Bosnyák fordítás

Hivatalos bosnyák fordítások

Bosnyák-magyar vagy magyar-bosnyák fordítás a Tabula Fordítóirodánál úgy, hogy Önnek ki sem kell mozdulnia otthonról. Gyorsaság, megbízhatóság, magas minőség és jutányos ár várja nálunk, ne habozzon! Kérje ajánlatunkat még ma, hogy akár már holnap megkaphassa a bosnyák fordítást.

budapest fordítóiroda

Tudta-e a bosnyák nyelvről, hogy…

  • 2,2 millió fő beszéli
  • Bosznia-Hercegovinában hivatalos nyelv
  • Montenegróban hivatalos használt nyelvnek tekintik
  • Szerbiában azokon a településeken hivatalos használatúnak mondják, ahol a lakosság minimum 15%-a bosnyák
  • Jelentős kisebbség beszéli még Horvátországban, Szlovéniában, Macedóniában és Koszovóban
  • Egyes (főleg szerb és horvát) nyelvészek nem tekintik különálló nyelvnek
  • Valójában a bosnyák nyelv tényleg a szerbek, horvátok, bosnyákok és montenegróiak abstand-nyelvének változata, azonban rendelkezik saját sztenderddel
  • Mindig mostohaként kezelték, legtöbbször szerb vagy horvát nyelvként emlegették, emlegetik még ma is

Munkatársaink anyanyelvű fordítók, így az általuk készített bosnyák fordítás nem szerb vagy horvát nyelven készül, nem is kevert szóhasználattal, hanem magyarról bosnyákra való fordítás esetén pontosan úgy, ahogy bosnyák nyelvterületeken, hivatalokban az megfelelő.

Fontosnak tartjuk, hogy kifogástalan munkát adjunk ki kezünkből, így minden esetben olyan fordítók készítik az Ön bosnyák fordítását, akik tökéletesen tisztában vannak a különleges és nehezen fordítható bosnyák nyelv minden sajátosságával.

Fordítás árak

Bosnyák fordítás magánszemélyeknek és cégeknek 

A Tabula Fordítóiroda általános fordításokat éppúgy készít, mint hivatalos fordítást vagy szakfordítást. Számos bosnyák fordítónk valamely szakterület avatott ismerője, így jogi szövegeket, céges iratokat, műszaki leírásokat, weboldalszövegeket és marketing anyagokat éppúgy magabiztosan fordítanak, mint iskolai szemléltetőeszközöket, orvosi papírokat.

Amennyiben Önnek speciális, tudományos szövegre vagy különleges terminológiájú, stílusú szövegre van szüksége, információért keressen minket telefonon, e-mailben vagy személyesen budapesti irodánkban. Barátságos ügyfélszolgálatunk mindig a megoldást keresi, legyen szó jogi szakfordításról vagy műfordításról, esetleg telefonos ügyintézésről.

Gyorsaság mellett is maximális minőség

Bosnyák-magyar fordítás vagy magyar-bosnyák fordítás, általános fordítás vagy szakfordítás? Nálunk a minőség mellé rövid határidőket kap, így sürgős fordításai miatt se fájjon a feje, mi SOS-ben is állunk rendelkezésére. Nagyszámú fordítócsapatunk hétvégén is dolgozik, sőt, szükség esetén egész éjjel az Ön fordítását készítik.

A fordításhoz szükséges idő függ a szöveg típusától, terjedelmétől, így természetesen egy tízoldalas műszaki szakszöveg később készül el, mint egy anyakönyvi kivonat vagy bizonyítvány fordítás. Utóbbiakat (anyakönyvi kivonatok, bizonyítványok, jogosítvány – amennyiben nem hiteles fordítás szükséges) 24 órán belül elkészítjük Önnek, de a bonyolult, speciális szövegekre is csupán néhány napot kell várnia.

budapest fordítóiroda

Online ügyintézés vagy személyes fordítás rendelés?

Ahogy Önnek a legkényelmesebb! Haladunk a korral, nálunk az ügyfél elégedettsége a legfontosabb, így mindig is a kényelmes, gyors és gördülékeny ügymenetet igyekeztünk elérni. A digitális átalakulás minden területet elér, és nem csak földrajzi értelemben.

Ma már nem kell elmennie bevásárolni sem, webáruházból intézheti a zöldségvásárlást is. Miért kellene fordítás igényléshez kikelnie foteléből? Miért ne kérhetné a bosnyák fordítást akár utazás közben, akár munkahelyéről kávészünetben vagy a világ legtávolabbi pontjáról? És miért ne kaphatná meg és fizethetné ki éppen ilyen egyszerűen?

Természetesen, ha épp irodánk közelében jár vagy előnyben részesíti a személyes kontaktot, irodánkban szeretettel várjuk. Kereshet minket személyesen, telefonon, e-mailben. A fordítás igénylését általában e-mailben szeretjük megkapni, mert egyes esetekben az ár és vállalási határidő megállapításához szükségünk van a fordítandó szöveg átolvasására.

Ajánlatunkat e-mailben fogja megkapni legkésőbb az igényléstől számított 24 órán belül, majd pedig szintén e-mailben küldjük el Önnek az elkészült bosnyák fordítást. Amennyiben hivatalos fordítást kér, papír alapon, postai úton is eljuttatjuk Önnek a végeredményt.

Kérdésével forduljon bátran barátságos ügyfélszolgálatunkhoz. Az Ön elégedettsége a legfontosabb, így amennyiben bosnyák fordítással kapcsolatos bárminemű kérdése merülne föl, ne habozzon segítséget kérni tőlünk.

Ha minőségi bosnyák fordítást szeretne, kérje ajánlatunkat még ma telefonon vagy e-mailben, esetleg személyesen budapesti irodánkban hétköznapokon délelőtt 9 és délután 18 óra között!

Fordítás árak