Pályázat fordítás

palyazatiras1Pályázatok fordítása Budapesten!

Fordítóirodánk Budapesten pályázati anyagok fordításával is foglalkozik, ezek közé tartoznak a következők:

  • pályázati dokumentumok, űrlapok, kiírások
  • pályázati költségvetések
  • előrehaladási jelentések
  • indikátor elemzések
  • pályázati zárójelentések és összefoglalók

A lefordított pályázati anyagokat pecséttel és záradékkal látjuk el, tehát hivatalos fordítást készítünk belőlük. Természetesen a pályázati fordításokat is a megbeszélt határidőre készítjük el, versenyképes áron.

Pályázati dokumentáció fordítása angolra

Irodánk vállalja az egész pályázati dokumentáció angolra fordítását, gyorsan és hatékonyan. Több fordítónknak köszönhetően akár nagyobb terjedelmű szöveget is viszonylag gyorsan angolra tudunk fordítani.

Pályázat fordítása németre

Anyanyelvi fordítóink garantálják, hogy a német szöveg tökéletes lesz, abban sem az osztrák, sem a német szakemberek nem fognak fura vagy nehezen értelmezhető dolgokat látni. Mivel a német elég nehéz nyelv és egy magyar ember nem biztos, hogy képes azt anyanyelvi szinten beszélni, mi úgy döntöttünk, hogy a német fordításhoz kizárólag anyanyelvi fordítókat (tehát igazi németeket) alkalmazunk. Több éves tapasztalatuk a garancia rá, hogy első osztályú fordítás fog születni. Tegyen minket próbára és meglátja már az első alkalommal, hogy miről beszélünk.

Pályázati anyag fordítása szlovákra, románra

Szlovákia és Románia közelsége miatt elég gyakoriak a román vagy szlovák nyelvű pályázatok, mi ezekre a nyelvekre is vállalunk fordítást, képesek vagyunk az egész pályázati dokumentációt gyorsan és szakszerűen románra vagy szlovákra fordítani.

Hívjon minket most a 06 30 251 3850 telefonszámon!