Görög fordítás

Hitelesített görög fordítások

Minőségi görög fordítás több, mint tízéves tapasztalattal. Anyanyelvű fordítók, rövid határidők, online ügyintézés. Hivatalos görög fordításért, üzleti vagy jogi fordításért forduljon hozzánk bizalommal.

Szinte minden területen van megbízható és tapasztalt szakfordító kollégánk, a munkát pedig SOS határidővel akár „tegnapra” is vállaljuk.

A görög fordítás gyakoriságát tekintve a középmezőnyben helyezkedik el, ám nekünk gyakran van szerencsénk eme kiváló nyelvhez. A görög nyelv egyébként számos tekintetben különleges. Például nincs közvetlen nyelvrokona, csupán az ógörög nyelv rendelkezik makedón rokonsággal. Az egyik legrégebbi, ma is beszélt nyelv, bár ma már nem ugyanolyan formájában használatos, mint mondjuk 3000 évvel ezelőtt. Európa legrégebbi írásos emlékeinek nagy része is görög nyelvű.

A görögöt világszerte 20 millió ember beszéli, Görögország hivatalos nyelve, de hivatalos Cipruson is, ahol ciprusi változatát beszélik, Albániában, Olaszországban, Romániában, Törökországban és Ukrajnában is.

Írásmódja görög írás, de latin betűs írásmóddal is elfogadott.

budapest fordítóiroda

Görög fordítás online ügyintézéssel

Jól tudjuk, hogy az idő nagy kincs. Egyre digitalizálódó világunkban ma már időspórolásra számtalan lehetőség nyílik. Az online ügyintézés már régóta népszerű a Tabula fordítóirodánál, csupán néhány kattintással ajánlatot kérhet, fordítást rendelhet, megkaphatja az elkészült fordítást és kiegyenlítheti számláját.

Összesen nem vesz ez annyi időt igénybe, mint felöltözni a személyes közbenjáráshoz. Ráadásul otthonról, a világ bármely pontjáról, kávézóból vagy parkból, vagy akár egy vonatról is elintézheti:

 • Kérjen ajánlatot elérhetőségünk valamelyikén. Egyes esetekben azonnali árat és vállalási határidőt tudunk adni (bizonyítványok, anyakönyvi kivonatok, egyoldalas egyszerű szövegek), de a legtöbb hosszabb terjedelmű vagy egyedi szöveg esetén először látnunk kell magát a fordítandót.
 • Ajánlatkérésnél célszerű azonnal elküldeni, mit is szeretne fordíttatni magyarról görögre vagy görögről magyarra. Mi átnézzük a szöveget és általában néhány órán belül válaszunkban megküldjük az árajánlatot, valamint a várható vállalási határidőt. Amennyiben Ön ezt elfogadja a fordítás megkezdődik egy anyanyelvű görög fordító munkatársunk által.
 • A fordítandó anyagot szkennelve vagy akár mobiltelefonja kamerájával lefotózva is elküldheti nekünk. A fontos csupán az, hogy a szöveg maradéktalanul olvasható legyen, hiszen munkánknak ez alapfeltétele.
 • Az elkészült munkát e-mailben elküldjük Önnek, mindig a vállalt határidőn belül.
 • Számláját is e-mailben küldjük, melyet netbankon keresztül, Paypal-on keresztül eurós vagy forintos számlára is rendezheti, de sima banki átutalással, banki befizetéssel vagy akár postai „rózsaszín csekkes” megoldással is kiegyenlítheti, ám ez utóbbi Önnek plusz költséget jelent, ezért nem ajánljuk.
 • A görög fordításra minőségi garanciát vállalunk, az elkészült munka bárhol tökéletesen megállja a helyét.

Fordítás rendelése

Természetesen személyesen is befáradhat irodánkba, itt is leadhatja megrendelését, majd pedig eljöhet az elkészült anyagért, melyet papír alapon és elektronikusan is átadunk. A hivatalos fordításokat minden esetben papíron, postai úton is kiküldjük Önnek. Irodánk készpénzes fizetési lehetőséget kínál, de van PayPal, Revolut és TransferWise is.

Nálunk a görög fordítás az Ön igényeire szabva készül, úgy járunk el, ahogy Önnek a legkényelmesebb és legkedvezőbb.

Ha nem hiszi, tegyen minket próbára már ma:

Fordítás árak

Anyanyelvű görög fordítók – akár hétvégén is

Több tízéves tapasztalattal bizton állítjuk, hogy a görög szakfordítások elkészítéséhez anyanyelvű görög szakfordító munkája szükséges, ráadásul olyané, aki az adott szakterület avatott ismerője. Egyes teminológiák megfelelő magyarítás vagy görögösítése, a stílusbeli sajátosságok átadása éppen olyan fontos a legtöbb esetben, mint az információk pontos fordítása. A nem megfelelő stílusú, hangvételű vagy szóhasználatú szöveg kellemetlen helyzetbe hozhatja Ön, még akkor is, ha egyébként célját eléri vele, mert elfogadják ott, ahová szükséges.

Nálunk az elkészült görög fordítás minden tekintetben tükrözi a forrásszöveget, annak minden sajátosságát megtartja. A minőséget mind a magyarról görögre fordításnál, mind visszafelé garantáljuk.

budapest fordítóiroda

SOS fordítás – ha tényleg gyorsan kell

Azonnal kellene a görög fordítás, elfelejtette és most kapkodnia kell? Nálunk megtalálja a segítséget, mi hétvégén és éjjel is dolgozunk, ha az Ön érdeke úgy kívánja. nagy létszámú fordítógárdánknak és kiváló munkaszervezésünknek köszönhetően alapesetben is rövid határidőkkel dolgozunk, de SOS fordítás igénylése esetén expressz gyorsasággal szállítjuk Önnek a kért görög fordítást.

Mindezt ugyanolyan maradéktalan minőségben. Az SOS fordítás karakterára egy picivel magasabb a határidő kikötést nem tartalmazó fordításokénál, ezért kérjük, hogy az árajánlat kérésekor jelezze SOS igényét.

Görög fordítás – Szinte mindent vállalunk

Fordítóink számos szakterületet képesek lefedni, egyedül a hiteles fordításokra nem vagyunk jogosultak. Magyarországon kizárólag egy másik iroda készíthet hiteles fordításokat. Minden más esetben, ha görög-magyar fordítás vagy magyar-görög fordítás szükséges Önnek ügyintézéséhez, hivatalos fordítástól kezdve egészen a speciális szövegek fordításáig, mindent vállalunk, magas szakértelemmel, több mint tízéves tapasztalattal.

 • Hivatalos fordítások: Anyakönyvi kivonat, erkölcsi bizonyítvány, diploma, oklevél, érettségi bizonyítvány.
 • Üzleti fordítás: Céges iratok, beszámolók, mérleg, árajánlat, marketing anyagok, cégkivonat, aláírásminta, prezentáció
 • Műszaki fordítás: gépkönyv, katalógus, prospektus, használati utasítás, megfelelőségi tanúsítvány, biztonsági adatlap, stb.
 • Jogi szakfordítás: Bírósági iratok, ítélet, végzés, határozat, szerződések fordítása, jogsegély, nyomozati jegyzőkönyvek
 • Orvosi és gyógyszerészeti fordítás: zárójelentés, ambuláns lap, orvosi cikkek, műszerek leírása, betegtájékoztató stb.

Jutányos árak, maximális ügyfélközpontúság, gyorsaság, minőségi garancia és teljes online ügyintézés az Ön igényeire szabva. Kérje ajánlatunkat még ma és már akár holnap megkaphatja az elkészült munkát.

Fordítás árak