Cseh fordítás

zászló - csehCseh fordítás Budapesten vagy az egész országban, áfa nincs, így még olcsóbb!

Minőségi cseh fordítás készítése a hét minden napján, gyorsan, szakszerűen. Cseh fordítás áraink: 2.20 Ft / karakter Szakszöveg esetén ennél 10%-al több kerülhet, de ez az elején kiderül, addig nem kezdünk fordítani, amíg az árat meg nem beszéltük.

Hivatalos fordítás

Ellátjuk pecséttel, záradékkal, összefűzve, külföldön elfogadják. Részletekért, árakért küldje át a szöveget e-mailen, mi egy órán belül megküldjük önnek ajánlatunkat.

Honlap, weboldal fordítása

Csehország hasonló hazánkhoz, mivel ott is kb. 10 millió ember él, s a főváros, Prága, közel 1,3 millió lakosával ott is meghatározó. Ha úgy érzi, hogy a cseh piac érdekes lehet az ön terméke vagy szolgáltatása számára, mi hatékony segítséget nyújthatunk a cseh kommunikáció során. Egy honlap lefordítása 3-4 napnál nem tart tovább, s miután a webmester feltöltötte, ön máris anyanyelvükön szólíthatja meg az ott élő embereket. A honlap fordítás mellett akár Adwords kampányok fordításában is tudunk segíteni, tisztában vagyunk a karakter-korlátokkal, mi hogyan működik, tegyen minket próbára, s nem fog csalódni!

Üzleti szövegek fordítása

Árajánlatkérés, üzleti levél, email fordítása cseh nyelvre vagy fordítva, szerződések, megállapodások fordítása gyorsan és precízen. Mivel kollégáink az élet különböző területén dolgoztak korábban, ezért több szakterületre is rálátásunk van. Amennyiben nem találnánk megfelelő embert házon belül, úgy találunk önnek egy külsős szakfordítót, aki hatékonyan le tudja fordítani a kért szöveget.

Cseh tolmácsolás – üzleti megbeszélés, találkozó

Cseh nyelvet beszélő kollégáink hatékony segítséget nyújtanak önnek az ügyfelekkel való tárgyalás során, nemcsak Budapesten, de más városokban, akár Prágában is. Ha elmondja, hogy mikor szeretne tolmácsot, milyen városban, s milyen ügyről lesz szó, akkor mi rögtön tájékoztatni tudjuk a részletekről, árakról, egyéb költségekről. Cseh fordítások készítése, ellenőrzése, korrektúrázása Budapesten a hét minden napján. A Tabula fordítóiroda komolyan veszi, amit csinál, reméljük, hogy ezt ön is értékelni fogja!

budapest fordítóiroda