra is. Ezekről érdeklődjön e-mailben!

A legtöbb fordításért nem kell előre fizetni, elég, ha annak ellenértékét az átvétel után átutalja a CIB banknál vezetett számlánkra.

Milyen fordítást készítünk Pécs, Kaposvár, Dombóvár, Szekszárd területén?

A Tabula fordítóiroda általában hivatalos fordításokat készít, de nagyon sokszor kérnek tőlünk műszaki fordítást (gépkönyv, használati utasítás, kezelési útmutató, katalógus), jogi fordítást (adásvételi szerződés, bérleti szerződés, munkaszerződés, bírósági iratok), üzleti fordítást (mérleg, éves beszámoló, eredménykimutatás), illetve gyakoriak a weboldal fordítások is angol, német, szlovák nyelvre. Természetesen a webshop tartalmát is át tudjuk ültetni, van nálunk weboldal lokalizáció is.

A leggyakoribb nyelveink: angol, német, szlovák, román, szerb, horvát, orosz, ukrán, lengyel, cseh, svéd, dán, norvég, holland, spanyol, francia, olasz.

Részletekért hívjon minket most: 06 30 251 3850!