Lengyel magyar fordítás, magyar lengyel fordító, szakfordító

Budapest fordítás

Hivatalos lengyel fordítások

Lengyel fordítás kedvező áron, hivatalos formában is, pecséttel ellátva. A Tabula fordítóiroda egyik erőssége a lengyel nyelv, tegyen minket próbára és győződjön meg a hatékonyságunkról, barátságos árainkról!

A lengyel nyelv okozta akadályok sem jelenthetnek többé problémát, ha a Tabula fordítóirodát választja. Legyen szó bármilyen általános vagy hivatalos lengyel vagy magyar nyelvű dokumentumról, céges papírról, kereskedelmi vagy adásvételi szerződésről, szabadalmi leírásról vagy orvosi leletről, mi garantáltan minőségi, precíz fordítást készítünk, mindezt rövid idő alatt, megfizethető áron!

Hogyan rendelhet lengyel fordítást?

Hozza el a fordításra váró szöveget irodánkba, vagy küldje el nekünk e-mailben és mi az Ön igényeinek megfelelő formátumban juttatjuk vissza a lefordított változatot, legyen az érettségi bizonyítvány, erkölcsi bizonyítvány, anyakönyvi kivonatok, hatósági iratok (határozat, végzés vagy ítélet). Lengyel-magyar, magyar lengyel fordítás a Tabula fordítóirodával.

budapest fordítóiroda

Mikorra lesz kész a fordítás?

Két-három oldalas szövegek esetén 1-2 napon belül elkészítjük a sima (pecsét nélküli) vagy hivatalos (pecséttel, záradékkal ellátott) fordítást és azonnal visszaküldjük e-mailben, utána pedig postai úton is. Természetesen személyesen is átvehető XIII. kerületi irodánkban hét közben, munkaidőben, ehhez nem is kell előzetesen bejelentkeznie nálunk.

Kik készítik a lengyel fordítást?

lengyel-forditas

Irodánk kizárólag anyanyelvű szakfordítókkal dolgozik együtt, akik mind a magyar, mind a lengyel nyelvet anyanyelvként beszélik. Nem sokan vannak, de azért léteznek ilyen emberek, bár tény és való, hogy szlovák vagy román fordítás esetén sokkal könnyebb dolgunk van Magyarországon vagy a határ túlsó oldalán is.

Weboldal fordítása lengyelre

Amennyiben itthon már sikeres terméke vagy szolgáltatása van és szeretne külföldön is szerencsét próbálni, akkor Lengyelország egy jó választás lehet. Részben a földrajzi közelsége, részben a kulturális hasonlósága rendkívül vonzóvá teszi számos hazai kis- és középvállalkozás részére, s bár a gazdasági mutatókat tekintve nem jár az élen az uniós országokhoz hasonlítva, negyven milliós lakosságát tekintve azért mégis megér egy próbát.

Weboldala lengyelre fordítása egy költséghatékony módja lehet az ottani piac feltérképezésének, megközelítésének, mielőtt még nagyobb összegeket költene irodára, cégalapításra lengyel földön, érdemes lehet már itthonról letesztelni, hogy mennyire működőképes az elképzelése.

A Tabula fordítóiroda az elmúlt évek során számos hazai vállalkozásnak és magánszemélynek segített szót érteni lengyelül, legyen szó üzleti tárgyalásról vagy ajánlatkérő levél fordításáról, üzleti úton való tolmácsolásról, vagy más jellegű dologról.

A hazai hatóságok részére sok esetben készítettünk fordításokat különböző jogsegélyekről, nyomozati iratokról, állunk rendelkezésükre, legyen szó bármilyen jellegű lengyel szövegről vagy tolmácsolásról.

Miért válasszon minket lengyel partnerének? 

  • Mert csak anyanyelvű fordítókkal dolgozunk, így jobb minőségű szöveget kap, mint a legtöbb helyen idehaza,
  • mert gyorsak vagyunk, így időt spórolhat meg,
  • mert olcsóbbak vagyunk a versenytársainknál, így pénzt is spórolunk önnek,
  • s mert élvezzük amit csinálunk (ezt érezni fogja a hozzáállásunkon).

Tegyen egy próbát, tapasztalja meg a Tabula nyújtotta minőséget most!

Fordítás árak