Szerb magyar fordító, magyar szerb fordítás, szakfordítás

szerb fordítás BudapestenGyors szerb fordítást keres Budapesten? Nálunk jó helyen jár. Sima és bélyegzős (hivatalos) fordítások készítése kedvező árakon.

Irodánk egyik erőssége a szláv nyelveken történő fordítás. A szerb nyelv az ország közelsége miatt kiemelkedő jelentőséggel bír, hazánkban meglehetősen nagy számban élnek szerb állampolgárok.

Magyar-szerb fordítás Budapesten

Szerb anyanyelvű fordítóink mindent megtesznek azért, hogy Ön minél gyorsabban kézhez kapja a kész fordítást, dolgozunk a hétvégén is, bár igaz, hogy rendelni általában péntek délutánig lehet fordítást.

Fordítóirodánk kérésre pecséttel és záradékkal látja el a fordítást, s az ilyen tanúsításnak nincs többletköltsége, csak a fordításért kell fizetnie. Az ilyen hivatalos fordítást eddig minden esetben elfogadták külföldön, amennyiben szerb okiratot kellene magyarra fordítani, úgy előtte érdeklődjön telefonon, s kollégáink tájékoztatják, hogy milyen esetben van szükség hiteles fordításra, s mikor elég a hivatalos fordítás. Tapasztalatunk alapján közjegyzői felülhitelesítésre csak az esetek kis százalékában van szükség, így az általunk kibocsátott fordítással ön intézheti is ügyeit.

A legtöbb ember azért kedveli a Tabulát, mert nincsenek rejtett költségek, mindig annyiba kerül a fordítás, amennyit megbeszélünk, s mivel alanyi áfa mentesként működik a cégünk, ezért még áfát sem kell fizetnie.

A Tabulával Ön nemcsak pénzt, de időt is spórolhat a fordítás során.

Más irodák, főleg az OFFI árait tekintve elmondható, hogy sokkal barátságosabb árakon dolgozunk, s ugyanez elmondható az ügyintézésről is. Mivel kis cég vagyunk, igyekszünk a szolgáltatásunkat az ügyfél igényeire szabni, amiben tudunk segítünk, s nemcsak fordítunk, de szeretjük is azt, ezt Ön is érezni fogja!

Milyen szerb fordítást kérhet tőlünk?

A legtöbb esetben a következő fájlokat szoktuk fordítani:
  • bizonyítvány, anyakönyvi kivonat
  • erkölcsi bizonyítvány
  • cégkivonat, céges dokumentumok
  • szerződések, bírósági végzés, ítélet
  • műszaki dokumentumok, katalógus, gépkönyv
  • használati útmutató, pályázati anyagok
  • weboldal, céges honlap

Ha Ön minőségi szerb fordításra vágyik, de a megfizethető ár is fontos szempont, válassza budapesti fordítóirodánkat! A nyelvet anyanyelvi szinten ismerő és beszélő szakfordítóink a lehető legrövidebb időn belül elkészítik a fordítást, mi pedig a lefordított dokumentumot az Ön által kívánt formátumban juttatjuk vissza. Szerb-magyar, magyar-szerb fordítást rendeljen a Tabula fordítóirodától.

Tolmácsolás szerb nyelven

A Tabula fordítóiroda természetesen tolmácsolással is foglalkozik szerb nyelven, hívjon minket most, mondja el, hogy mire lenne szüksége, mi pedig tájékoztatjuk a részletekről.

Szerb tolmácsaink akár hétvégén is állnak rendelkezésére, legyen szó kísérő, konszekutív vagy fülbesúgó tolmácsolásról, gyárlátogatásról vagy konferenciáról.

budapest fordítóiroda