Francia magyar fordítás, magyar francia fordító iroda

Francia fordítás Budapest

Hitelesített francia fordítás

Francia fordítás, szakfordítás elérhető árakon, hétvégén is. Hivatalos fordítás pecséttel, záradékkal, szalaggal átfűzve.

Fordítóirodánkban a francia az egyik legnépszerűbb nyelv, az angol és német fordítás után ezt kérik a legtöbben. Fordítóink anyanyelvi szinten beszélik, rendkívül precízen dolgoznak, ugyanakkor a francia fordítás árát elég barátságosra szabtuk.

Hivatalos francia fordítások

Vállaljuk bármilyen jogi, gazdasági, műszaki vagy orvosi szöveg francia fordítását, szükség esetén lektorálással is. Egy azonnali árajánlatért küldje át a szöveget mailben, s mi hamarosan jelentkezünk az árral, részletekkel. A dokumentumokat természetesen bizalmasan kezeljük. Prémium francia fordítás profiktól.

Amit gyakran fordítunk:

A kész fordítást általában elektronikus úton (e-mailben) küldjük vissza, de postázni is szoktuk. Igény esetén, munkaidőben természetesen személyesen is átvehető a fordítóirodánkban.

Ha minőségi francia fordításra van szüksége, válassza a Tabula fordítóirodát!

budapest fordítóiroda

Francia jogi szakfordítás

Irodánk segít Önnek a jogi szakszövegek átültetésében francia nyelvre.

Amiket fordítani szoktunk:

  • szerződések (adásvételi, bérleti, munkaszerződés)
  • bírósági ítélet, végzés, határozat
  • adóigazolás, jövedelemigazolás
  • társasági szerződésé, cégkivonat fordítása
  • alapító okirat, aláírás-minta

A francia fordítást igény esetén pecséttel, tanúsítvánnyal is ellátjuk, így ezeket a hatóságok elfogadják, intézheti az ügyeit.

budapest fordítóiroda

Műszaki szakfordítás

Használati utasítás, gépkönyv, kézikönyv, karbantartási útmutató és más műszaki jellegű iratok fordítása franciáról magyarra vagy fordítva.

Az elmúlt évek során számos katalógust és prospektust ültettünk át franciáról magyarra, ezek egy része valamilyen termékkel volt kapcsolatos, másik részük mezőgazdasági gépekről, berendezésekről szólt.

Weboldal fordítás franciára

Website fordításHonlapok, weboldalak fordítása
prémium minőségben,
webshop lokalizáció gyorsan.

Segítünk több ügyfelet szereni. Növelje meg jövedelmét a francia piacon! Természetesen megosztjuk Önnel a weblap fordítás titkait is, tíz éves tapasztalatunkkal a honlap átültetése franciára gyerekjáték lesz.

Képzett fordítóink ismerik a dolog rejtelmeit, így a webmesternek könnyű dolga lesz a szöveg feltöltésével.

Ajándék SEO tippek! KÉRJE MOST!

Lektorálás, korrektúra, nyelvi ellenőrzések

Francia anyanyelvű lektoraink tapasztalatának hála Ön igazi minőségi szöveget kap vissza, amiben nem lesz elírás, furcsa mondat. A franciák egyből érteni fogják, hogy mit akart mondani. Kerek mondatok, stílusos szöveg. A francia lektorálás ára 2.40 Ft / karakter, amire áfa nem jön, mert a cégünk áfa mentes.

További részletekért írjon nekünk most: glajtos@yahoo.com

Fordítás árak