Peres iratok fordítása

Angol, német bírósági peres iratok fordítása

A Polgári Perrendtartásról szóló 2016. évi CXXX. törvény értelmében 2018. január 1-jétől csak abban az esetben szükséges a polgári perek iratanyagának hiteles fordítása, amennyiben a lefordított szöveg helyessége és/vagy teljessége kétes.

Ez feltétlenül jó hír meglévő és leendő ügyfeleinknek, hiszen míg a hiteles fordítás meglehetősen sokba kerül, és – mivel hazánkban kizárólag egy cég jogosult hiteles fordítás végzésére, ezért – sokat kell rá várni, addig az úgynevezett egyszerű fordítást kedvező áron és rövid határidővel rendelhetik meg fordítóirodánktól.

Az alábbi bírósági peres iratok fordítását vállaljuk a teljesség igénye nélkül:

kérelmek, kifogások, megállapodások, fellebbezések, bejelentések, megbízási szerződések, meghatalmazások, hiánypótlások, nyilatkozatok, keresetlevelek, ellenkérelmek, indítványok, egyezségek, hozzájárulások, beismerések, szakértői vélemények stb.

Néhány példa a fordítóirodánk által vállalt bírósági peres iratok fordítására:

 • engedélyezés iránti kérelem
 • illetékességi kifogás
 • illetékességi megállapodás
 • végzés elleni fellebbezés
 • felperes kilépésének bejelentése
 • ügyvédi megbízási szerződés
 • ügyvédi meghatalmazás
 • keresetlevél házasság felbontása iránt
 • bizonyítási indítvány

Ha Ön bírósági peres iratokat fordíttatna, jó helyen jár. Szakképzett, nagy gyakorlattal rendelkező, a jog területén jártas szakfordítóink lefordítják peres iratanyagát, mi pedig – igény szerint – pecséttel és záradékkal igazoljuk, hogy az elkészült fordítás az eredeti dokumentummal szerkezetileg és tartalmilag egyaránt megegyezik.

Három jó okot tudunk arra, miért forduljon hozzánk, ha bírósági peres iratok fordítására van szüksége:

 1. gyorsan és pontosan dolgozunk,
 2. kedvező áron
 3. teljes körű titoktartással.

Irodánk az angol és a német jogi szakfordítások mellett a világ számos más nyelvén vállalja bírósági peres iratok fordítását. A részletekről érdeklődjön a megadott elérhetőségeinken.

Keresse a Tabula Fordítóirodát Budapesten! Személyesen megtalál minket a XIII., Madarász Viktor utca 13/4 szám alatti irodánkban (nyitva: hétfőtől péntekig 8-16 óráig), de írhat nekünk emailt is a glajtos@yahoo.com email címre, vagy hívjon minket a +36 30/251-3850-es mobilszámon.

Kérje árajánlatunkat telefonon 8-16 óráig, vagy elektronikus úton 0-24 óráig. Legyen Ön is a Tabula Fordítóiroda elégedett ügyfele! Várjuk megrendelését!

Hívjon most: 06 30 251 3850!