Tabula fordítóiroda Székesfehérvár, Siófok, Veszprém térségében

Tabula fordítóiroda Székesfehérvár, Siófok, Veszprém térségében

A Tabula fordítóiroda Székesfehérvár, Siófok valamint Veszprém térségében is segít angol, német és más nyelvű fordítások elkészítése kapcsán. Akár már ugyanazon a napon ki tudunk állítani pecséttel ellátott, hiteles fordítást. Hiteles angol és német fordítások a hét minden napján, megfizethető áron! Forduljon hozzánk bizalommal!

Angol és német fordító kollégáink készen állnak Székesfehérvár, Siófok és Veszprém területén is, hogy segítsenek Önnek, de természetesen Dunaújváros, Pápa, Várpalota és Tapolca területéről is rendelhet fordítást, szakfordítást vagy lektorálást.

Weboldalunk használatával megrendelheti a német vagy angol fordítást, ami azt jelenti, hogy értékes idejét nem kell utazással töltenie.

Elég, ha csak fényképet készít a dokumentumról, és elküldi nekünk a glajtos@yahoo.com e-mail címre. Kérjük, hogy ne felejtse el megemlíteni, milyen nyelvre készítsük el a fordítást.

Munkatársaink ezután egy órán belül visszajeleznek a részletekkel kapcsolatban.

A befejezett fordítást általában a lehető legrövidebb időn belül elküldjük e-mailben és postán egyaránt. A leggyakoribb dokumentumok típusának fordítása általában másnap történik, így a leadási idő legtöbbször 1-2 nap.

Miket szoktunk fordítani?

Székesfehérvár, Siófok és Veszprém területén ügyfeleink általában a következő típusú dokumentumokat szokták megrendelni:

  • születési anyakönyvi kivonat
  • erkölcsi bizonyítvány
  • érettségi bizonyítványok
  • értékesítési szerződések, vállalkozási szerződések
  • oklevelek és iskolai bizonyítványok, leckekönyv
  • cégkivonatok, cégbizonyítvány, alapító okirat, aláírásminta
  • jövedelemigazolás, iskolai jogviszony-igazolás
  • járóbeteg-papírok, kórházi jelentések, laboratóriumi eredmények

Az itt felsorolt ​​hiteles fordítások mindig bélyegezve vannak, és tartalmaznak egy igazolást is a fordításról. A dokumentumok 3 színű szalaggal vannak átfűzve, a záradék pedig már önmagában garantálja a minőséget.

Az általános fordítások között a leggyakoribb típusok a gépkönyvek, használati utasítások, weboldalfordítások, felhasználói kézikönyvek, termékleírások, prospektusok, biztonsági adatlapok és katalógusok. Az ilyen típusú német és angol fordításokat mindig egy anyanyelvű fordító készíti elő, aki már megfelelt a Tabula rendkívül szigorú és alapos kiválasztási folyamatainak.

Mivel a minőség kiemelten fontos számunkra, így például a megfelelő német fordító megtalálása sokkal hosszabb időt vesz igénybe, mint sok más irodánál, és egyben több fordulót is igényel. Cserébe azonban olyan minőséget kap, amelyet nehezen talál meg máshol. Nálunk nem csak időt és pénzt spórolhat, de megbizonyosodhat arról is, hogy minőségi fordítást fog kapni.

A rendelési folyamat

Küldje el a dokumentumot a glajtos@yahoo.com e-mail címre, és írja le, hogy milyen nyelvre készítsük a fordítást. Munkatársaink egy órán belül tájékoztatják a részletekről.

Amennyiben bármilyen különleges kérése van, és szívesebben beszélné meg azt telefonon, akkor hívjon minket 8:00 és 20:00 között a következő számon: 06 30 251 3850.
Ügyfeleink fontosak számunkra, ezért igyekszünk mindent megtenni az Ön kényelme érdekében.

Ha Várpalotán, Dunaújvárosban vagy Tapolcán lakik, hamar elkészítjük önnek a hivatalos fordítást német, angol vagy más nyelven. A hitelesített fordítások Székesfehérvár vagy Siófok esetén ugyanúgy kész tudnak lenni másnap, mintha Veszprémből vagy Pápáról rendel. Angol fordító kollégáink természetesen hétvégén is dolgoznak, hogy Ön a lehető leggyorsabban intézhesse dolgát.
Bízza ránk a fordítását!

Hivatalos fordításainkat a külföldi hatóságok és szervek elfogadják, így intézheti ügyeit és nagy összegeket takaríthat meg a külföldi fordítóirodákhoz képest.

Milyen nyelveken tud fordításokat rendelni?

A Tabula fordítóiroda fordít magyarról a legtöbb európai nyelvre, valamint ezekről magyarra is. A legelterjedtebb nyelvek a teljesség igénye nélkül a következők: angol, német, szlovák, francia, román, cseh, lengyel, bolgár, macedón, szerb, horvát, szlovén, orosz, ukrán, norvég, svéd, dán, holland, olasz, spanyol, és portugál.

Amennyiben más nyelvre van szüksége, (például arab, hindi, héber, japán, kínai, mongol, tadzsik, stb.) kérjük, hívjon minket a következő számon: 06 30 251 3850! Kollégáink örömmel tájékoztatják Önt a várható költségekről és határidőkről.

A fordítás kifizetése

A befejezett fordítást Székesfehérvár, Siófok, Veszprém területén kifizetheti banki átutalással vagy befizetéssel, de fizethet akár postai úton, vagy természetesen PayPalon keresztül is.
Irodánk ilyen téren is rugalmas.

Általában először elkészítjük a fordítást, és csak a végén kell fizetnie. Nagyobb mennyiségű munka esetén előfordulhat, hogy 25% letétet kérünk, és csak akkor kezdhetjük meg a munkát, ha megkaptuk. A minőséget így tudjuk az Ön számára garantálni.

Ha a minőség, a megfizethető árak és a gyors fordítás fontos az Ön számára, akkor megtalálta a megfelelő helyet!

A Tabula fordítóiroda Siófok, Veszprém és Székesfehérvár térségében is áll rendelkezésére, dolgozunk a hét minden napján!

További információkért kérjük, hívjon minket most: 06 30 – 251 3850!