Fordítóiroda Keszthely, Nagykanizsa, Zalaegerszeg térségében

Fordítóiroda Keszthely, Nagykanizsa, Zalaegerszeg térségében

Rendeljen fordítást online Keszthely, Nagykanizsa, Zalaegerszeg területéről. Hiteles és hivatalos német, angol fordítás extra gyorsan, verhetetlen árakon!

A Tabula fordítóiroda Keszthely, Nagykanizsa, Zalaegerszeg területén áll rendelkezésére, angol és német fordító munkatársaink akár szombaton vagy vasárnap is dolgoznak, bár a fordítás megrendelésére általában péntek késő délutánig van lehetőség.

Ha ön Keszthely, Nagykanizsa, Zalaegerszeg térségében él és német vagy angol fordító segítségére szorul, nem kell tovább keresgélnie. A Tabula fordítóiroda vállalja bizonyítvány, anyakönyvi kivonat, erkölcsi bizonyítvány, diploma, igazolás, céges irat hiteles német fordítását, akár aznapra!

Hivatalos és hiteles fordítás

A hivatalos fordítás esetén a fordítás alján két sorban tanúsítjuk, hogy a német nyelvű szöveg mindenben megegyezik az eredeti magyar irat szövegével, teszünk rá pecsétet, majd összefűzzük háromszínű szalaggal.

Az ilyen hiteles német fordítást külföldön eddig mindig elfogadták, nem csupán Ausztriában, de Németország és Svájc területén is. Amennyiben Ön külföldön tartózkodik, az internet segítségével természetesen onnan is rendelhet fordítást.

Elég, ha egy fényképet küld nekünk a kért dokumentumról a glajtos@yahoo.com címre, mi megírjuk az árát, a fizetés módját, aztán pedig, ha megrendeli a hiteles fordítást, azonnal nekilátunk a munkának.

Természetesen a Tabula fordítóiroda Keszthely, Nagykanizsa és Zalaegerszeg városán kívül máshova is készít fordítást, így ön rendelhet hiteles angol fordítást Lenti, Zalaszentgrót, Hévíz és Letenye területéről is. Angol fordító kollégáink több éves tapasztalatra tettek szert a hivatalos fordítás készítése során, Ön minden esetben minőségi munkát kap, amit külföldön elfogadnak.

Lehetőség van ugyanakkor nem hiteles, úgynevezett sima fordítás készítésére is a legtöbb európai nyelven (szlovák, román, olasz, francia, spanyol, stb).

Van nálunk weboldal fordítás, webshop lokalizáció, de fordítunk gépkönyvet, használati útmutatót, katalógust, prospektust, marketing szöveget, reklámszöveget, van jogi fordító részlegünk (ahol főleg adásvételi szerződés, munkaszerződés, bírósági papírok, rendőrségi jegyzőkönyvek, cégkivonatok fordítása történik), ugyanakkor egyre több felkérést kapunk műfordításra (könyvfordítás, regényfordítás, gyerekkönyvek fordítása), illetve személyes dokumentumok (önéletrajz, motivációs levél, cv, leckekönyv) fordítására is.

Ha Ön Keszthely, Nagykanizsa, Zalaegerszeg közelében él és bármilyen angol, német vagy más nyelvű fordításra van szüksége, nem kell tovább keresgélnie. A Tabula figyelemmel kíséri a piaci trendeket, a versenytársak árait, így igyekszünk Önnek mindig elfogadható árat biztosítani, s mindezt a lehető legrövidebb időn belül.

Tabula – minőség, gyorsaság, kitűnő ár-érték arány

Részletekért hívjon most a 06 30 251 3850 számon!