Vietnámi fordítás

A Vietnámi fordítás nálunk már régóta alapszolgáltatás, azonban csak az utóbbi években kezdett népszerűvé válni. A magyarországi vietnámi kisebbség száma az elmúlt időszakban jelentősen növekedett, gazdasági és egyéb területeken is megjelentek hazákban a vietnámi érdekeltségű cégek, vállalkozók, így szükségszerű, hogy egyre több vietnámi fordítás készül irodánkban is.

Szintén jelentős mennyiséget fordítunk vietnámiról magyarra és magyarról vietnámi nyelvre azok számára, akik hazánkból telepednek le az ázsiai országban vagy üzleti ügyeik, barátai kapcsolataik, tanulmányaik kötik őket az ázsiai országhoz. Több mint tízéves tapasztalat, több száz anyanyelvű szakfordító és több ezer elégedett ügyfél a mérlegünk. Ezen belül több vietnámi fordítót és több száz vietnámi szakfordítást tudhatunk magunkénak, akár cégek, akár szervezetek, akár magánszemélyek számára.

Tudja meg mi a népszerűségünk oka, kérje vietnámi fordítás ajánlatunkat még ma:

budapest fordítóiroda

Vietnámi fordítás karosszéke kényelméből vagy akár út közben bárhonnan

A digitális átalakulás mellettünk sem ment el, folyamatos fejlődési igényünk az Ön kényelmét szolgálja. Nálunk a fordítás megrendelésétől egészen számlája kiegyenlítéséig mindent elintézhet online, emailen és/vagy telefonon keresztül. Így az sem akadály, ha épp nincs kedve útra kelni egy fordítóirodáig vagy az utazás előkészületei miatt nagy időkiesés lenne a személyes ügyintézés, esetleg már úton van épp Vietnám felé.

Önnek semmi másra nincs szüksége, csupán internetkapcsolatra, egy internetezésre alkalmas eszközre és a lefordítandó dokumentum digitális másolatára vagy olvasható minőségű fotójára. Utóbbit okostelefonja kamerájával is elkészítheti.

Milyen szövegekkel fordulhat hozzánk vietnámi fordításért?

Bármit lefordítunk. Vietnámiról magyarra fordítás vagy magyarról vietnámira fordítás? Céges iratok, hivatalos okmányok, marketinganyag vagy épp orvosi, esetleg jogi szöveg? Magánlevelezés vagy kimutatások? Nekünk egyik sem akadály, tapasztalatunk, szakképzett fordítóink garanciát jelentenek a kiváló eredményre. Ha Önnek vietnámi fordításra van szüksége, biztosan tudunk segíteni.

Amiket eddig fordítottunk (a teljesség igénye nélkül):

 • Anyakönyvi kivonatok, erkölcsi bizonyítvány, jóhírnév igazolás
 • Érettségi bizonyítvány, oklevél, diploma
 • Szerződés, határozat, hivatalos iratok
 • Cégkivonat, céges papírok, iratok, cégkivonat
 • Mérleg, beszámoló
 • Árajánlatok, bemutatkozó anyagok
 • Marketing anyagok, PR cikkek
 • E-mailek, üzleti levelezések fordítása akár aznap
 • Használati utasítás, gépkönyv
 • Katalógus, prospektus
 • Biztonsági adatlap, megfelelőségi tanúsítvány
 • Műszaki szövegek, leírások, műszerek leírása
 • Szerződések, megállapodások
 • Bírósági iratok, végzés, határozat, ítélet, vádirat
 • Nemzetközi jogsegély, nyomozati anyagok, jegyzőkönyvek fordítása
 • Kórházi zárójelentés, műtéti leírás, ambuláns lap
 • Orvosi szövegek, cikkek fordítása, zárójelentés, betegtájékoztató

Egyetlen esetben nem tudunk Önnek vietnámi fordítást készíteni, mégpedig akkor, ha hiteles fordításra van szüksége, mivel ezt itthon csak egy állami iroda készíthet.

Minden más esetben hívjon minket vagy írjon e-mailt, esetleg térjen be budapesti irodánkba.

budapest fordítóiroda

Miért fontos, hogy a vietnámi fordítást anyanyelvi vietnámi szakfordító készítse?

A vietnámi nyelv a világ legnehezebb nyelvei közé tartozik és annyira elüt az európai, eurázsiai nyelvektől, hogy nehéz feladat tökéletesen elsajátítani más anyanyelvűként. Más fordítások esetén is jelentősen növeli a szöveg minőségét, ha anyanyelvű fordító készíti a munkát, de a vietnámi fordítás és a hasonlóan nehéz, speciális nyelvekre történő fordítás esetén az anyanyelvűség még inkább felértékelődik.

Sok fordításnál nem elegendő hibátlanul lefordítani a forrásszöveg információtartalmát, hanem annak megfogalmazását, stílusát és hangvételét is át kell adni. Ehhez elengedhetetlen az anyanyelvű fordító.

Szakfordítóra pedig a szakszövegek esetén van szükség, hiszen ahogy a különböző nyelvek, úgy a különböző szakterületek is más-más szókészlettel, fogalomtárral dolgoznak. Nálunk több anyanyelvű vietnámi fordító és szakfordító is az Ön rendelkezésére áll, amennyiben minőségi vietnámi fordításra lenne szüksége.

Vietnámi fordítás gyorsan vagy még annál is gyorsabban SOS szolgáltatással

Az ország egyik leggyorsabb fordítóirodájaként alapszolgáltatásnál is kimagasló gyorsaságot, rendkívül rövid határidőt szabunk. Ám amennyiben Önnek azonnal szüksége van a vietnámi fordításra, rendelje meg az átlag magyar polgár pénztárcájához szabott SOS fordítás szolgáltatásunkat, és élvezze a várakozásmentesség előnyeit. SOS fordítással a hosszú, speciális szövegek is szinte villámfordítás gyorsaságával készülnek el, mert mi az Ön érdekében hétvégén és éjjel is dolgozunk.

Ha sürgős, ne habozzon, kérje ajánlatunkat még ma, hogy akár már holnap intézhesse ügyeit az elkészült vietnámi fordítással!

budapest fordítóiroda

A vietnámi fordítás menetéről további információkat talál főoldalunkon, ahol a gyakran ismételt kérdéseket is összegyűjtöttük és megválaszoltuk. Ha még ennél is részletesebb vagy speciális felvilágosítást szeretne, hívja barátságos ügyfélszolgálatunkat, ahol készséggel állnak rendelkezésére!

Tudjon meg többet a vietnámi nyelvről!

A vietnámi nyelvet a világ öt legnehezebb nyelve között tartják számon, ennek ellenére világszerte több, mint 80 millióan beszélik, ebből nagyjából 73 millióan anyanyelvként. A latin írásrendszert használó vietnámi nyelv Vietnám hivatalos nyelve, az ausztroázsiai nyelvcsaládhoz tartozik, ezen belül a mon-khmer nyelvek viet-viet muong csoportjába, azon belül pedig a vietnámi nyelvek közé.

Vietnámon kívül jelentős kisebbség beszéli az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Kanadában, Alaszkában, Franciaországban és Németországban is.

A Vietnámi nyelv szókészletének jelentős része származik a kínai nyelvből, így egyes kínai nyelvjárást beszélők és a vietnámi nyelvet beszélők sok esetben tökéletesen megértik egymást.

budapest fordítóiroda