Fordító iroda Budaörs, Budapest, Érd, Törökbálint területén

Fordító iroda Budaörs, Budapest, Érd, Törökbálint területén

Hiteles fordítások készítése Budaörs, Budapest, Érd, Törökbálint területén a legtöbb európai nyelven. Hivatalos fordítás német nyelvre akár aznap! Áraink a földön járnak, ugyanakkor ezt a minőségen nem fogja érezni.

Fordítás rendelése Budaörs, Budapest, Érd területén

Rendelje meg a fordítást online, s mi igyekszünk azt mielőbb elkészíteni.

A gyakoribb dokumentumok esetén (erkölcsi bizonyítvány, diploma, érettségi bizonyítvány, anyakönyvi kivonat) az angol vagy német fordítás másnapra kész van, de ha szeretné, akár aznap is vissza tudjuk küldeni e-mailen (ez egy pdf fájl, amin látszik a pecsétünk, illetve el van látva egy tanúsítvánnyal, miszerint a fordítást a Tabula készítette el, s az mindenben megegyezik az eredeti okirat szövegével).

Az általunk készített hiteles német fordítást külföldön elfogadják, mind a hatóságok, mind a munkaadók, de akár az iskolák, egyetemek is. Ugyanez igaz a hivatalos angol fordításra is, amit minden esetben anyanyelvi angol fordítók készítenek el.

Kik készítik a hivatalos fordítást?

A Tabula fordítóirodánál mind Budaörs, mind pedig Budapest vagy Érd területéről való rendelés esetén kizárólag olyan angol vagy német fordítók dolgoznak, akik a nyelvet anyanyelvként beszélik.

Ez egyfajta garancia a minőségre, hiszen ha valaki csak az egyetemen tanult meg németül, az sosem lesz olyan, mint amikor az ember Németországban születik és egész életében ezen a nyelven kommunikál szüleivel vagy tanul.

Irodánk, mielőtt egy szakfordítóval üzleti kapcsolatba lépne, először egy szigorú teszten méri le az adott szakember felkészültségét, nyelvismeretét, kompetenciáit. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy az elején meglehetősen válogatósak vagyunk, így nem minden német szakfordítóval tudunk együttműködni, ugyanakkor, aki kellően felkészült és elegendő szakmai gyakorlattal is rendelkezik, az csatlakozhat csapatunkhoz.

Szakterületeink, amiken a leggyakrabban fordítunk

Műszaki szakfordítás

Ez alatt főképpen a gépkönyv, használati utasítás, kezelési útmutató, termékkatalógus, prospektus szakfordítását értjük. De szoktunk biztonsági adatlapot, termékleírást és műszaki jellegű weboldalakat is fordítani magyarról németre vagy angolra.

Jogi szakfordítás

Itt általában adásvételi szerződést, bérleti szerződést, munkaszerződést vagy vállalkozási szerződést, esetleg más jogi iratokat (bírósági papírok, válási irat, végzés, határozat, rendőrségi jegyzőkönyv, jogsegély, kihallgatási jegyzőkönyv) szoktunk angolra, németre, szlovákra vagy románra fordítani, esetleg idegen nyelvről magyarra.

Műfordítás

A műfordítás a fordításnak egy külön területe, amit az általános fordítók nem nagyon végeznek. Egy műfordító véleményünk szerint akkor jó, ha már néhány könyve megjelent, ekkor nagyot már nem tévedhetünk vele. Vállalunk könyv fordítást, regény fordítást, esszé, novella, verseskötet és mindennemű irodalmi mű fordítását elsősorban angolról és németről magyarra, de természetesen más nyelvkombinációkban is tudunk segíteni.

Orvosi szakfordítás

Ehhez ismét orvosi szakfordító szükséges, aki tökéletesen érti a latin rövidítéseket, amiket egy kórházi zárójelentés vagy ambuláns lap tartalmaz. Lelet, táppénzes papír és más jellegű orvosi igazolás esetén is nyugodtan fordulhat a Tabula fordító irodához német vagy angol orvosi szakfordításért, ezeket Budaörs, Budapest, Érd, Törökbálint esetén online is megrendelheti, így gyorsabban tudjuk intézni az ügyet. Angol szakfordító kollégáink precízek és gyorsan dolgoznak, bízza ránk a fordítást és spóroljon még többet!

Honlap fordítás, webshop lokalizáció

Honlapok, weboldalak angol fordítása anyanyelvű angol fordítók által, gyorsan és szakszerűen, kitűnő minőségben. Vállaljuk teljes webshop-ok lokalizálását, magyarra vagy más nyelvre való átültetését is.

A Tabula fordítóiroda Budaörs, Budapest és Érd területén is segít önnek szót érteni a világgal!

Ahhoz, hogy egy pontos árat tudjuk adni a website fordítása kapcsán, tudnunk kell, hogy milyen hosszú a szöveg, hány karaktert tartalmaz. Ezért ha önnek megvan Word formátumban, küldje át azt e-mailen a glajtos@yahoo.com e-mail címre és azonnal tájékoztatjuk a részletekről.

Ha csak a linket küldi, az is jó, ilyenkor kollégáink lementik a weboldalt, ami 3.000 Ft-ba kerül, de a fordítás árába beszámítjuk, ha megrendeli a fordítást.

Ha van rá kapacitása, akár ön is lementheti a tartalmat, s így gyorsabban megküldjük önnek az árat a részletekkel.

Ha Budaörs, Budapest, Érd, Törökbálint területén él, bármilyen fordítással kapcsolatos kérdésére szívesen válaszolunk e-mailben: glajtos@yahoo.com.

Vagy hívjon minket most: 06 30 251 3850!