Kínai magyar fordítás, kínai fordító iroda, tolmács Budapest

Kínai fordítás Budapesten

Hivatalos kínai fordítások

Kínai anyanyelvű szakfordító segít a kínai fordítás elkészítésében Budapesten, legyen szó magánjellegű dokumentumokról vagy üzleti, jogi dokumentumokról, esetleg műszaki szövegekről, fordítóink gyors és minőségi szolgáltatást nyújtanak, hogy ön gyorsabban intézhesse ügyeit.

Kína egy igazi óriás, amely évről évre meghatározóbb a világpiacon, ezért ha úgy érzi, ön is szeretne Kínával üzletelni, a Tabula fordítóiroda sok időt, energiát és pénzt tud spórolni önnek a kínai partnerekkel való kommunikációja során.

Az elmúlt évek alatt számos kis és középvállalkozásnak segítettünk különböző külföldi piacokon megvetni a lábukat és sikereket elérni, tegyn minket próbára Ön is, kérjen kínai fordítást a Tabula fordítóiroda dolgozóitól.

A kínai nyelvet több, mint 1 milliárd ember beszéli, s bátran kijelenthetjük, hogy az angol után talán ez a legjelentősebb nyelv a világon, Földünk lakosságának 16%-a használja azt valamilyen formában.

Fordítás árak

Kínai fordító segít önnek szót érteni üzleti partnereivel

Amennyiben minőségi kínai fordítást szeretne és nem akar érte vagyonokat fizetni, akkor a Tabula fordítóiroda az ön partnere.

Tevékenységünkkel számos cégnek segítettünk már pénzt és időt spórolni a fordítások terén, azért vagyunk, hogy ön szót értsen külföldi partnereivel, a kínai nyelvet nyugodtan bízza csak ránk.

Mivel több szakfordítóval is együttműködünk, ezért különböző szakterületeken tudunk fordításokat vállalni.

budapest fordítóiroda