Finn fordítás

Finn fordítás magas minőségben, könnyű ügyintézéssel, akár online is, gyorsan és versenyképes áron. Magyarról finnre vagy finnről magyarra fordítás? Magánszemélynek, cégnek vagy intézménynek? Általános szöveg, céges iratok, műszaki, jogi, orvosi papírok vagy hivatalos fordítás?

Nálunk mindent megtalál, ráadásul minden fordításhoz a legmegfelelőbb anyanyelvű szakfordító kolléga segítségét vesszük igénybe, így minden szöveg szakértő kezekbe kerül.

budapest fordítóiroda

Finn fordítás minőségi garanciával

Az Ön elégedettsége számunkra rendkívül fontos. Többéves tapasztalattal a hátunk mögött pontosan tudjuk, hogy a minőségi fordítás nem csupán a szöveg tartalmazta adatok pontos lefordítását jelenti, hanem a megfelelő stílus visszaadását is.

Nálunk kitűnő fordítást kap, anyanyelvű szakfordítóink között szinte minden szakterületről van kollégánk, aki hosszú évek fordítói gyakorlatával rendelkezik. Éppen ezért minden munkánkra minőségi garanciát vállalunk, így biztosítjuk Önt arról, hogy a nálunk készült finn fordítás mindenhol megállja a helyét.

Minden finn fordítónk több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik a finn fordításban és saját szakterületén is. E két tényező együttállása pedig már önmagában garancia a minőségre.

Gyorsaság – Akár SOS finn fordítás, 24 órán belül

Ha Önnek a finn fordítás „tegnapra kell”, hozzánk bátran fordulhat. Mi hétvégén, de még éjjel is dolgozunk, hogy a megbeszélt határidőre Ön megkapja a fordítást. Ha hirtelen derül ki, hogy utaznia kell vagy pótolnia kell valamilyen iratot, esetleg kifutna a határidőből, mi SOS villámfordítással ugyanazt a minőséget kínáljuk, mint az általunk adott vállalási határidőre készülő munkánál. Az SOS fordítás ára picivel magasabb, mert valóban éjszaka is Önnek dolgozunk, mindemellett komoly és azonnali átszervezést igényel.

Tegyen minket próbára, kérje SOS finn fordítás szolgáltatásunkat még ma, hogy holnapra már meg is kapja. Áraink még így is versenyképesek, érdeklődjön barátságos ügyfélszolgálatunkon:

budapest fordítóiroda

Finn fordítás online ügyintézéssel – ügyelünk kényelmére

A finn fordítás ma már az Ön részéről nem időigényes. Még csak ki sem kell mozdulnia otthonról. Még csak az országban sem kell tartózkodnia. Mire van akkor szükség a finn fordítás egészének lebonyolításához? Önnek csupán internetkapcsolatra és a fordítandó fáj digitális változatára (lehet az egy jó minőségű fénykép is). Nálunk adott a gyors munkatempó, az anyanyelvű, gyakorlott szakfordító gárda és természetesen a lelkesedés.

Hogyan intézheti a finn fordítás igénylését, kifizetését a világ bármely pontjáról pár kattintással?

Küldje el nekünk a lefordítandó dokumentum szkennelt vagy lefotózott változatát (a lényeg hogy minden hiánytalanul olvasható legyen), írja meg speciális igényeit. Mi pár órán belül válaszolunk, levelünk tartalmazza a finn fordítás árát és a vállalási határidőt.

Amennyiben Ön kéri a szolgáltatást, fordítóink elkészítik Önnek a legjobb minőségben, majd e-mail útján a vállalt határidőn belül elküldjük Önnek. A dokumentum minden esetben tökéletes, nyomtatható, nyomtatva az eredeti tükröző formában készül el. Szintén e-mailben elküldjük Önnek a számlát, melyet banki átutalással, netbankon keresztül, forintos vagy eurós számlára egyenlíthet ki. Fizetésénél választhatja a banki befizetés vagy akár a postai, rózsaszín csekkes megoldást is, ám utóbbi nem ajánlott, mivel Önnek plusz költséget jelent.

budapest fordítóiroda

Finn fordítás minden szövegtípusra

Ha Önnek finn fordítás kell, szinte biztos, hogy tudunk segíteni. Komoly, több mint tízéves tapasztalatra tettünk szert a legváltozatosabb szövegtípusok, témák, szakterületek iratainak fordításában, finnről magyarra és magyarról finnre egyaránt:

  • Hivatalos fordítás: Erkölcsi bizonyítvány, iskolai bizonyítványok, anyakönyvi kivonatok, bírósági végzések, cégkivonatok, zárójelentések stb.
  • Üzleti fordítás: Céges iratok, beszámolók, mérleg, árajánlat, marketing anyagok, üzleti levelezés, bemutatkozó anyagok, prezentációk
  • Műszaki fordítás: Műszaki leírások, katalógus, prospektus, használati utasítás, megfelelőségi tanúsítvány stb.
  • Jogi fordítás: Bírósági iratok, szerződések, nemzetközi jogsegély, nyomozati anyagok, ítélet
  • Orvosi és gyógyszerészeti fordítás: zárójelentés, ambuláns lap, orvosi cikkek, műszerek leírása, betegtájékoztató stb.

Kizárólag hiteles fordítást nem áll módunkban készíteni, mivel arra Magyarországon csak egy másik iroda jogosult. A hivatalos fordításokat pecséttel és nemzetiszín szalaggal látjuk el, azonban ez egyes állami jellegű ügyintézéseknél kevés. Ha Önnek hiteles fordításra van szüksége, forduljon a másik iroda ügyfélszolgálatához. Hosszú náluk a várakozási idő, ezért semmiképpen ne késlekedjen. Nálunk nem kell várnia, kérje ajánlatunkat még ma (garantáltan el fogja fogadni) és intézze ügyeit az elkészült fordítással már akár holnap!

budapest fordítóiroda

Finn fordítás – ritka, ezért költséges

A finn fordítás sokkal kevesebbszer igényelt fordítási szolgáltatás, mint számos európai vagy akár a kínai. Éppen ezért általában költségesebb is. Szerencsére a Tabula Fordítóiroda nagy létszámú fordítócsapattal dolgozik, így több finn szakfordító is rendelkezésre áll. Ez pedig egyet jelent a jutányos árakkal még az ilyen ritka szolgáltatás esetében is.

Természetesen a finn fordítás ára, mint bármely más fordítás ára több tényező figyelembevételével kerül megállapításra. Az általános dokumentumokat, rövid, egyoldalas, általános szövegeket egységáron fordítunk.

A speciális szakszövegek viszont karakteráron készülnek. A karakterár a szöveg típusának, hosszának, komplexitásának függvényében változik. Versenyképes árakkal dolgozunk, tegyen minket próbára és kérje ajánlatunkat még ma!

budapest fordítóiroda