Svéd fordítás

Hivatalos svéd fordítás

Svéd fordítás elérhető áron, hivatalos formában is, pecséttel ellátva. A Tabula fordítóiroda egyik erőssége a svéd nyelv, tegyen minket próbára és győződjön meg a hatékonyságunkról, barátságos árainkról!

Irodánk kizárólag képzett, tapasztalt szakfordítókkal dolgozik, akik precízen, ugyanakkor gyorsan dolgoznak.

Minőségi svéd fordítás kedvező áron. Így legyen szó akár orvosi, műszaki, jogi vagy gazdasági szövegről, a fordítandó dokumentumot olyan svéd fordító készíti el, akinek több éves tapasztalata van az adott szakterületen, valamint a fordítás forrás- és célnyelvét is tökéletesen ismeri.

A svéd nyelv a fordítóirodák között ritka nyelvnek számít, de a mi fordítóirodánk olyan kitűnő szakemberekkel áll összeköttetésben, akik gyors és precíz fordításokat készítenek. Fordítóink gyakorlottak a szakmában, így igény szerint akár pár napon belül is kézhez kaphatja a fordítást.

Nem utolsó szempont, hogy fordítóirodánkban jó áron dolgozunk, valamint garantáltan minőségi fordítást kap. Minőségünk záloga a sok elégedett ügyfél! Ha svéd nyelvről magyarra vagy akár idegen nyelvre, vagy bármilyen nyelvről svédre szeretne fordíttatni, keresse a fordítóirodánkat!

Fordítás árak

Hivatalos svéd fordítások

Fordítóink hétfőtől vasárnapig elérhetőek. Ha minket szeretne megbízni a fordításával, küldje el e-mailen vagy postán keresztül a fordítani kívánt dokumentumot. A fordítandó dokumentumot személyesen is átadhatja irodánkban.

Biztosítjuk, hogy minden szöveget bizalmasan kezelünk. Miután elküldte nekünk a fordítani kívánt szöveget, kollégáink azonnal felveszik Önnel a kapcsolatot. Ha elfogadja személyre szabott árajánlatunkat és határidőnket, a fordítóink közül szövegtípustól függően a legalkalmasabb azonnal el is kezdi a munkát.

Ha kész a fordítás, elsőbbségi postával küldjük Önnek, de személyesen is átveheti irodánkban. Fordítóirodánk hivatalos fordítást is tud készíteni, bélyegzővel, záradékkal.

budapest fordítóiroda