Cégkivonat fordítása

Cégkivonat hiteles fordítása angolra vagy németre akár aznap, ehhez elég, ha e-mailben átküldi a magyar nyelvű cégkivonatot. Külföldön elfogadják!

Cégkivonat fordítás ára: 8.500 Ft / oldal, áfa nincs.

Hívjon most: 06 30 251 3850!

Küldje át e-mailen: glajtos@yahoo.com

A budapesti Tabula fordítóiroda által készített hiteles cégkivonattal – ami el van látva az irodánk bélyegzőjével, egy rövid záradékkal a célnyelven, miszerint a fordítás mindenben megegyezik az eredeti dokumentumnak a szövegével, és magyar szalaggal át van fűzve – ön azonnal intézheti külföldi ügyeit.

Az általunk készített hivatalos cégkivonat fordítást eddig még mindig elfogadták a külföldi hatóságok, cégbíróságok, de bankszámla nyitásnál is eredményesen jártak el ügyfeleink.

Amit az angol vagy német cégkivonat fordítás kapcsán még fordítani szoktunk:

  • hiteles aláírás-minta vagy aláírási címpéldány (ha közjegyző készítette)
  • székhely-használati beleegyező nyilatkozat
  • alapító okirat vagy társasági szerződés
  • bejegyző végzés, határozat
  • erkölcsi bizonyítvány fordítása

A cégkivonaton kívül léteznek más hasonló dokumentumok is, mint például a cégbizonyítvány és a cégmásolat. Az egyik a cég által lekérni kívánt bizonyos adatokat tartalmazza, ezért rövidebb, mint a tárolt cégkivonat, míg a cégmásolat a cég összes adatát, vagyis a most fennálló és a törölt adatait is tartalmazza.

Magyarul, ha például korábban a cégnek más volt az ügyvezetője, és ön ezt szeretné bizonyítani, akkor elképzelhető, hogy a hiteles cégkivonat helyett inkább a cégmásolatot kell lekérni, s ebből napra pontosan megállapítható, hogy ki mikor nyerte el a tisztségét, illetve meddig állt az adott társaság élén.

Mikorra készül el a cégkivonat fordítás?

Angol vagy német nyelvre való fordítás esetén akár aznap kész lehet, ha időben, vagyis a reggeli vagy délelőtti órákban megkapjuk az anyagot.

A Tabula fordítóiroda természetesen román vagy szlovák cégkivonat fordítást is készít, de nagyon sokszor keresnek meg minket a Csehországban vagy Horvátországban bejegyzett cégek papírjainak a fordításával is.

Mennyi a hiteles cégkivonat fordítás ára?

8.500 Ft / oldal, de az ár sokszor függ a kért határidőtől is. Általában elmondható, hogy ha „tegnapra kellett volna”, akkor kicsit többe kerül, mintha van rá elég idő.

Angol vagy német anyanyelvű fordító kollégáink kitűnően ismerik az üzleti nyelvet, ezért ön egy szép, precíz szakfordítást kap vissza, s természetesen versenyképes áron, ahogy azt már megszokhatta a Tabulánál.

Célunk, hogy mindenkinek segítsünk szót érteni a nagyvilágban, ezért a fordítást olyan áron végezzük, amiért más a kisujját sem mozdítaná. Szeretünk fordítani, szeretünk dolgozni és szeretjük hasznosnak érezni magunkat!

Hiteles német vagy angol cégkivonat fordítás kapcsán keressen minket még ma!

Hívjon most: 06 30 251 3850!

Küldje át e-mailen: glajtos@yahoo.com