Szlovák fordítás

Szlovák fordítások BudapestenHivatalos szlovák fordítás Budapesten, cégkivonat, aláírási címpéldány, társasági szerződés és más dokumentumok fordítása.

A budapesti Tabula fordítóiroda szláv nyelveken is fordít. Szlovákia közelsége miatt gyakran keresnek fel minket szlovák fordítás céljából többek között cégkivonattal, céges dokumentumokkal, középiskolai érettségi bizonyítványokkal, oklevelekkel vagy orvosi papírokkal.

Mind magyarról szlovákra, mind pedig szlovákról magyarra fordítás esetén garantáljuk ügyfeleinknek a minőséget és pontosságot, ezzel segítvén leküzdeni a szlovák nyelv jelentette akadályokat, legyen szó diploma, OKJ-s bizonyítvány, születési vagy házassági anyakönyvi kivonat vagy cégkivonat fordításáról. Gyorsan, elérhető árakon dolgozunk, és a lefordított dokumentumot az Ön igényeinek megfelelően juttatjuk vissza.

Szlovák jogi fordítás

Amiben segíteni tudunk:

  • adásvételi szerződések fordítása
  • munkaszerződés fordítása
  • adóhivatali levelek, igazolások
  • jogsegély kérelmek, bírósági- és ügyészségi papírok
  • végzések, ítéletek, határozatok fordítása
  • társasági szerződés, üzletrész átruházási szerződés fordítása

Velünk könnyen szót érthet külföldi üzleti partnereivel. Egy gyors árajánlatért küldje át a szöveget mailben, mi általában egy órán belül megküldjük árajánlatunkat.

Weboldal, honlap fordítás szlovákra

Szerezzen még több ügyfelet termékének, szolgáltatásának. Ami működik idehaza, az működhet a határ másik oldalán is. A legújabb internetes statisztikák szerint Szlovákiában a kisebb lakosságszám ellenére többet vásárolnak az interneten, mint idehaza. Ha úgy érzi, kipróbálná a termékét vagy szolgáltatását ezen a piacon is, bennünk megtalálta partnerét, már ami a fordításokat, a szövegek szlovák nyelvre való átültetését illeti.

Szlovák-magyar, magyar-szlovák fordítás a Tabula fordítóirodával Budapesten. 

Hívjon minket most a 06 30 251 3850 telefonszámon!