Fordító iroda Békéscsaba, Gyula, Hódmezővásárhely, Orosháza térségében

Fordító iroda Békéscsaba, Gyula, Hódmezővásárhely, Orosháza térségében

Ha angol, német vagy román fordításra van szüksége, a Tabula fordítóiroda Békéscsaba, Gyula, Hódmezővásárhely, Orosháza térségében is segít önnek szót érteni. Akár egy napon belül képesek vagyunk hivatalos fordítás készítésére, ez el van látva pecséttel és egy rövid tanúsítvánnyal. Hiteles fordítások német és angol nyelven, kedvező áron, a hét minden napján!

A Tabula fordítóiroda internetes honlapján keresztül megrendelheti az angol, német, román vagy szerb fordítást, ami által sok hasznos időt takaríthat meg. Mindehhez elegendő egy fotót készíteni a dokumentumról és elküldeni azt a glajtos@yahoo.com e-mail címre!

Bármilyen kérdés esetén hívjon minket a 06 30 251 3850 számon!

A kész angol, német fordítás átadása

Az elkészült fordítást a lehető legrövidebb időn belül rendszerint e-mailen és postán is elküldjük. A leggyakoribb dokumentumtípusok fordításai általában már a következő napon elkészülnek, így a szokásos átfutási idő rendszerint 1-2 nap.

Általában mit szoktunk fordítani?

Ügyfeleink Békéscsaba, Gyula, Hódmezővásárhely, Orosháza területén a leggyakrabban a következő dokumentumtípusokat kérik:

  • születési anyakönyvi kivonatokat
  • érettségi bizonyítványokat
  • erkölcsi bizonyítványokat
  • diplomákat és más iskolai bizonyítványokat
  • cégbejegyzéseket, alapító okiratokat
  • üzleti szerződéseket és munkaszerződéseket
  • adóbevallásokat, eredménykimutatásokat
  • járóbeteg papírokat, kórházi jelentéseket, laboratóriumi eredményeket, stb.

Az itt felsorolt hitelesített fordításainkat mindig ellátjuk pecséttel és egy tanúsítvánnyal, s ezeket külföldön elfogadják.

A standard fordítások között a leggyakoribb típusok a honlapok fordításai, kezelési útmutatók és felhasználói kézikönyvek, biztonsági adatlapok és katalógusok. Ezeket a típusokat mindig anyanyelvi fordító fordítja angolra vagy németre, akinek előzetesen meg kell felelnie a Tabula fordítóiroda meglehetősen szigorú és következetes szakmai elvárásainak.

Mivel számunkra a minőség elsődleges fontosságú, egy megfelelő szlovák fordító megtalálása sokkal több időt vesz igénybe, és hosszabb lesz a kiválasztási folyamat is. Ennek köszönhetően azonban Ön olyan minőségű fordítást kap, amilyet nehéz lenne máshol megkapnia.

Milyen nyelvekre rendelhet fordítást?

A Tabula fordítóiroda Békéscsaba, Gyula, Hódmezővásárhely, Orosháza térségében a legtöbb európai nyelvre, és ugyanezen nyelvekből magyarra is vállal fordításokat. A leggyakrabban előforduló nyelvek: olasz, spanyol, francia, angol, bolgár, német, szlovák, román, szlovén, orosz, holland, mongol, héber, kínai, japán, ukrán, cseh, szerb, horvát, lengyel és portugál.

Más nyelvek esetében hívjon fel minket a 06 30 251 3850 telefonszámon! Munkatársaink örömmel tájékoztatják a várható kiadásokról és határidőkről.

A megrendelés módja

Fordítást természetesen többféleképpen rendelhet. A Tabula fordítóiroda Békéscsaba, Gyula, Hódmezővásárhely, Orosháza térségében segít Önnek külföldi ügyeit intézni, hivatalos és hiteles német fordítás gyorsan, anyanyelvű német fordító kollégáink várják jelentkezését.

Küldje el a dokumentumokat a glajtos@yahoo.com e-mail címre és írja meg, milyen nyelvre kéri a fordítást. Egy órán belül munkatársaink részletes tájékoztatást küldenek.

Angol és német munkatársaink az Ön szolgálatára állnak Békéscsaba és Gyula területén, ugyanakkor

a rendelést leadhatja Orosháza, Hódmezővásárhely vagy Makó városából is.

Amennyiben úgy érzi, Önnek különleges kérése van, amit inkább telefonon szeretne megbeszélni, felhívhat minket minden nap reggel 8 és este 8 óra között a 06 30 251 3850 telefonszámon.

Amennyiben Ön Békéscsaba, Gyula, Hódmezővásárhely, Orosháza térségében él, a Tabulánál gyorsan el tudjuk készíteni az Ön számára a hitelesített német vagy angol fordításokat. A hitelesített fordítások ugyanolyan gyorsan elkészülnek Békéscsabán vagy Gyulán, mintha Orosházáról vagy Makóról rendelne hivatalos angol fordítást. Fordítóink természetesnek veszik a hétvégi fordítást is, így az Ön ügyében nem lesz késlekedés.

Fordításainkat a külföldi hatóságok és hivatalos szervezetek is elismerik, aminek köszönhetően Ön hatékonyan intézheti ügyeit, miközben a külföldi fordítóirodákhoz képest rengeteg pénzt is megtakarít a hatékonyabb angol fordító kollégáinknak köszönhetően.

A fordítás kifizetése, átadás

Az elkészült fordítást Békéscsaba, Gyula, Hódmezővásárhely, Orosháza térségében banki átutalással, pénzátutalással, vagy akár postai befizetéssel, illetve PayPal-on keresztül is kifizetheti.

Mi többnyire először elkészítjük a fordítást, a fizetés pedig csak a legutolsó lépés. Nagyobb mennyiségű munkák esetén 25% előleget kérhetünk, ez mindig egyedi megbeszélés kérdése.

Ha a minőség, megfizethető ár és a fordítás gyorsasága számítanak Önnek, akkor a legjobb helyen jár!

Tabula fordítóiroda, rendelje meg fordítását Békéscsaba, Gyula, Hódmezővásárhely, Orosháza környékéről a hét bármely napján!

További információkért hívjon minket a 06 30 – 251 3850 telefonszámon!