Video fordítás, hangalámondás, feliratozás, voice over

Videó fordítás a Tabula Fordítóirodánál Budapesten, elérhető árak, minőségi szolgáltatás, hangalámondás, feliratozás, voice-over egy helyen!

 A Tabula Fordítóirodánál – az általános és szakfordítás mellett – lehetőség van videó fordítás megrendelésére is, mely a fordítói munka egy speciális területe.

Napjainkban a szöveges tartalmak egyre inkább háttérbe szorulnak, és helyüket képek, videók foglalják el. Marketingszempontból egy termék vagy egy szolgáltatás bemutatására egy hosszabb szövegnél sokkal hatékonyabb módszer egy rövid videó. Ezek a termék-, illetve szolgáltatás-bemutató videók általában megjelennek a különböző videó megosztó portálokon, ami nagyszerű reklámlehetőség a cégeknek.

Amennyiben egy vállalkozás külföldön is terjeszteni kívánja termékeit/szolgáltatásait, alapkövetelmény, hogy az ezeket ismertető videó legalább angol nyelven megjelenjen. Természetesen, minél több nyelven elérhető a bemutatkozó anyag, annál nagyobb lesz a potenciális vásárlók köre.

Ne hagyja ki ezt az óriási lehetőséget! Fordíttassa le a termékét/szolgáltatását bemutató videóját más nyelvekre is!

Ha Ön termékével/szolgáltatásával túllépne országunk határain, és lefordíttatná idegen nyelvre/nyelvekre videóját, akkor a legjobb helyen jár. Munkatársaink nemcsak angolul és németül, de – igény szerint – szinte a világ összes nyelvén elérhetővé teszik az Ön mozgóképanyagát.

videó fordítást bízza szakértőkre!

Az okoskütyük, az iskolai e-naplók, az e-receptek és az internetes fordítóprogramok világában gyakorlatilag bárki lefordíthat egy videót idegen nyelvre. Ennek azonban több hátránya is van. A különböző fordítóprogramok nem tökéletesek, a segítségükkel fordított szövegek gyakran tartalmaznak akár súlyos hibákat is.

Videó fordítás esetében akkor sem biztos, hogy tökéletes eredményt kap valaki, ha jól beszéli az adott nyelvet, és hibátlanul le tudja fordítani a tartalmat. Ahhoz ugyanis, hogy a felirat két sorban elférjen a képernyőn, a szöveget gyakran rövidíteni, sűríteni kell.

E művelet elvégzéséhez magas szintű fordítói szaktudás és nagy gyakorlat szükséges. Egy videó anyag kiváló minőségű fordítása és feliratozása mindenképpen gyakorlott szakembert kíván. Ha azt akarja, hogy a bemutatkozó videóját – és ezáltal cégét – komolyan vegyék, érdemes szakemberre bíznia a feladatot, aki hibáktól mentes, professzionális munkát végez.

Hangalámondás, feliratozás, voice-over

Természetesen amennyiben feliratozást vagy voice-over-t keres, úgy is felveheti velünk a kapcsolatot. Kérjük, mondja el részletesen, mit szeretne, mi a célja a hangalámondásnak, feliratozásnak, s kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Hogyan történik a videó fordítás?

Első lépésként munkatársunk elkészíti az eredeti tartalom leiratát, melyet időkódos hivatkozásokkal lát el. Ezután szakfordítónk lefordítja a szöveget (szinte bármely szakterületen vállalunk fordítást). A fordítást lektorálás követi, végül – igény szerint – felirattal látjuk el a videót.

Ha videófordítás, akkor Tabula Fordítóiroda, Budapest. Szakmailag magasan képzett munkatársainkkal várjuk megrendelését.

Hívjon minket a +36 30/251-3850-es mobilszámon, vagy írjon nekünk a glajtos@yahoo.com email címre. Ha inkább személyesen szeretné intézni a megrendelést, megteheti ezt hétfőtől péntekig, 8-16 óráig Budapesten, a XIII., Madarász Viktor utca 13/4. szám alatt.

Hívjon minket a +36 30/251-3850 most!