Covid-19 PCR teszt fordítása

Oltási igazolás fordításaMikor lehet szüksége COVID-19 teszt fordításra?

Negatív PCR teszt fordítása németre, angolra, COVID-19 teszt fordítása gyorsan, hivatalos formában, pecséttel, záradékkal.

Amióta az Unió országai lezárták határaikat, az utazáshoz szükség lehet oltási igazolásra vagy negatív PCR tesztre is, hogy a határon átjussunk. Ugyanez a helyzet állhat elő, ha karanténban volt, s utána igazolni kell a gyógyultságát, vagy, hogy a vírus már nincs jelen a szervezetében, esetleg nem fertőz.

PCR tesztek gyors fordítása

Mivel a PCR tesztek elkészítése, kiadása akár egy napot is eltarthat, s a határon pedig sokszor legfeljebb három napos teszttel engedik át az utazókat, ezért fontos, hogy a fordítás rövid időn belül elkészüljön, különben kifuthat az időből, s kezdheti az egészet elölről.

A Tabula fordítóiroda hatékony segítséget nyújt a koronavírus tesztek, vakcina igazolások angol vagy német fordítása kapcsán, természetesen románra vagy szlovákra is fordítunk ilyeneket a hét minden napján.

Hogy az ügyintézést meggyorsítsuk Önnek, elég egy fotót küldeni az egészségügyi intézmény által kibocsátott oltási igazolásról, amit akár a telefonjával is elkészíthet. Ha van lehetősége beszkennelni, úgy még jobb minőségű képet kapunk róla.

Ez alapján mi már el tudjuk kezdeni a fordítást, s azt 24 órán belül visszaküldjünk Önnek online, e-mailben. Az ilyen PDF fordítás szintén tartalmazza a fordítóiroda pecsétjét, tanúsítványát, s a legtöbb helyen azt elfogadják, akár a telefonján is bemutathatja a határon, vagy a hivatalban, esetleg munkahelyén.

Ha viszont úgy értesült, hogy papíron kell prezentálnia az oltási igazolást vagy lapot, akkor azt vagy az irodánkban tudja átvenni személyesen, vagy postai úton juttathatjuk el Önhöz. Ebben az esetben viszont legalább 24 órával (elsőbbségi küldemény esetén) megnövekszik a fordítás átadási ideje.

Hogy néz ki a negatív PCR teszt angol/német fordítása?

Irodánk az iraton található minden információt lefordít a kért nyelvre, nem csak az orvosi intézmény adatai, illetve az Ön adatai lesznek rajta, hanem az összes információ, mivel ez így hivatalos.

A fordítást a végén összekötjük háromszínű szalaggal is, vagyis hozzáfűzzük az eredetihez, vagy egy arról készült másolathoz. Ilyenkor a hatóság emberei megbizonyosodhatnak róla, hogy tényleg azt fordítottuk, ami az ön tesztjén szerepel.

Bármilyen kérdés esetén keressen minket e-mailben vagy telefonon.

Hívjon most: 06 30 219 9300

Koronavírus teszt fordítása szupergyorsan

Sürgős esetben természetesen arra is van lehetőség, hogy némi felár mellett akár aznapra elkészítsük a covid teszt fordítását. A legjobb, ha azt már a reggeli órákban eljuttatja hozzánk, így délután kész lehet, s Ön intézheti ügyeit. Amennyiben délután érkezik az irat, akkor viszont lehet, hogy aznap már nem tudjuk befejezni, hiszen egy napon rengeteg más anyagot is le kellhet fordítanunk.

Mindenképpen javasolt, hogy mondja el nekünk, mik a tervei, mikor indulna vissza, mikorra van szüksége a koronavírus teszt angol vagy német verziójára, így tájékoztatni tudjuk, hogy ez részünkről vállalható-e vagy sem. Amennyiben nem, úgy is elképzelhető, hogy tudunk alternatív megoldást javasolni, ami szintén segítségére lehet.

 

Az oltási igazolás fordításának díja

Az oltási igazolás vagy a PCR teszt fordítás ára több tényezőtől is függ. Elsősorban a nyelvtől, majd a határidőtől. Minél több időnk van rá, annál olcsóbb tud lenni, és fordítva. Végezetül, mivel különböző formátumú tesztek vannak forgalomban, az is fontos, hogy Ön melyik fajtát kapta.

Hogy pontos árat tudjuk rá mondani, mindenképpen látnunk kell a PCR tesztet, utána viszont azonnal tájékoztatjuk a részletekről.

COVID-19 tesztek fordítása

Negatív PCR teszt fordítása angolra, németre, románra vagy szlovákra rövid idő alatt, mindezt elérhető áron. Hivatalos fordítás pecséttel, záradékkal, hogy külföldön is elfogadják.

Irodánk több, mint 10 éve segít a nyelvi akadályok leküzdésében. S bár ügyfeleink egy része vállalkozás vagy valamilyen hivatalos szerv, a legtöbb fordítást mégis a magánszemélyek részére készítjük.

Ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Részletekért hívjon most: 06 30 219 9300