Japán fordítás

Japán fordítás magyarra vagy magyarról fordítás japánra? A szigetország nyelve nálunk nem számít különlegességnek. Tapasztalt szakfordító gárdánk több tagja is heti rendszerességgel készít minőségi japán fordításokat, akár hivatalos fordításról, akár orvosi szövegek, jogi iratok, műszaki leírások vagy épp marketing szövegek fordításáról legyen szó.

Munkánkra minőségi garanciát vállalunk, rövid határidők és SOS japán fordítás lehetőség mellett is jutányos árak és barátságos ügyfélszolgálat várja.

budapest fordítóiroda

A japán fordítás ritka madár, de nálunk barátságos áron megtalálja

Az olyan nyelvekre való fordítás, mint az angol, német, spanyol vagy kínai sokkal népszerűbb, mint néhány más, kisebb létszámban beszélt vagy távoli országok nyelvére való fordítás. A japán fordítás ritka, de ennek ellenére is heti szinten találkozunk vele. Nem csupán a japán fordításra való igény a ritka, de a japán fordító is.

Sőt, szakképzett, tapasztalt japán szakfordítót is nehéz találni, így a japán fordítás ára néha többszöröse lehet a gyakoribb fordításokénál. Nálunk nem kell horror áraktól tartania, japán fordítás áraink is a földön járnak, igazán versenyképes ajánlatot küldünk Önnek legyen szó bárminemű szövegről.

A japán fordítás Magyarországon ritka igény, ám a japán nyelv világviszonylatban a kilencedik legnagyobb beszédközösségű nyelv. Közel 126 millióan beszélik. Hivatalos nyelve japánnak, Palaun beszélik még hivatalos első vagy második nyelvként, ezen kívül az Amerikai Egyesült Államokban, a Fülöp-szigeteken, Guamban, Peruban, Tajvanon találkozhatunk vele. Magyarországon igen kis létszámú japán közösség él, de japán tanulásra több nyelviskolában is lehetőség van.

A japán nyelv több szempontból is érdekes, egyrészt azért, mert eredete nem tisztázott, másrészt egészen különleges, még a kínainál is különlegesebb szóhasználattal beszélik. Írásrendszere a hiragana, kandzsi vagy katakana, melyek bámulatos és a latin írásmódhoz szokott embernek megfejthetetlennek tűnő jelek összessége.

Japán fordítás igénylése esetén éppen ezen különlegességek és nehézségek miatt van szükség anyanyelvi szakfordítóra és Önt a minőségi garancia biztosítja a fordítás kifogástalanságáról.

Japán fordítás – Bármit lefordítunk maximális minőségben

Fordítógárdánk több anyanyelvű szakfordítót számlál, így szinte minden terület képviselteti magát. Annak ellenére, hogy a képességünk megvan rá, sajnos hiteles fordításokat, fordításhitelesítést nem áll módunkban vállalni, mert Magyarországon ezt kizárólag egy másik iroda teheti meg. Amennyiben Önnek hiteles japán fordításra van szüksége, forduljon az ő ügyfélszolgálatukhoz. Minden más esetben tőlünk kérjen ajánlatot:

 • Hivatalos szövegek, okmányok
 • Weboldalak, blogok, landing oldalak, termékoldalak
 • Irodalmi szövegek
 • Gazdasági, pénzügyi szövegek, jelentések
 • Szakdolgozatok
 • Használati utasítások, útmutatók, leírások
 • Jogi szövegek, szerződések, megállapodások
 • Katalógusok
 • Egészségügyi szövegek
 • Reklámszövegek, marketing anyagok
 • Iskolai szemléltető eszközök

Felsorolásunk nem teljes, amennyiben nem biztos a dolgában, hívja barátságos ügyfélszolgálatunkat, biztosan tudunk segíteni önnek.

budapest fordítóiroda

A japán fordítás menete – Akár teljesen online, akár személyesen is intézheti

A japán fordítás megrendelése nálunk az Ön igényeire szabottan történik. Bejöhet budapesti irodánkba vagy akár e-mailben is rendelhet. A digitális átalakulás már régóta hatalmas segítséget jelent a gördülékeny és gyors ügyintézésben, ezért az elsők között vezettük be a teljesen online fordításigénylést és fizetést.

 1. Kérje japán fordítás ajánlatunkat e-mailben, lehetőleg a fordítandó szöveg elküldésével. Sok esetben a szövegtípusra azonnali árajánlatot tudunk adni (anyakönyvi kivonatok, erkölcsi bizonyítvány, iskolai bizonyítványok), de az egyedi szövegeknél látnunk kell, mivel fogunk dolgozni. Amennyiben SOS fordításra van szüksége, érdemes már az ajánlatkéréskor jelezni, mert árainknál ez is befolyásoló tényező. A világ minden pontjáról kérheti japán fordítás szolgáltatásunkat, csupán internetkapcsolatra van szüksége.

  A lefordítandót szkennelt formában vagy akár telefonja kamerájával lefényképezve is elküldheti nekünk. Számunkra csupán az a fontos, hogy a fordítandó szöveg maradéktalanul olvasható legyen, hiszen munkánknak ez alapfeltétele.
 2. Mi az ajánlatkérésre legtöbbször néhány órán belül, legkésőbb 24 órán belül válaszolunk. Válaszunkban feltüntetjük árajánlatunkat, a várható vállalási határidőt. Amennyiben Ön ezt elfogadja, a japán fordítás munkálatai megkezdődnek.
 3. Az elkészült japán fordítást e-mailben küldjük el Önnek, de befáradhat érte személyesen is budapesti fordítóirodánkba. A hivatalos fordításokat nemzetiszín szalaggal és pecsétünkkel ellátva postai úton is kiküldjük Önnek a megadott címére.
 4. A fordításért fizethet netbankon keresztül, PayPal-on keresztül, eurós vagy forintos számlánkra, de sima banki átutalással, banki befizetéssel vagy postai csekkel is. Irodánkban jelenleg technikai okokból kifolyólag nincs lehetőség bankkártyás fizetésre, csupán készpénzt tudunk elfogadni.
 5. Önnek nincs más dolga, mint felhasználni a japán fordítást magabiztosan. Munkáinkra minőségi garanciát vállalunk, panasszal pedig még soha nem találkoztunk.

Hivatalos japán fordítás Budapest egyik legnagyobb fordítóirodájánál

A hivatalos japán fordítás nálunk minden esetben záradékkal és bélyegzővel ellátott, nemzetiszín szalaggal összefűzött végeredményt takar, melyet a legtöbb – akár hazai, akár külföldi – ügyintézésnél elfogadnak. Mint említettük a kimondottan hiteles fordítás igényű ügyeknél az offi.hu ügyfélszolgálata keresendő, minden más esetben pedig mi, a Tabula Fordítóiroda.

Önnek nem kell kellemetlenül éreznie magát, nálunk a diszkréció alapelv, így bármely hivatalos irata biztonságban van fordítóink kezei között. A titoktartás nem csak természetes dolog nálunk, de a világ legtöbb pontján, így Magyarországon is törvény szabta kötelesség.

Hivatalos fordítás japánról magyarra vagy magyarról japánra akár néhány órán belül, egységáron, maximális minőségben a Tabulánál. Ha japán fordításra van szüksége, válasszon minket és tudja meg, miért vagyunk mi az egyik legnépszerűbb patinás fordítóiroda az országban!

budapest fordítóiroda