Szerb magyar fordító, magyar szerb fordítás, szakfordítás

szerb fordítás Budapesten

Hitelesített szerb fordítás

Gyors szerb fordítást keres? Nálunk jó helyen jár. Sima és bélyegzős (hivatalos) fordítások készítése kedvező árakon.

Irodánk egyik erőssége a szláv nyelveken történő fordítás. A szerb nyelv az ország közelsége miatt kiemelkedő jelentőséggel bír, hazánkban meglehetősen nagy számban élnek szerb állampolgárok.

Magyar-szerb fordítások 

Szerb anyanyelvű fordítóink mindent megtesznek azért, hogy Ön minél gyorsabban kézhez kapja a kész fordítást, dolgozunk a hétvégén is, bár igaz, hogy rendelni általában péntek délutánig lehet fordítást.

Fordítóirodánk kérésre pecséttel és záradékkal látja el a fordítást, s az ilyen tanúsításnak nincs többletköltsége, csak a fordításért kell fizetnie. Az ilyen hivatalos fordítást eddig minden esetben elfogadták külföldön, amennyiben szerb okiratot kellene magyarra fordítani, úgy előtte érdeklődjön telefonon, s kollégáink tájékoztatják, hogy milyen esetben van szükség hiteles fordításra, s mikor elég a hivatalos fordítás. Tapasztalatunk alapján közjegyzői felülhitelesítésre csak az esetek kis százalékában van szükség, így az általunk kibocsátott fordítással ön intézheti is ügyeit.

A legtöbb ember azért kedveli a Tabulát, mert nincsenek rejtett költségek, mindig annyiba kerül a fordítás, amennyit megbeszélünk, s mivel alanyi áfa mentesként működik a cégünk, ezért még áfát sem kell fizetnie.

Fordítás árak

A Tabulával Ön nemcsak pénzt, de időt is spórolhat a fordítás során.

Más irodák, főleg az OFFI árait tekintve elmondható, hogy sokkal barátságosabb árakon dolgozunk, s ugyanez elmondható az ügyintézésről is. Mivel kis cég vagyunk, igyekszünk a szolgáltatásunkat az ügyfél igényeire szabni, amiben tudunk segítünk, s nemcsak fordítunk, de szeretjük is azt, ezt Ön is érezni fogja!

Milyen szerb fordítást kérhet tőlünk?

A legtöbb esetben a következő fájlokat szoktuk fordítani:

  • bizonyítvány, anyakönyvi kivonat
  • erkölcsi bizonyítvány
  • cégkivonat, céges dokumentumok
  • szerződések, bírósági végzés, ítélet
  • műszaki dokumentumok, katalógus, gépkönyv
  • használati útmutató, pályázati anyagok
  • weboldal, céges honlap

Ha Ön minőségi szerb fordításra vágyik, de a megfizethető ár is fontos szempont, válassza budapesti fordítóirodánkat! A nyelvet anyanyelvi szinten ismerő és beszélő szakfordítóink a lehető legrövidebb időn belül elkészítik a fordítást, mi pedig a lefordított dokumentumot az Ön által kívánt formátumban juttatjuk vissza. Szerb-magyar, magyar-szerb fordítást rendeljen a Tabula fordítóirodától.

Tolmácsolás szerb nyelven

A Tabula fordítóiroda természetesen tolmácsolással is foglalkozik szerb nyelven, hívjon minket most, mondja el, hogy mire lenne szüksége, mi pedig tájékoztatjuk a részletekről.

Szerb tolmácsaink akár hétvégén is állnak rendelkezésére, legyen szó kísérő, konszekutív vagy fülbesúgó tolmácsolásról, gyárlátogatásról vagy konferenciáról.

budapest fordítóiroda