Észt fordítás

Hitelesített észt fordítások

Észt fordítás, anyanyelvű szakfordítók, gyorsaság, minőségi garancia és jutányos árak. Ha részletesen tájékozódna az észt fordítás menetéről és a Tabula Fordítóiroda által kínált lehetőségekről, olvasson tovább!

A Tabula Fordítóiroda minden tekintetben élen jár. Az elsők között vezettük be a teljes online ügyintézést, személyes elérhetőségünk mellé, így Ön bárhonnan és bármikor igényelhet fordítást. Attól kezdve, hogy ajánlatot kér tőlünk egészen odáig, hogy kiegyenlíti a számlát, nem kell mást tennie, csupán néhányat kattintania számítógépén.

Ha minőségi észt fordításra van szüksége, de nincs ideje felkeresni egy fordítóirodát, kivárni a sokszor hetekig elhúzódó munkafolyamatot, keressen minket telefonon vagy e-mailben és néhány napon belül már küldjük is az elkészült fordítást.

budapest fordítóiroda

A fordítás mente – online ügyintézés, személyes ügyintézés

Nálunk a világ az ügyfél körül forog, így az észt fordítás menetét nagyrészt Ön határozza meg.

 • Mivel a fordítandó anyagot látnunk kell az árajánlat elkészítéséhez, ajánlatkérésnél már érdemes elküldeni nekünk. Ezt megteheti a szöveg digitalizált formájával, de jó minőségű fényképpel is megelégszünk. Amennyiben Önnek kényelmesebb személyesen elhozni irodánkba az anyagot, barátságos ügyfélszolgálatunk munkanapokon 9:00-tól 18:00-ig várja.
 • Egyes iratok esetén, mint például az általános és népszerű anyakönyvi kivonatok, iskolai bizonyítványok, erkölcsi bizonyítványok, azonnali árajánlatot tudunk adni és a fordítás 24 órán belül elkészül.
 • Komplex, egyedi szövegeknél néhány órán belül válaszlevélben küldjük az árajánlatot és a vállalási határidőt.
 • Amennyiben Ön elfogadja ajánlatunkat, megkezdődik a fordítás.
 • A kész fordítás elektronikus úton, nyomtatható formában jut vissza Önhöz. Hivatalos fordítás esetén postai úton, papír alapon is kiküldjük az elkészült munkát.
 • Amennyiben Önnek kényelmesebb, befáradhat irodánkba a kész észt fordítás átvételéhez. Irodánkban a számlája kiegyenlítésére is lehetőség van, azonban itt technikai okok miatt átmenetileg kártyás fizetésre nincs mód.
 • A számláját kiegyenlítheti banki átutalással, netbankon keresztül, paypal számlára, forint vagy euró alapon, de akár banki befizetéssel vagy postai utalással is fizethet.

Fordítás árak

Az észt fordítás egzotikusnak mondható

Észt fordítást sokkal kevesebben igényelnek, mint angolt, németet, olaszt vagy akár a környező országok nyelvéről vagy nyelvére történő fordítást. Ezt érthető, hiszen Észtország kicsinyke, kevesebben érkeznek onnan hozzánk, mint a környező országokból, szintén sokkal kevesebb magyarnak célpont, mint mondjuk Németország vagy Anglia.

Ennek ellenére mi rendszeresen készítünk észt fordítást, akár észtről magyarra vagy magyarról észtre. Az ilyen fordítás igénylői zömében cégek, diákok és kisebb részben külföldi munkavállalók. Több anyanyelvű szakfordító kollégával rendelkezünk, így legyen szó bárminemű szövegről, hozzánk bátran fordulat.

Tapasztalt észt fordítót nem könnyű találni, így ez a fordítás költségesebb, mint a gyakoribb nyelvekre történő fordítás, például angol vagy német. Nálunk azonban, köszönhetően kiterjedt fordítócsapatunknak, az észt fordítás ára is a földön jár.

Fordítás szakterületek

Nálunk az észt fordítás mindig szakszerű. Nagy hangsúlyt fektettünk arra az elmúlt évek során, hogy az általunk fordított nyelvekből a lehető legszélesebb palettán kínálhassunk minőségi szakfordítás. Szakfordítóink között szinte minden terület képviselteti magát. Amennyiben a következőkre van szüksége, forduljon hozzánk:

 • Jogi iratok, nyomozati anyagok, szerződések fordítása
 • Pénzügyi kimutatások, kivonatok
 • Orvosi papírok
 • Céges, munkaügyi iratok, szerződések
 • Weboldalszövegek
 • Termékleírások a legváltozatosabb terméktípusok esetén
 • Iskolai szemtéltető eszközök
 • Műszaki leírások, gépkönyv, használati utasítások
 • Hivatalos iratok, bizonyítványok

A felsoroltakon kívül még számos egyéb szöveget maximális minőségben fordítanak észt szakfordító munkatársaink. Amennyiben kérdése merülne föl, keressen minket megadott elérhetőségeink egyikén. Barátságos ügyfélszolgálatunk minden kérdésére választ ad.

budapest fordítóiroda

Észt fordítások minőségi garanciával

Ön azért fordul fordítóirodához, mert szakértő segítségre van szüksége. A megbízhatóság ilyen esetekben rendkívül fontos, hiszen Ön nem tudja ellenőrizni, hogy az elkészült észt fordítás mennyire helyes. Nálunk gyakorlott, anyanyelvű szakfordítók végzik a munkát és minőségi garanciát vállalunk az elkészült fordításokra.

Miért fontos az anyanyelvű szakfordító?

Egy szöveg sok esetben nem csupán információ, hanem megszabott terminológiákkal operáló, megszabott formai és stíluskeretek közé szorított irat is, mely csak akkor vehető komolyan, ha a fordítása ugyanilyen módon készül el. Egy bírósági végzésnél, bonyolult, barokkos körmondatoknál, szakszavakkal és szakkifejezésekkel tarkított szövegeknél nem lehet megengedni laikus munkáját.

Az anyanyelvű szakfordító egyrészt jól ismeri saját szakterületének kifejezéseit, másrészt pontosan tudja, hogy az adott nyelven hogyan hangzik megszokottnak egy-egy különleges megfogalmazás. Fontos, hogy az Önnek készített észt fordítás kifogástalan legyen és maradéktalanul adja vissza a forrásszöveg tartalmát, stílusát és hangvételét.

Észt fordítás SOS-ben? A tabula Fordítóiroda legendásan gyors, ám ha Önnek „tegnapra kell”, azt is meg tudjuk oldani. Természetesen a komoly átszervezés és a sokszor éjszakákon át tartó SOS munka feláras, viszont még így is versenyképes, barátságos árajánlatot küldünk Önnek.

Ha nem hiszi, tegyen minket próbára!

Fordítás árak