Munkaszerződés és munkajogi iratok fordítása

Munkaszerződés és munkajogi iratok szakszerű fordítása angol, német és más nyelveken. Gyors elkészülés, kedvező árak, precíz szakfordítás. Lefordítjuk a munkaszerződést a világ szinte bármely nyelvére. 

Miért válasszon minket? 

  • Fordítóink több éves jogi szakfordítói tapasztalattal rendelkeznek
  • Több körös lektorálást biztosítunk
  • Sok nyelvre fordítunk
  • Rövid elkészülési határidőkkel dolgozunk

Hatékonyság

Fordítóink a legújabb szoftverekkel dolgoznak, amelyek hatékonyabbá teszik a munkájukat. Ennek köszönhetően a megrendelt fordításokat gyorsan el tudjuk juttatni Önhöz.

Ismerjük a jogi szaknyelvet

A jogi szaknyelvre sajátos szókincs és stílus jellemző. A munkaszerződések fordítását érdemes olyan gyakorlott dolgozókra bíznia, akik több éves tapasztalattal rendelkeznek

Titoktartás

Az iratai nálunk biztonságban vannak, fordítóinkat és dolgozóinkat titoktartási kötelezettség terheli. Munkánk során a legmodernebb technológiákat alkalmazzuk, hogy megakadályozzuk az érzékeny adatok kiszivárgását.

Munkaszerződések szakfordítása

A munkaszerződés (németül Arbeitsvertrag, angolul Labour Contract vagy Labour Agreement, francia nyelven contrat de travail) fordítására különböző okok miatt lehet szükség. Van, amikor a munkavállaló nem beszéli azt a nyelvet, amin a szerződés íródott olyan szinten, hogy minden világos lenne neki, de az is előfordul, hogy a munkaszerződést egy másik helyen szeretné felhasználni, azzal szeretné mondjuk a munkaviszonya fennállását bizonyítani.

Ez nagyon sokszor előfordul ingatlanvásárlás során, amikor az itthoni banktól szeretne valaki hitelt felvenni, de úgy, hogy közben külföldön dolgozik, s a munkaszerződése illetve a kapcsolódó dokumentumok neki csak németül vagy más nyelven vannak meg.

A kapcsolódó dokumentumok között sokszor bérpapírokat, elszámolásokat munkaköri leírást találunk, de ezek köre ennél akár tágabb is lehet.

Munkaügyi dokumentumok fordítása hitelhez

Amennyiben Ön ingatlan vásárlását tervezi, s ehhez a külföldi munkaszerződését vagy a munkáltatói igazolást kell benyújtania a pénzintézet felé, úgy bennünk megtalálta a megfelelő partnerét a fordítás elkészítésére.

Ahhoz, hogy egy pontos árat tudjuk írni, kérjük, küldje át számunkra a fordítandó dokumentumokat. Megnézzük és munkaidőben 1 órán belül tájékoztatjuk a részletekről, hogy mennyibe kerül és milyen gyorsan tudjuk elkészíteni, milyen formában kapja vissza, stb.

Természetesen, amennyiben autó vásárlását tervezi és nem ingatlant vesz, vagy szabad felhasználású kölcsönért folyamodna, úgy is tudunk Önnek segíteni. Az elmúlt évek során számos Cofidis és Provident ügyfél keresett meg minket ilyen iratokkal, hogy a külföldön kiadott munkaszerződését minél előbb fordítsuk le neki magyar nyelvre, mégpedig hivatalosan, pecséttel, tanúsítvánnyal.

Az ilyen fordításokat ellátjuk pecséttel, magyar szalaggal, s igyekszünk azt mielőbb eljuttatni Önhöz.

Árajánlatot itt kérhet: glajtos@yahoo.com

Munkaszerződés és munkaköri leírás fordítása

A jelenlegi gazdasági helyzetben egyre gyakrabban látjuk, hogy bizonyos pozíciókra nem sikerül munkavállalót találni. Ilyenkor a cégek, vagy a munkaerő-közvetítők külföldi dolgozókat próbálnak találni ezekre a feladatokra. Napjainkban bizonyos ázsiai országok (Fülöp-szigetek, Thajföld, Indonézia, Mongólia) dolgozói egyre nagyobb számban érkeznek hazánkba, így a nekik szánt munkaszerződések fordításában is tudunk segíteni.

Ha mongol, thai, indonéz, maláj vagy tagalog fordítást keres, a Tabula fordítóiroda hatékony megoldás lehet. Nem csupán azért, mert gyorsan és versenyképes árakon dolgozunk, hanem mert az elmúlt időszakban sok ilyen munkaszerződést és munkaköri leírást láttunk és ültettünk át más nyelvre.

Részletekért hívjon most: 06 30 219 9300

A munkaszerződések fordítása nem csupán szakértelmet, de egyfajta felkészülést is kíván a fordítóktól. Tapasztalt kollégáinkkal bízunk benne, hogy hatékony segítséget tudunk Önnek nyújtani, legyen szó egyszerű vagy sima fordításról.

A leggyorsabban úgy tudunk segíteni, ha e-mailben küldi az anyagot, amit bizalmasan kezelünk, de a szöveg terjedelmét mindenképpen látnunk kell, hogy meghatározhassuk egyrészt az elkészítéséhez szükséges időt, másrészt a fordítás árát.

Ugyanakkor más típusú szerződéseket is fordítunk:

  • adásvételi szerződés
  • ajándékozási szerződés
  • együttműködési megállapodás
  • licensz megállapodás
  • hitelszerződés, jelzálogszerződés
  • vállalkozási szerződés

Részletekért hívjon most: 06 30 219 9300