Erkölcsi bizonyítvány fordítás

nyelvekErkölcsi bizonyítvány fordítására van szüksége? Irodánk vállalja a hivatalos angol vagy német fordítás elkészítését megvárásra!

Az ára mindössze 14.500 Ft és 5 percen belül elkészül. Elég, ha e-mailben átküldi (beszkennelve, vagy lefényképezve), vagy hozza be személyesen hétköznap reggel 8 és délután 16 óra között a Madarász Viktor utca 13/4 szám alatt található irodánkba, s máris megcsináljuk.

A hatósági erkölcsi bizonyítvány kiadását végző hatóság, a Vaskapu utcában található, miután megkapta a dokumentumot, küldje át nekünk e-mailben, vagy hozza be személyesen az irodánkba, s megvárásra elkészítjük.

Amit az erkölcsi bizonyítvány fordításáról tudni érdemes

Az általunk készített hivatalos fordítást eddig még minden külföldi cég elfogadta, legyen szó német, osztrák vagy angol vállalkozásokról, szervekről. A fordítás alján két sorban tanúsítjuk, hogy a fordítást hivatalos fordító készítette, s hogy az mindenben megegyezik az eredeti dokumentum szövegével. A végén ellátjuk bélyegzővel s összefűzzük nemzeti színű szalaggal is.

Mihez kérnek erkölcsi bizonyítványt?

Tapasztalataink szerint általában a munkaadó szeretné leinformálni a leendő alkalmazottat, s kéri, hogy az állampolgársága szerinti országból mutasson be egy érvényes (tehát 3 hónapnál nem régebbi) hatósági erkölcsi bizonyítványt, a legtöbbször az adott ország nyelvére fordítva.

Hogyan rendelhet fordítást?

A fordítás megrendeléséhez nem feltétlenül kell eljönnie irodánkba, akár külföldről is írhat nekünk a budapestforditas@gmail.com email címre, elég, ha lefényképezi vagy beszkenneli és átküldi az erkölcsi bizonyítványt. Mi elkészítjük és visszaküldjük mailben és postán is, ahova szeretné, akár külföldre is tudunk postázni.

A fizetés általában a bankszámlánkra történik, de fizethet PayPal-on keresztül, vagy személyesen is, esetleg rózsaszínű csekken is, amit a postán kérhet ki.

Bármilyen kérdés esetén hívjon minket, amiben tudunk, szívesen segítünk.

Tel: 06 30 251 3850