Dán fordítás

FordítóirodaHivatalos dán fordítások

Dán fordítás gyorsan, kimagasló minőségben és jutányos áron anyanyelvű szakfordítóink által.

Már ki sem kell mozdulnia otthonról a dán fordítás igényléséhez. Egyszerű ügymenetet, gyorsaságot és teljes mobilitást kínál az online ügyintézés, mellyel a Tabula Fordítóiroda szeretné megkönnyíteni kedves ügyfelei dolgát.

Fordítás dánról magyarra vagy fordítva? Ha minőség kell, nálunk keresse!

Az 5,5 millió fő által beszélt dán nyelv az indoeurópai nyelvcsaládba tartozik, ezen belül az északi germán nyelvek keleti skandináv csoportjába. Dániában értelemszerűen hivatalos nyelv (bár Dániában nem jelöl ki törvény hivatalos nyelvet), Németországban védett kisebbségi nyelv, de jelentős kisebbség beszéli még a Norvégiában, Svédországban, Izlandon, Grönlandon, valamint a Feröer-szigeteken is. Két utóbbin kötelező tantárgy.

Érdekesség, hogy kis, dán nyelvű közösségek élnek az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában és Argentínában is, néhol egész kis dán falvakkal várják az odalátogatókat.

A dán nyelv elsajátítása nem könnyű feladat, és fordítására sokkal kisebb az igény, mint például az olasz vagy spanyol nyelv esetén. Ennek ellenére nálunk több dán anyanyelvű fordító áll rendelkezésére, ha erre van szüksége!

Fordítás árak

Dán szakfordítások

Nálunk a dán fordítás szinte minden szöveg esetén elérhető. Szakfordítóink több területet lefedő csapata nem ijed meg speciális terminológiák láttán. Ha minőséget keres, keressen minket, ne érje be szakértelem nélküli szófordításokkal.

Dán fordítás magánszemélyeknek, cégeknek, intézményeknek

Nálunk a fordítás dánról vagy a dánra fordítás általános szövegek, céges iratok (jövedelemigazolás, társasági szerződés, cégkivonat), szakmai szövegek, jogi vagy orvosi szövegek és hivatalos nyomtatványok, iratok esetén is elérhető, méghozzá kiváló minőségben.

Készítünk hivatalos fordítást, ám amennyiben Önnek hiteles fordításra van szüksége, kérjük, forduljon egy másik irodához, mert Magyarországon hiteles fordítás készítésére kizárólag a másik iroda jogosult. Számos helyre elegendő a hivatalos fordítás, melyet mi nemzetiszín szalaggal és pecséttel ellátva küldünk Önnek, ám hivatalos szerveknél, állami ügyintézéshez kérheti a hitelesített változatot.

Amennyiben általános szöveget, céges iratokat, kimutatásokat, szerződéseket, gazdasági, jogi vagy orvosi szövegeket, katalógusokat, webszövegeket, termékleírásokat fordíttatna, keressen minket bizalommal. A dán fordítás szakértőjeként tapasztalt és profi szakfordítóink maximális minőséget biztosítanak Önnek.

Gyors, megbízható, minőségi dán fordításra vágyik?

budapest fordítóiroda

Fordítás rendelése

A digitális átalakulás már életünk minden területén kopogtat. Az online ügyintézés régóta nem különlegesség, így nálunk is évek óta elérhető szolgáltatás a dán fordítás teljesen elektronikus intézése. Önnek nincs más dolga, mint eljuttatni hozzánk a lefordítandó dokumentumot. Erre válaszként megkapja árajánlatunkat és megjelöljük a dán fordítás elkészítéséhez szükséges időt.

Amennyiben Ön a válaszában elfogadja ajánlatunkat, munkatársunk máris megkezdi a fordítást. A megjelölt határidőn belül elektronikus formában fogjuk Önnek eljuttatni az elkészült munkát, valamint a kiállított számlát, melyet több módon is rendezhet.

A dán fordításért fizethet banki átutalással, netbankon keresztül bármely pénzintézetnél vezetett számlájáról. Szintén fizethet banki befizetéssel valamely CIB bankfióknál, CIB Banknál vezetett számlánkra, de postai befizetésre is van lehetőség, azonban ez Önnek többletköltséggel jár, így nem ajánljuk. Ha személyesen befárad fordítóirodánkba, készpénzes fizetési lehetőséget is kínálunk. 

Amennyiben Ön szeretné papír alapon is megkapni az elkészült dán fordítást, postai úton eljuttatjuk Önhöz vagy átveheti irodánkban hétköznapokon reggel 9:00-tól 16:00-ig.

Amennyiben szerte többet megtudni a dán fordítás menetéről, dán szakfordítóinkról, fordítóirodánkról, informálódjon kezdőlapunkon összeállított Gyakori kérdésinkből vagy vegye fel velünk a kapcsolatot valamely elérhetőségünkön.

Legendásan barátságos ügyfélszolgálatunk várja megkeresését.

Fordítás árak