Szlovák magyar fordítás, magyar szlovák fordítóiroda Budapest

Szlovák magyar fordítás, magyar szlovák fordítóiroda Budapest

Hivatalos szlovák fordítások

Hitelesített fordítás pecséttel, cégkivonat, aláírási címpéldány, társasági szerződés, bizonyítványok fordítása gyorsan.

A Tabula fordítóiroda szláv nyelveken is fordít. Szlovákia közelsége miatt gyakran keresnek fel minket szlovák fordítás céljából többek között cégkivonattal, céges dokumentumokkal, középiskolai érettségi bizonyítványokkal, oklevelekkel vagy orvosi papírokkal.

Szlovák nyelve esetén oda-vissza fordítunk és garantáljuk ügyfeleinknek a minőséget és pontosságot, ezzel segítvén leküzdeni a szlovák nyelv jelentette akadályokat, legyen szó diploma, OKJ-s bizonyítvány, születési vagy házassági anyakönyvi kivonat vagy cégkivonat fordításáról.

Gyorsan, elérhető árakon dolgozunk, és a lefordított dokumentumot az Ön igényeinek megfelelően küldjük vissza.

Szlovák jogi szakfordítás

Amiben segíteni tudunk:

 • adásvételi szerződések fordítása, bérleti szerződés, munkaszerződés
 • oltási igazolás, COVID-19 igazolás
 • munkaszerződés fordítása
 • alapító okirat, cégkivonat fordítása
 • adóhivatali levelek, igazolások
 • jogsegély kérelmek, bírósági- és ügyészségi papírok
 • végzések, ítéletek, határozatok fordítása
 • társasági szerződés, üzletrész átruházási szerződés fordítása

Velünk könnyen szót érthet külföldi üzleti partnereivel. Egy gyors árajánlatért küldje át a szöveget mailben, mi általában egy órán belül megküldjük árajánlatunkat.

budapest fordítóiroda

Szlovák műszaki szakfordítás

 • gépkönyvek, használati utasítások
 • kezelési útmutatók
 • tréning anyagok, beüzemelési kézikönyvek
 • karbantartási útmutatók
 • termékleírások

Irodánk több éves tapasztalattal rendelkező műszaki szakfordítókkal dolgozik együtt, hogy Ön a lehető leggyorsabban kitűnő műszaki szakfordítást kapjon kézhez.

A dokumentumok listája meglehetősen széles, az autóipari cégektől kezdve a gépipari és építőipari cégeken át, sokféle szakfordítást készítettünk mostanáig.

Weboldal, honlap fordítás szlovákra

Szerezzen még több ügyfelet termékének, szolgáltatásának. Ami működik idehaza, az működhet a határ másik oldalán is. A legújabb internetes statisztikák szerint Szlovákiában a kisebb lakosságszám ellenére többet vásárolnak az interneten, mint idehaza. Ha úgy érzi, kipróbálná a termékét vagy szolgáltatását ezen a piacon is, bennünk megtalálta partnerét, már ami a fordításokat, a szövegek szlovák nyelvre való átültetését illeti.

Katalógus, prospektus fordítása 

Marketing anyagai átültetésével is fordulhat hozzánk, ilyenkor a képeket igyekszünk megtartani, hogy a fordítás úgy nézzen majd ki, mint az eredeti dokumentum.

Szlovák tolmácsolás itthon vagy Pozsonyban

Ha szlovák tolmácsra van szüksége, nálunk jó helyen jár. Szlovákul beszélő kollégáink a segítségére lesznek akár itthon, akár külföldön akad intéznivalója. Igény esetén akár telefonos ügyintézésben is tudunk önnek segíteni.

Tolmácsolás esetén mondja el, hogy mikor és hol szeretne tolmácsot, milyen dologról lesz szó (konferencia, üzleti tárgyalás, egyéb esemény), mi pedig elmondjuk, hogyan, milyen feltételekkel tudjuk a leghatékonyabban megoldani önnek a problémáját. Az elmúlt években nemcsak magáncégeket, de a rendőrséget, az adóhivatalt és a bíróságokat is sok esetben segítettük a szlovák érintettekkel való kommunikáció során.

Szlovák fordítás a hét minden napján a Tabula segítségével. 

Fordítás árak