Holland fordítás

Holland fordításHolland fordítás kedvező áron, nem csak Budapesten. Sokéves szakmai tapasztalattal és anyanyelvi szintű holland nyelvtudással rendelkező fordító áll az Ön rendelkezésére. Rövid határidővel vállalunk holland-magyar, illetve magyar-holland fordításokat a következő szakterületeken:
 • jog
 • gazdaság
 • marketing
 • pénzügy
 • üzlet
 • informatika
 • műszaki
 • építőipar
 • mezőgazdaság
 • egészségügy
 • környezetvédelem
Ezen kívül holland fordító kollégáink vállalják iskolai bizonyítványok, anyakönyvi kivonatok, adó- és illetőségigazolások, erkölcsi bizonyítvány, valamint weboldalak fordítását és más jellegű dokumentumokkal is tudnak segíteni. Gyors és minőségi munkavégzés, rendkívül kedvező (alanyi áfa mentes) ár – ezt nyújtja Önnek a Tabula fordítóiroda Budapesten. Akár 24 órán belül kézhez kaphatja az elkészült anyagot (1-4 oldalas megrendelés esetén). Irodánk munkatársai fokozott figyelmet fordítanak a titoktartásra.

Hivatalos (hiteles) holland fordítás

Igény esetén az elkészült anyagot pecséttel és záradékkal látjuk el, amivel tanúsítjuk, hogy a munkatársaink által készített hitelesített fordítás az eredeti dokumentummal megegyezik. Az ilyen fordítást külföldön elfogadják, mivel Unió van, Ön intézheti vele ügyeit, s kevesebbe kerül, mintha Amszterdamban vagy Rotterdamban készült volna.

Holland nyelvi lektorálás

Vállaljuk már meglévő holland szövegek nyelvi lektorálását is, melynek munkadíja jelentősen alacsonyabb a fordítási díjnál. Ilyenkor egy holland anyanyelvű lektor olvassa át a kész szöveget és véleményezi vagy javítja azt. Az elvégzett módosításokat természetesen a végén Ön is látni fogja, így pontosabb képet kap majd a holland fordító szakértelméről, az elkészült fordítás minőségéről vagy hiányosságairól. Bővebb információért hívjon most a +36-30/251-3850-es mobilszámon! 

A holland nyelvről

A germán nyelvek nyugati ágába tartozó holland nyelv mintegy 22 millió ember anyanyelve, második nyelvként pedig körülbelül 5 millióan beszélik a világon. A holland a következő országokban szerepel hivatalos nyelvként: Hollandia, Belgium, Suriname, Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius, Sint Maarten. Egy külföldi számára akár ismerős is lehet a holland – melynek mai változata 1500 körül alakult ki -, ami egy kicsit olyan, mintha az angol és a német keveréke lenne. És valóban: aki tanult már angolul, vagy németül, az nagyon könnyen elsajátíthatja a nyelvet. A holland és az afrikánsz nyelvet beszélők „oda-vissza” megértik egymást, ami tulajdonképpen érthető is, hiszen az afrikánsz a hollandból alakult ki. A holland nyelv Magyarországon Hazánkban a viszonylag egzotikusabbnak számító holland nyelvet tanulók száma folyamatosan csökken, pedig meglehetősen jó befektetés ma hollandul tanulni. A munkaerőpiacon egyre nő az igény a kisebb nyelvek iránt, ezzel szemben kifejezetten hiány van a hollandul beszélő munkaerőből, pedig köztudott, hogy a hiánynyelvet beszélők magasabb fizetésre számíthatnak. Ezen kívül számos magyar dönt a hollandiai munkavállalás mellett, és ebben az esetben sem mindegy fizetés szempontjából (sem), hogy az ember nyelvtudással, vagy anélkül próbál elhelyezkedni.
budapest fordítóiroda