Tabula online fordítóiroda, Kecskemét, Dunaújváros, Paks

Tabula online fordítóiroda, Kecskemét, Dunaújváros, Paks

A Tabula Fordítóiroda hivatalos fordítást kínál önnek Kecskemét, Dunaújváros és Paks területén. Megbízható angol, német, szlovák, román, spanyol fordítások elfogadható árakon, akár aznapi elkészüléssel.

Rendeljen fordítást online az otthonából. Még ki sem kell mozdulnia a házból, csak készítsen egy képet a dokumentumról vagy küldje el nekünk e-mailben beszkennelt változatát és mi rögtön elkezdjük a dokumentum fordítását.

Az online rendelt fordítások esetén a kész fordítást e-mailen keresztül és postán is elküldjük a megrendelőknek. Jelenleg nem tudja személyesen átvenni az elkészült fordítást. Amikor készen van a fordítás, banki átutalással, illetve postán tud az irodánknak fizetni.

A hivatalos fordítás esetében, nagy hangsúlyt fektetünk a pontosságra, és hogy hűek maradjunk az eredeti dokumentumhoz mikor fordítunk arra a nyelvre, amit Ön választott. Akár angol vagy német nyelvű fordításról van szó, a Fordítóirodánk igyekszik a legrövidebb határidőket tartani.

Online fordító iroda Kecskemét környéki ügyfeleinknek

Persze Kecskeméten kívül más területekről is rendelhet fordítást, mint például Baja, Kiskunfélegyháza, Kiskunhalas és Kalocsa területéről is.

A legtöbb esetben, professzionális fordítókkal dolgozunk, akik anyanyelvi szinten beszélik az adott nyelvet, akik az irodánkhoz csatlakoztak, miután átmentek egy szigorú kiválasztási folyamaton.

Fordító szolgáltatásaink

Kedvező áron vállalunk:

  • Bizonyítvány fordítás
  • Szakmunkás bizonyítványok fordítása
  • Szakfordítás
  • Elkészült fordítás lektorálás
  • Hivatalos okmányok fordítása
  • Születési dokumentumok fordítása
  • Iskolalátogatási igazolás fordítása

Milyen nyelveken fordít a Tabula fordítóiroda Kecskemét?

angol fordítás, arab, azeri, belorusz, bolgár, bosnyák, cseh, dán, észt, finn, francia, görög, grúz, héber, hindi, holland, horvát, indonéz, japán, katalán, kínai, koreai, lengyel, lett, litván, macedón, mongol, német, norvég, olasz, orosz, örmény, pastu, perzsa, portugál, román, spanyol, svéd, szerb, szlovák, szlovén, tadzsik, thai, török, ukrán, urdu, vietnámi, zulu.

Ha Kecskemét, Baja, Dunaújváros vagy Paks környékén él, abban az esetben is rendelhet tőlünk hivatalos fordítást, ez magába foglalja az irodánk pecsétjét és egy rövid záradékot, mely bizonyítja, hogy a fordítást az irodánk készítette és teljesen megegyezik az eredeti dokumentum szövegével. A végső fázisban összefűzzük a dokumentumot egy háromszínű szalaggal.

A hivatalos fordítások, mint ez, is elfogadott a külföldi hatóságok, magán ügyek, egyetemekés iskolák által. Ne fizessen több alkalommal ugyan ennyit Euróban, ha mi is meg tudjuk csinálni a fordítást itthon sokkal hatékonyabban és sokkal elfogadhatóbb áron.

Ha Kecskemét, Dunaújváros vagy Paks területén tartózkodik, és nem találja azt, amit keres az oldalunkon, akkor hívjon minket nyugodtan a nyitvatartási idő alatt a 06 30 251 3850-es telefonszámon. A munkatársaink a legjobbat fogják nyújtani, hogy segítsenek Önnek, és hogy részletes információval szolgáljanak bármilyen fordítással kapcsolatban.

Eltekintve az angol és a német fordításoktól, mi gyakran fordítunk magyarról román nyelvre és persze ugyanolyan hatékonyan románról magyarra is.

Hogyan rendelhet fordítást Kecskemét, Dunaújváros, Paks területén?

Csak annyit kell tennie, hogy küld nekünk egy e-mailt a glajtos@yahoo.com-ra a fordítással, amit le szeretne fordíttatni. Írja le nekünk, hogy milyen nyelvre szeretné, hogy lefordítsuk a dokumentumot. A kollégáink el fogják küldeni Önnek a pontos árajánlatot a nyitvatartási idő alatt, illetve a fizetési részleteket és tájékoztatást nyújtanak, hogy hogyan fogja megkapni a kész fordítást.

Mikor lesz kész a fordítás?

A rövid dokumentumok esetén, mint az érettségi bizonyítvány, diploma, oklevél, erkölcsi bizonyítvány vagy cégkivonat gyors angol vagy német fordítást tudunk önnek biztosítani és még aznap lefordítjuk a dokumentumot.

Hogyan fizethetek a fordításért?

Hogy még kényelmesebbé tegyük a szolgáltatásunk igénybe vételét, a fizetésre többféle lehetőséget kínálunk.

Általában banki átutalással tud fizetni a bankszámlánkra, de fizethet a postán is a rózsaszín csekk segítségével vagy más átutalási módszerrel.

Ha Kecskemét, Dunaújváros vagy Paks területéről szeretne rendelni és nem látja azt a nyelvet, amit keres, ne aggódjon, mert a Tabula Fordítóiroda a legtöbb európai nyelvre tud fordítást végezni és lektorálást is végzünk.

Forduljon hozzánk bizalommal!