Tabula Fordítóiroda Cegléd, Gödöllő, Szolnok térségében

Tabula Fordítóiroda Cegléd, Gödöllő, Szolnok térségében

A Tabula Fordítóiroda Cegléd, Gödöllő, Szolnok térségében is vállal hivatalos fordításokat. Angol, német, román és szlovák nyelvű hiteles fordítások elfogadható áron. Akár ugyanazon a napon is el tudjuk készíteni! A minőséget garantáljuk.

Hivatalos fordítások esetén nagy hangsúlyt fektetünk a pontosságra és arra, hogy hűek maradjunk az eredeti szöveghez, miközben a kiválasztott nyelvre fordítunk. Legyen szó angol vagy német fordításról, a Tabula fordítóirodánál arra törekszünk, hogy a lehető leghamarabb elkészítsük a hiteles fordítást Önnek.

Természetesen megrendelheti a fordításokat más városból is, például Érd, Dunakeszi, Vác vagy Budaörs területéről is. Az általunk fordított nyelvek a teljesség igénye nélkül: angol, német, bolgár, cseh, szlovák, román, orosz, horvát, szerb, szlovén, spanyol, olasz, francia.

Hiteles angol fordítás esetén mindig szakképzett angol fordítókkal dolgozunk, akik az adott nyelvet anyanyelvként beszélik, és szigorú ellenőrzési eljárás után csatlakoztak irodánkhoz.
A minőség ugyanis nemcsak Önnek, de nekünk is kulcsfontosságú.

Ha Ön Nagykőrös, Gyál, Vecsés vagy Dunaharaszti területén él, akkor is megrendelheti az általunk hitelesített fordításokat, amely magában foglalja irodánk bélyegzőjét és egy rövid kétnyelvű tanúsítványt, amely igazolja, hogy a fordítást mi készítettük el, valamint, hogy a fordítás pontosan egyenértékű a dokumentum eredeti szövegével. A végén az elkészült dokumentumot egy három színű szalaggal kötjük össze.

Az ilyen hivatalos angol fordítást a hatóságok, a magánvállalatok, az egyetemek és az iskolák egyaránt elfogadják külföldön. Ne fizesse ki ennek többszörösét euróban vagy fontban, ha hatékonyabban és kedvezőbb áron is el tudjuk készíteni Önnek a hivatalos fordítást itthon.

Egy kint élő német fordító akár három vagy négyszeres áron is dolgozhat, tartománytól s nyelvtől függően. Ügyfeleink fontosak számunkra, így mindent megteszünk annak érdekében, hogy kedvező árakat tudjunk biztosítani önnek.

Ha Cegléd, Gödöllő, Szolnok területén tartózkodik, és nem találja az oldalunkon, amit keres, kérjük, hívjon bennünket munkaidőben a 06 30 251 3850-as telefonszámon.

Kollégáink mindent megtesznek, hogy segítsenek, és hogy részletes információkat szolgáltassanak az Ön részére bármilyen fordítással kapcsolatban.

Számunkra fontosak az Ön kérései, így kérjük, jelezze, ha bármilyen különleges igénye van a megrendelése kapcsán.

Gyakoribb fordítások Cegléd, Gödöllő, Szolnok területén

Az angol és német nyelvű fordításokon kívül gyakran fordítunk magyarról románra, szlovákra, de horvát és orosz nyelvre is, illetve ezekről magyar nyelvre. Ezen kívül csaknem az összes európai nyelven tudunk minőségi fordításokat készíteni. Forduljon hozzánk bátran!

Mindössze annyit kell tennie, hogy küld egy e-mailt a glajtos@yahoo.com-ra a fordítani kívánt szöveggel. Kérem, tudassa velünk azt is, milyen nyelvre szeretné a szöveget lefordíttatni. Munkatársaink hét közben egy órán belül pontos árajánlatot küldenek Önnek, valamint a fizetési részleteket és a kész fordítás részleteit is megkapja.

Mikor készül el a fordításom?  

Rövidebb szövegek, például születési anyakönyvi kivonat, erkölcsi bizonyítvány, középiskolai bizonyítványok vagy cégkivonat esetén már ugyanazon a napon el tudjuk készíteni az Ön által rendelt hiteles angol vagy német fordítást, így nem csak pénzt, de időt is spórolhat.

Hogyan fizethetek a fordításért?  

Ügyfeleink a fordításokat Cegléd, Gödöllő, Szolnok területén általában banki átutalással szokták kifizetni a CIB Banknál vezetett bankszámlánkra, de a postahivatalnál is fizethet rózsaszínű csekkel, vagy akár más módon is eljuttathatja hozzánk a díjat.

Minden tekintetben rugalmasak vagyunk.
Ezekről a részletekről e-mailben tájékoztatjuk a rendelés leadása után.

Amennyiben Ön Jászberény, Törökszentmiklós, Karcag vagy Mezőtúr területén él és listánkban nem találja az Önnek szükséges nyelvet, ne aggódjon, mert a Tabula fordítóiroda a legtöbb európai nyelvre fordít, és emellett még lektorálásokat is vállalunk.

Részletekért hívjon most a 06 30 / 251 3850 számon!