Tabula Fordítóiroda Esztergom, Tata, Tatabánya területén

Tabula Fordítóiroda Esztergom, Tata, Tatabánya területén

A Tabula Fordítóiroda Esztergom, Tata, Tatabánya területén is segít Önnek mindenféle fordításban angol, német és szlovák nyelvre, vagy fordítva. Hitelesített fordítást biztosítunk pecséttel ellátva még aznap. Hiteles német és angol fordítások megfizethető áron, a hét minden napján!

Angol és német fordító kollégáink készen állnak, hogy segítsenek Önnek Esztergomban és Tatabányán, de természetesen rendelhet Komárom, Oroszlány és Dorog területéről is.

A Tabula Fordítóiroda weboldalát használva is megrendelheti az angol, német, vagy szlovák fordítást, esetleg más nyelvű fordítást is, így nem kell az értékes idejét utazással töltenie. Elegendő csak egy fényképet készítenie az iratról és elküldenie azt nekünk a glajtos@yahoo.com e-mail címre.

Az elkészült fordítást e-mailben és postán is el szoktuk küldeni, a lehető legrövidebb időn belül. A gyakoribb irattípusok lefordítása általában másnapra kész, így a teljes munkafolyamat általában 1-2 napot vesz igénybe.

Miket szoktunk fordítani?

Esztergom, Tata és Tatabánya térségében a megrendelőink a következő irattípusokat szokták kérni:

  • születési anyakönyvi kivonat
  • érettségi bizonyítvány, OKJ-s bizonyítvány
  • leckekönyv, diploma melléklet
  • diploma és iskolai bizonyítványok
  • cégkivonat, társasági szerződés
  • gépkönyv, használati utasítás
  • adásvételi szerződések, munkaszerződések
  • erkölcsi bizonyítvány
  • kórházi zárójelentés, lelet, ambuláns lap.

Az itt felsorolt hitelesített fordítások mindig lepecsételésre kerülnek és egy igazolás is tartozik hozzájuk, amiben tanúsítjuk, hogy a fordítást tényleg mi készítettük, s hogy az az eredeti szöveg tökéletes és hű mása.

A nem hivatalos fordítások közül a leggyakoribb típusok a teljes honlapok, a használati utasítások, felhasználói kézikönyvek, biztonsági adatlapok és katalógusok fordítása. Ezeket a típusú német és angol fordításokat mindig német-, illetve angol anyanyelvű fordítók készítik el, akik korábban sikeresen helytálltak a Tabula rendkívül szigorú és alapos kiválasztási tesztjén.

Mivel a minőség rendkívül fontos a számunkra, egy megfelelő szlovák fordítót találni – például – sokkal több időbe kerül, mint sok más helyet betölteni, és számos egyeztetést, több fordulót igényel. Cserébe viszont ön minőségi fordítást kap!

A legtöbb fordítóirodához hasonlóan természetesen a Tabula is vállal tolmácsolást, nyelvi lektorálást valamint szakfordítást különböző területeken (a jogi, gazdasági, orvosi szövegek fordítása nálunk mindennapos).

Mely nyelveken rendelhet fordítást?

A Tabula Fordítóiroda Esztergom, Tata és Tatabánya területén a legtöbb európai nyelvre vállal fordítást, és ugyanígy ezekről a nyelvekről magyarra is. A leggyakoribb nyelvek a következők: angol, német, spanyol, olasz, francia, szlovák, szlovén, cseh, bolgár, román, szerb, horvát, dán, svéd, norvég, orosz, ukrán, lengyel.

Más nyelvek esetén kérjük, hívjon minket a 06 30 251 3850-es telefonszámon!
Kollégáink örömmel tájékoztatják Önt a várható költségekről és határidőkről.

A megrendelés folyamata

Küldje el az iratot a glajtos@yahoo.com e-mail címre és kérjük adja meg, hogy milyen nyelvre szeretné azt átfordíttatni. Munkatársaink egy órán belül tájékoztatni fogják Önt a részletekről.

Ha úgy érzi, hogy egy különleges kérése van, és inkább telefonon szeretné azt megbeszélni, 8.00 és 20.00 óra között felhívhat minket a következő telefonszámon: 06 30 251 3850.

Amennyiben Környe, Komárom, Oroszlány vagy Dorog területén él, könnyen elkészítjük Önnek a hitelesített német, vagy angol nyelvű fordítást. Fordítóink természetesen a hétvégéken is dolgoznak, hogy Ön a lehető leggyorsabban intézhesse ügyeit, de újabb megrendelést csak péntek délutánig tudunk felvenni.

Fordításainkat elfogadják a külföldi hatóságok és hivatalos szervek, így Ön intézheti ügyeit és a külföldi fordítóirodák áraival összehasonlítva hatalmas összegeket spórolhat meg, ha fordításért a Tabulához fordul.

A fordítás kifizetése

A kész fordítást Esztergom, Tata, Tatabánya térségében banki átutalással, befizetéssel, vagy postai csekken fizetheti ki.

Először a fordítást szoktuk elkészíteni, kifizetni csak a végén kell. Nagyobb mennyiségű munka esetében, kérhetünk 25% előleget, és ez esetben csak annak megérkezése után kezdjük el a munkát.

Ha a minőség, a megfizethető árak és a gyors fordítás fontos az Ön számára, akkor jó helyen jár!

Tabula Fordítóiroda – rendeljen fordítást Esztergom, Tata, Tatabánya vagy Környe területéről!

További információért kérjük, hívjon minket most: 06 30 – 251 3850!