Gyors angol fordítás, üzleti, jogi, műszaki, orvosi szakfordítás

Angol fordítás Budapesten

Hivatalos angol fordítás

Angol-magyar, magyar-angol fordítás gyorsan, elérhető áron! Angol fordítások készítése a hét minden napján. Általános szövegek, szakszövegek, céges papírok, bírósági iratok fordítása magyarról, határidőre. Gyakori fordítások:

  • születési és házassági anyakönyvi kivonat fordítása
  • erkölcsi bizonyítvány fordítása
  • érettségi bizonyítvány, OKJ-s bizonyítvány, diploma, oklevél
  • jogviszony igazolás, jövedelem igazolás
  • szerződések, meghatalmazás angolra fordítása
  • cégkivonat, társasági szerződés, alapító okirat, aláírásminta
  • válóperes iratok, ítélet, végzés, határozat
  • oltási igazolás, COVID teszt fordítása
  • családi pótlékhoz szükséges dokumentumok fordítása angol nyelvre
  • egyéb iratok

MA KÉSZ LEHET!

budapest fordítóiroda

Az angolt, mint világnyelvet manapság sokan megértik vagy akár beszélik is. Ha azonban hivatalos magyar dokumentumok, jogi, műszaki, gazdasági vagy orvosi szövegek fordítására kerül a sor, elengedhetetlen lehet egy profi szakfordító segítsége, aki megfelelő szókincs és szótár segítségével a lehető legpontosabban adja vissza az eredeti szöveg jelentését, legyen az cégkivonat, bírósági végzés, kezelési útmutató vagy akár kórházi zárójelentés.

A Tabula fordítóirodánál Budapesten angol-magyar, magyar-angol fordítást, szakfordítást vállalunk anyanyelvi fordítók segítségével, gyorsan és olcsón, jogi, gazdasági, műszaki, orvosi és más területeken.

Fordítunk magyar bizonyítványokat, anyakönyvi kivonatot, céges papírokat, pályázati anyagokat, gépkönyvet, orvosi leleteket, zárójelentéseket és még számos más szakfordítást igénylő dokumentumot.

Hozza be irodánkba vagy küldje el online az angol vagy magyar nyelvű fordítandó szövegét, és mi a lehető leghamarabb megküldjük Önnek a lefordított változatot, olyan formátumban, amilyenben Önnek a leginkább megfelel. Angol-magyar, magyar-angol fordítás a Tabula fordítóirodával Budapesten!


Hivatalos angol fordítás bélyegzővel

Irodánk vállalja hivatalos angol fordítás készítését is, bélyegzővel és tanúsítvánnyal, s mindezt rendkívül gyorsan és olcsóbban, mint az Országos Fordítóiroda, azaz OFFi (természetesen ugyanezt német, szlovák, portugál nyelven is biztosítani tudjuk).

Fontos megjegyezni, hogy hiteles fordítás készítésére ugyan csak ők jogosultak a hatályos jogszabályok szerint, ugyanakkor a legtöbb esetben elég az általunk készített hivatalos magyar-angol fordítás is (pl. tanulmányokhoz, munkahelyre, stb).

Amennyiben nem tudja eldönteni, hogy jó lesz-e az általunk, anyanyelvi fordítók segítségével készített hivatalos fordítás, célszerű lehet megkérdezni ott, ahol majd benyújtja a fordítást. Itthon a legtöbb hivatalban már ismerik a különbséget a hivatalos és hiteles fordítás között, és szívesen adnak tanácsot.

Munkatársaink nagy tapasztalata és a megfelelő szótárak rendelkezésre állása sokat segít a precíz szakfordítások elkészítésében.

budapest fordítóiroda


Angol magyar műszaki fordítások

Irodánk nagy tapasztalatot szerzett a különböző műszaki fordítások terén is. A megfelelő szótárak segítségével számos gépkönyvet, használati utasítást, útmutatót készítettek már el fordítóink magyar angol viszonylatban, s ezeket mindig a megadott határidőre.

Amennyiben nagyon speciális a dokumentum nyelvezete, előfordulhat, hogy az elején, szótár használatával készítünk egy angol magyar szószedetet, s miután azt a megrendelő cég jóváhagyta (hiszen ők sokkal jobban ismerik az adott területen használt szavakat és szakkifejezéseket), elkészítjük a fordítást.

A végén aztán lehet, hogy van még egy újabb „finomhangolás”, amikor néhány kifejezést, egyes szavakat a megrendelő tetszése szerint módosítanak fordítóink. Ez gyakran előfordul a szoftver lokalizáció kapcsán is. Amennyiben gépkönyvet, katalógust, biztonsági adatlapot vagy használati utasítást kell angolról magyarra fordítani, keressen minket bátran online, meglátja, hogy a fordítói tapasztalat nem feltétlenül jelent magasabb árakat.

Magyar angol jogi szakfordítás, szerződések fordítása

Segítünk önnek szót érteni külföldi üzleti partnereivel, legyen szó szerződéstervezetről vagy már kész szerződésről, megállapodásról. Angol magyar fordítás a hét minden napján. Megbízási és forgalmazói szerződés, adásvételi szerződés fordítása angolról magyarra vagy fordítva.

Együttműködünk több ügyvédi irodával, ahonnan igény esetén segítséget, szótárakat szoktunk kérni az egyes, nehezebben értelmezhető szakkifejezésekhez.

Fordítóink vállalják angol szerződések magyarra fordítását rövid idő alatt, s elfogadható árakon, ezenkívül természetesen német, szlovák, román, portugál és más nyelveken is tudunk segíteni. Amennyiben úgy érzi, hogy Önnek olyan szövege van, amiről itt nem szóltunk, s a szótár nem oldja meg a problémáját, nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot, hiszen nagyon ritka az, amikor fordítóink valamit nem tudnak lefordítani.

Magyar angol fordítás Budapesten és az egész országban, rendeljen online akár a hétvégén is. Részletekkel szívesen szolgálunk az alábbi számunkon. Fordítóirodánk minden nyelvre készít fordításokat. Angol mellett vállaljuk többek között német, portugál és török szövegek és dokumentumok fordítását is, keressenek minket online vagy telefonon bizalommal.

Fordítás árak

 

Írjon nekünk: glajtos@yahoo.com