Koreai fordítás, koreai fordító iroda

Koreai fordítások Budapesten és az ország egész területén. Anyanyelvű fordítók, elérhető árak, hívjon most: 06 30 251 3850.

A Tabula fordítóirodánál a kínai és japán nyelv mellett a magyar-koreai és koreai-magyar fordítások is egyre népszerűbbek. Dél-Korea pár évvel ezelőtt még a „kis tigrisek” néven emlegetett azon feltörekvő ázsiai államok közé tartozott, amelyek Japán sikerein felbuzdulva maguk is az állandó fejlődés és innováció útjára léptek.

Hazánkban 2021-ben a Koreai Köztársaság lett a legnagyobb befektető, közel 2,8 milliárd euróval, amivel mintegy 3.500 új munkahelyet teremtettek nálunk. Mostanra az országban több, mint 250 koreai vállalat működik.

A koreai nyelvet közel 75 millió ember beszéli Észak- és Dél-Koreában, illetve Kína területén. A nyelv elsajátítása az európai nyelvekhez képest időben tovább tarthat, így idehaza kevesebb koreai fordítót és tolmácsot lehet találni, mint franciául vagy spanyolul tudó szakembert. A Tabula Fordítóiroda kizárólag anyanyelvű koreai fordítókkal dolgozik, szükség esetén a fordításhoz további lektorálás is kérhető.

Kik rendelnek koreai fordítást?

Korábban a hazánkban tevékenykedő kisebb-nagyobb vállalkozások kértek tőlünk különböző fordításokat, s a magánszemélyek általi megrendelések elenyészőnek mondhatók. A legismertebb nálunk is jelenlévő dél-koreai cégek valószínűleg az LG, a Samsung és a KDB Bank.

Fordítóink több éves tapasztalata a garancia rá, hogy Ön mindig megfelelő koreai fordítást fog kapni tőlünk. Természetesen koreai tolmácsolás kapcsán is kereshet minket, amennyiben előre tudja, hogy mikor és milyen rendezvényen lesz szüksége koreai tolmácsra, jók az esélyek, hogy tudunk majd segíteni, de ha aznapra szeretne ilyen szakembert, úgy nem garantált a siker.

Milyen fordításokat készítünk koreai nyelven?

Általában üzleti, jogi és műszaki fordításokat készítünk, amik között a leggyakoribbak a szerződések (munkaszerződés, megbízási szerződés, bérleti szerződés), valamint a használati utasítások, illetve a különböző tréninganyagok. Ezek egy részét koreairól magyarra, többségüket viszont magyarról koreaira fordítottuk.

Természetesen más jellegű iratokkal, szövegekkel is kereshet minket, legyen az árajánlatkérő e-mail, weboldal szövege, vagy számítógépes applikáció. A Tabula fordítóirodánál úgy gondoljuk, hogy az idő pénz, ezért igyekszünk gyorsan dolgozni. Így Ön is gyorsabban tudja majd az ügyeit intézni.

Koreai fordítás kapcsán keressen minket még ma: glajtos@yahoo.com!

 

Fordítás árak