Finn fordítás

FordítóirodaHivatalos finn fordítások

A Tabula fordítóirodánál a svéd és norvég mellett már a finn fordítás is elérhető. Rendeljen egyszerűen online, csak egy pár kattintás. Magyar-finn és finn-magyar fordítások hivatalos formában, pecséttel, tanúsítvánnyal is. Nem csak cégeknek! 

Általános szöveg, céges iratok, műszaki, jogi, orvosi papírok vagy hivatalos fordítás?

Nálunk mindent megtalál, ráadásul az adott fordítást mindig a legmegfelelőbb kollégára bízzuk, így minden szöveg szakértő kezekbe kerül.

Fordítás árak

Fordítások minőségi garanciával

Az Ön elégedettsége számunkra rendkívül fontos. Többéves tapasztalattal a hátunk mögött pontosan tudjuk, hogy a minőségi fordítás nem csupán a szöveg tartalmazta adatok pontos lefordítását jelenti, hanem a megfelelő stílus visszaadását is.

Nálunk kitűnő fordítást kap, anyanyelvű szakfordítóink között szinte minden szakterületről van kollégánk, aki hosszú évek fordítói gyakorlatával rendelkezik. Éppen ezért minden munkánkra minőségi garanciát vállalunk, így biztosítjuk Önt arról, hogy a Tabula fordítóiroda által készített finn fordítás mindenhol megállja a helyét.

Gondosan kiválasztott fordítóink több, mint 5 éves fordítói tapasztalattal és különböző szakmai háttérrel rendelkeznek. Van közöttük mérnök, tanár, jogász, de orvos végzettségű is. E tényezők együttállása már önmagában garancia a minőségre.

Gyorsaság – SOS finn fordítás, akár 24 órán belül

Ha Önnek a finn fordítás „tegnapra kell”, hozzánk bátran fordulhat. Mi hétvégén, de még éjjel is dolgozunk, hogy Ön a megbeszélt határidőre megkapja a fordítást. Ha hirtelen derül ki, hogy utaznia kell vagy pótolnia kell valamilyen iratot, esetleg kifutna a határidőből, mi SOS fordítással segítjük Önt céljai elérésében.

Az SOS fordítás ára picivel magasabb, mert valóban éjszaka is Önnek dolgozunk, mindemellett komoly és azonnali átszervezést igényel.

Tegyen minket próbára, kérjen tőlünk finn fordítást még ma, hogy holnapra már intézkedhessen. Áraink versenyképesek, részletekért hívjon most!

budapest fordítóiroda

Finn fordítás online ügyintézéssel – ügyelünk a kényelmére

A finn fordítás megrendelése ma már meglehetősen egyszerű. Még csak ki sem kell mozdulnia otthonról. Tartózkodhat akár külföldön is.  Önnek csupán internetre és a fordítandó fáj digitális változatára (lehet az egy jó minőségű fénykép is) van szüksége. Nálunk adott a gyors munkatempó, az anyanyelvű, gyakorlott szakfordító gárda és természetesen a lelkesedés.

Fordítás rendelése pár kattintással

Küldje el nekünk a lefordítandó dokumentum szkennelt vagy lefotózott változatát (a lényeg hogy minden hiánytalanul olvasható legyen), írja meg speciális igényeit. Mi pár órán belül válaszolunk, levelünk tartalmazza a finn fordítás árát és a vállalási határidőt.

Amennyiben megrendeli a szolgáltatást, fordítóink elkészítik Önnek azt a legjobb minőségben, majd e-mail útján a vállalt határidőn belül visszaküldjük. A dokumentum minden esetben tökéletes, nyomtatható formában készül el. Aztán átküldjük Önnek a számlát is, melyet banki utalással, forintos vagy eurós számlánkra egyenlíthet ki. Természetesen PayPal, Revolut vagy TransferWise is van nálunk.

Fordítás árak

Különböző szakterületek

Ha Önnek finn fordítás kell, szinte biztos, hogy tudunk segíteni. Komoly, több mint tízéves tapasztalatra tettünk szert a legváltozatosabb szövegtípusok, témák, szakterületek iratainak fordításában, finnről magyarra és magyarról finnre egyaránt:

  • Hivatalos fordítás: Erkölcsi bizonyítvány, iskolai bizonyítványok, anyakönyvi kivonatok, bírósági végzések, cégkivonatok, zárójelentések stb.
  • Üzleti fordítás: Céges iratok, beszámolók, mérleg, árajánlat, marketing anyagok, üzleti levelezés, bemutatkozó anyagok, prezentációk
  • Műszaki szakfordítás: Műszaki leírások, katalógus, prospektus, használati utasítás, megfelelőségi tanúsítvány stb.
  • Jogi szakfordítás: Bírósági iratok, szerződések, nemzetközi jogsegély, nyomozati anyagok, ítélet
  • Orvosi és gyógyszerészeti fordítás: zárójelentés, ambuláns lap, orvosi cikkek, műszerek leírása, betegtájékoztató stb.

Kizárólag hiteles fordítást nem áll módunkban készíteni, mivel arra Magyarországon csak egy másik iroda jogosult. A hivatalos fordításokat pecséttel és nemzeti színű szalaggal látjuk el, azonban ez egyes állami jellegű ügyintézéseknél kevés.

Ha Önnek hiteles fordításra van szüksége, hívjon minket most, szívesen tájékoztatjuk a részletekről. Ha olyan ügyet intéz, amiben nem tudunk segíteni, akkor is tájékoztatjuk, hogy hová érdemes fordulnia.

Gyors fordítások elérhető árakon, hogy Ön mielőbb intézhesse ügyeit!

budapest fordítóiroda

Finn fordítás – ritka, ezért költséges

A finn fordítás sokkal kevesebbszer igényelt fordítási szolgáltatás, mint számos európai vagy akár a kínai. Éppen ezért általában költségesebb is. Szerencsére a Tabula Fordítóiroda nagy létszámú fordítócsapattal dolgozik, így több finn szakfordító is rendelkezésre áll. Ez pedig egyet jelent a jutányos árakkal még az ilyen ritka szolgáltatás esetében is.

Természetesen a finn fordítás ára, mint bármely más fordítás ára több tényező figyelembevételével kerül megállapításra. Az általános dokumentumokat, rövid, egyoldalas, általános szövegeket egységáron fordítunk.

A speciális szakszövegek viszont karakteráron készülnek. A karakterár a szöveg típusának, hosszának, komplexitásának függvényében változik.

Versenyképes árakon dolgozunk, tegyen minket próbára és kérje ajánlatunkat még ma!

Fordítás árak