Arab magyar fordító, magyar arab fordítás, szakfordítás

Arab fordítás Budapest

Hivatalos arab fordítások

Minőségi arab fordítás Budapesten anyanyelvű arab szakfordító által. Gyors elkészülés, kedvező árak, amennyiben arab fordításra van szüksége, a Tabula fordítóiroda időt és pénzt spórolhat meg önnek.

Képzett és nagy tapasztalattal rendelkező munkatársaink állnak rendelkezésére a hét minden napján, vállaljuk gazdasági, üzleti, jogi, és műszaki szövegek fordítását, vagy akár egész weboldalak, dokumentumok, bemutatkozó anyagok, katalógusok fordítását  magyarról arabra.

Árajánlatért elég, ha e-mailben átküldi a fordítandó szöveget, mi igyekszünk egy órán belül megküldeni az ajánlatunkat, s ha szeretné kérni a fordítást, elég egy sorban válaszolnia erre az e-mailre, az arab fordítónk máris elkezd rajta dolgozni, s visszajuttatja önnek a lehető legrövidebb időn belül.

Fordítás árak

Milyen dokumentumokat fordítunk arabra?

Üzleti fordítás

  • E-mailek, levelezések,
  • gazdasági szövegek, árajánlatok,
  • céges iratok, alapító okirat, cégkivonat fordítása
  • marketing anyagok, bemutatkozó szövegek
  • használati útmutatók, gépkönyvek fordítása arabra

Jogi fordítás

fordítása gyorsan és kitűnő minőségben.

Weboldal fordítása arab nyelvre

Amennyiben úgy érzi, hogy szívesen megjelenne az arab országok piacán termékével vagy szolgáltatásával, a Tabula fordítóiroda hatékony segítséget tud ebben nyújtani önnek.

Arab fordítóink különböző észak-afrikai és közel-keleti országokban élnek, ezért tudjuk vállalni hogy az adott országnak megfelelő arabra készüljön a fordítás, melynek minősége első osztályú lesz és mindezt rövid határidővel, versenyképes árak mellett kínáljuk önnek.

budapest fordítóiroda